A CoinPoker eltörölte az összes kifizetési díjat

-


Vendégbejegyzés


A CoinPoker egy nagyon jól ismert kripto fogadási alkalmazás, és egyúttal a világ legnagyobb kriptopóker felülete is.

Fejlesztői csapata kedden egy X-beli bejegyzésben közölte, hogy megszüntette a platform összes kifizetési díját.

Az ügyfelek készpénzfelvételeire vonatkozó szokásos hálózati tranzakciós díjak viszont továbbra is érvényben maradnak. 

E döntés meghozatalára a platform éves Crypto Series of Online Poker (CSOP) versenyének kellős közepén került sor, mely április 19-én kezdődött és egészen április 28-ig tart.

A nagyszabású versenysorozat 41 különböző eseményt vonultat fel, összdíjazása pedig 1 millió dollárra rúg.

A projekt nagy népszerűségnek örvend, pár nappal ezelőtt a Decrypt, az Invezz és a Benzinga is bemutatta.

A CoinPoker megszünteti a kifizetési díjakat

A CoinPoker tehát megvált a kifizetési díjaitól, és csak azokat hagyta meg, amelyeket maguk a felhasználók kötelesek fizetni a blokklánc hálózat felé.

Nem ez a kaszinó az első a történelem során, aki meglépi a díjak eltörlését, többek között riválisa, a Rollbit  is példát adott neki ebben. Ezzel gyakorlatilag elindult egy trend, melyhez a CoinPoker is szívesen csatlakozott.

Ezt megelőzően a platform felszámított némi díjat, hogy biztosíthassa a stabilitást és a biztonságot, de mára már elérkezett arra a pontra, hogy eltörölheti a díjakat. 

A CoinPoker ezen döntése egyrészt új felhasználókat vonzhat a platformra, másrészt arra buzdítja a már meglévő, hűséges felhasználókat, hogy azt az összeget, amelyet korábban díjakra szántak, ezúttal feltegyék. 

A platform jelenleg a SimilarWeb oldalon póker kategóriában továbbra szerepel a legjobb platformok listáján 90-ikként, de az elmúlt hónapban 14 helyet is sikerült javítania.

CoinPoker

Forrás: SimilarWeb

Látogass el a CoinPoker oldalára

Teljes lendülettel dübörög a CoinPoker CSOP versenysorozata 

A díjak megszüntetéséről szóló döntés kijelentésekor már javában zajlott a platform éves rendezvénye, a Crypto Series of Online Poker.

Az esemény ihletője a World Series of Poker (WSOP), mely az évek folyamán az egyik legnagyobb online kriptopókerversennyé vált.

A verseny április 19-én indult útjára, és április 28-ig tart mintegy 41 versenyszámmal, köztük van a 20 dolláros nyitóverseny, a Grand Finale főversenye is. A nevezési szintek széles skálája áll a játékosok rendelkezésére.

A verseny játékosai bárhonnan nevezhetnek, és kriptovalutával intézhetik az anonim befizetéseiket.

A verseny közismert arról, hogy nagy tétjei vannak a kasszának, a történelem legnagyobb online póker pot rekordját is itt tartják számon 7,75 millió dollárral.

A versenyen részt vesz a világhírű pókerjátékos Antanas Guoga is, ismertebb nevén Tony G.

Ő a CoinPoker nagykövete és képviselője, és a részvétele nagy hitelességet biztosít a projektnek és a versenynek is.

Nézd meg a CoinPoker oldalát

A CoinPokerről és a CHP-ről

A CoinPoker kriptopóker oldal 2017-ben indult. Natív kriptopénze az ERC-20 CHP token, amely különböző jutalmakkal és ösztönzőkkel várja az érmetulajdonosokat. Előértékesítése 2018 januárjában ért véget.

A platformon a fogadásokat USDT-ben kezelik, de a CHP tulajdonosok 33%-os rakeback-ben részesülnek játék közben.

A CHP token értéke az elmúlt 24 órában csekély 1,03%-os emelkedést mutatott, az ára cikkünk írásakor, csütörtök délután 0,058 dollár.

CoinPoker

Forrás: CoinMarketCap

Ugyan a CHP értéke éves szinten 42%-kal apadt, a díjak eltörlése támogathatja az árfolyamot a helyreállásban. Talán még az is megtörténhet, hogy a CHP a Rollbit natív érméjének, az RLB-nek a nyomdokaiba lép, amely az elmúlt egy évet tekintve 737%-os növekedést ért el.

Látogass el a CoinPoker oldalára

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!