A Cardano olyat alakít, hogy már az altcoinok is érdekesebbek

-


Vendégbejegyzés


A Cardano (ADA) elmúlt hónapja nem sikerült túl fényesre, a vágyott zöld hangulat helyett 14,68%-os csökkenést tud csak felmutatni. 

A dolgok azért vezethettek idáig, mert az ADA tokeneket pánikszerűen elkezdték eladni egyes elemzők BTC összeomlásáról szóló rémhírei miatt.

Szerencsére ha reményteljes projektet keresel, szuper hírünk van, létezik napsütötte rész is a piacon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Jelenleg olyan altcoinokat ajánlunk tiszta szívvel, mint a Dogeverse (DOGEVERSE), a Slothana (SLOTH) és a Sponge V2 (SPONGE), melyekkel alkalmad van akár arra is, hogy több mint 100-szorosára turbózd fel a portfóliódat.

Nézzük meg együtt, miért is alakult így a Cardano sorsa!

A Cardano mélyrepülést végez, de remek alternatívák lehetnek az új altcoinok

A Cardano ADA-ja kifejezetten nagy arculütést kapott az április 10-i kriptopiaci visszaesés során, az elmúlt hónapban pedig több mint 14%-ot esett az értéke.

cardano

Forrás: CoinMarketCap

Az ADA árfolyama jelenleg egy korrekciós fázison esik át, mely a március közepén kezdődő ciklus része, amikor az érme 0,81 dollár környékén megvalósította a kétéves csúcsát.

Nézzük, mely két faktor vezetett a Cardano árzuhanásához!

Először is, az, hogy a BTC nem tudta átszakítani a kritikus 70 000 dolláros ellenállási szintet, bizony nagy körű piaci visszaesést eredményezett, ideértve a Cardanót is.

Ez nem csoda, hiszen a Bitcoin számít a legnagyobb és legbefolyásosabb kriptovalutának, így a mindenkori teljesítménye sok esetben megadja az alaphangot a piac többi területének. 

Másodszor, néhány neves elemző azt prognasztizálta, hogy a Bitcoin ára a felezési esemény után akár össze is omolhat.

Ez a jóslat alaposan ráijesztett a befektetőkre, akik ijedtükben inkább eladták a készleteiket.

Ugyan ezek a jóslatok elég bizonytalanok voltak, a nyomában azért végigtarolt a piacon egy félelemhullám, és sajnálatos módon az olyan altcoinok is megérezték a hatását, mint a Cardano.

A Bitcoin teljesítménye és az általános medvés piaci hangulat miatt a Cardano jó kilátásai egy éles esés következtében megrendültek, de már kezdi összeszedni magát. Jelenleg 0,51 dolláron áll, és egy napos emelkedése 3,63%-os, míg hét napos eredménye 8,91%-os.

Megértjük, ha most bizonytalan vagy, de kérjük ne add fel a keresést. A jelenlegi piacon nagy nyereséget nyújthat a Dogeverse (DOGEVERSE), a Slothana (SLOTH) és a Sponge V2 (SPONGE), melyekkel potenciálisan 50-100-szoros nyereséget érhetsz el a következő izgalmas hetek során.

Dogeverse (DOGEVERSE) egy multi-chain mém érme, melyhez hat nagy blokkláncon férhetsz hozzá

A Dogeverse (DOGEVERSE) a legfrissebb olyan mém érme, mely jelenleg az ICO-ját tartja. Azzal fénylik ki társai közül, hogy hat eltérő blokkláncon tudjuk megvásárolni, ideértve az Ethereumot, a Binance-t, a Polygont, az Avalanche-ot, valamint Base-t. A Solana integrációra sem kell azonban sokat várnunk. 

Ez a többláncos megközelítés arra jó, hogy a mém érme rajongói és egy széles kereskedői réteg is hozzáférhessen a tokenhez, tehát széles e kriptovilágon növekedjen az elfogadottsága.

cardano

A Dogeverse felhasználói számára felkínálja a tokenjeik stakelését is, és a bőkezű éves százalékos hozammal (APY) hosszú távú tartásra motivál. 

A token ICO-ja még csak nemrég indult, de perceken belül több mint 250 000 dollárt gyűjtött, és azóta már túlszárnyalta a 9,3 millió dollárt is. Ez a bámulatos befektetői érdeklődés kiválóan fémjelzi az érme lehetséges növekedési ütemét, mely az április 20-i „Doge Day” alatt felgyorsult, és azóta is dübörög.

Azért, hogy fennmaradjon a szűkösség, és növekedjen a kereslet mértéke, a csapat csupán az érmekészlet 15%-át, azaz 200 milliárdos tokent tett hozzáférhetővé az ICO-hoz.

További 25%-ot a marketingre szánnak, mely biztosan hatékonyan támogatja a Dogeverse-t abban, hogy magabiztosan megjelenhessen az összes támogatott blokkláncon.

Nézd meg a Dogeverse token ICO-ját most 

A Slothana (SLOTH) lajhárja azon ügyködik, hogy a 9-5-ig tartó munkavégzés helyett belevágjon a kriptokereskedelembe 

A Slothana (SLOTH) mém érme különleges előértékesítési felfogása mágnesként vonzza a befektetőket. SOL tokeneket küldhetnek egy megadott pénztárcacímre, és cserébe SLOTH érmék hullanak majd az ölükbe az ICO végén tartott airdrop-on keresztül.

A megszokott ICO fázisokkal ellentétben ez a metódus végtelenül le van egyszerűsítve. 

A Slothana lajhár projektje tele van tömve humorral és nevetéssel, de persze komoly is tud lenni, hiszen a pénzügyi szabadságra törekedik.

A SLOTH könnyedsége miatt vonzó befektetési lehetőségnek tűnik. A még pár napig tartó ICO folyamán a befektetők 10 000 SLOTH tokent kaphatnak 1 SOL tokenért, tehát az ár is igen kedvezményesnek számít.

Mivel az előértékesítés végén az érme a tőzsdékre készül felkapaszkodni, bevezetésekor jókora hozamra van kilátás, és a legkorábbi befektetőknek esélyük van a lehetőség kihasználására. A Slothana előértékesítése pedig hasít, már több mint 10 millió dollárt szedett össze.

Friss és ropogós hírekért kövesd a Slothana hivatalos közösségi médiacsatornáit, például az X-et (korábban Twitter).

Nézd meg a Slothana pörgős ICO-ját

Sponge V2 (SPONGE) – Felturbózott éme P2E funkciókkal és a Stake-to-Bridge mechanizmussal

A Sponge V2 (SPONGE V2) egy remek vérfrissítése a népszerű SPONGE mém érmének, mely 2023 tavaszán nagy büszkeségére majdnem 100 millió dolláros piaci kapitalizációt ért el.

A SPONGE csapata természetesen szeretné megismételni ezt a sikert, és céljai között ott szerepel a listázás is olyan színvonalas kriptotőzsdéken, mint a Binance és az OKX.

A fejlesztők V1-ről átváltottak V2-re. Az pedig, aki stakeli a V1 tokenjeit, jutalmát V2 érmék formájában kapja majd meg.

Cikkünk írásakor a stakelt és bridgelt token összesen 18,605,515.09 dollár. Összesen 9,854,596,726 SPONGE van lekötve, és a kínált APY az EThereumon 164, a Polygon láncon pedig 346%.

Legyél résen, és értesülj időben a V2 indulásáról a projekt hivatalos csatornáin, az X-en, a Telegramon vagy a Discordon.

Vásárolj Sponge V2-t most

Következtetés

Úgy tűnik, hogy a top altcoinok némelyike, például a Cardano elég nagy bajban van, és a befektetők máshol kutatnak a profit után.

A cikkben olyan ideális alternatívákat mutattunk, melyek jelenleg is tartják az előértékesítésüket. Ilyen a Dogeverse (DOGEVERSE), a Slothana (SLOTH) és a Sponge V2 (SPONGE) is.

Mivel az ICO-juk gyorsan gyarapszik, a közösségük egyre erősebb, rengeteg elemző támogatja őket, és ráadásul e projektek vonzó funkciókkal kényeztetik a befektetőiket, minden adott az érme népszerűvé válásához.

Még van lehetőséged korán csatlakozni, és a listázáshoz képest töredék áron elérni őket. 

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!