Egy 10 milliárdos pénzügyi alap vezérigazgatója szerint idén beindulhat az Ethereum

-

A bitcoin gyorsan terjed a Wall Streeten. Az elmúlt hónapok során több Wall Street-i befektető és cég is szemügyre vette a bitcoint és az egyéb kriptopénzeket.
Paul tudor Jones, aki 1970-ben és a 2008-as gazdasági válság során lenyomta a piacot, szintén beszállt a bitcoinba az idei feleződés előtt.

Egy cikkben elmondta, hogy az infláció által uralt világban „a bitcoin a leggyorsabb versenyló.
Ezt több Wall Street-i veterán is megerősítette a kriptoszférán belül és kívül is, olyan nevekkel, mint Stanley Druckenmiller, Rick Rieder, Mike Novogratz, és Raoul Pal.
Azonban az altcoinok eddig nem terjedtek el az intézményi befektetők köreiben.

A Grayscale szerint egyre népszerűbb lehet az Ethereum

Michael Sonnenheinm, a Grayscale Investments igazgatója szerint az Ethereum egyre jobban elterjedhet az intézményi befektetők körében mint új „eszközosztály”:

„2020 során megjelent egy új befektetői osztály, amely kizárólag Ethereumban gondolkodik. Egyre népszerűbb a szemlélet, hogy az Ethereum egy új eszközosztály lehet.”


Hozzátette, hogy az Ethereum már olyan növekedést mutat, hogy értéke egyenértékű lehet a bitcoinnal
Ehhez nagyban hozzájárult a decentralizált pénzügyek (defi) megjelenése, amely az Ethereum hálózatán talált otthont magának. Számos defialkalmazás épült az Ethereum hálózatára.
A DeFi Pulse adatai alapján a MakerDAO, Wrapped Bitcoin, Compound, Aave, Uniswap és a top20 defi alkalmazás mind az Ethereumon fut.
Sokak szerint a defiszektor növekedése tovább folytatódhat ahogy egyre többen fognak róla beszélni.

Paul Tudor Jones az ETH-ról

Paul Tudor Jones nemrég interjút adott a Yahoo Finance-nek, ahol az Ethereumról is beszélt.
Azt mondta, hogy elképzelhető egy olyan világ, ahol van egy értékes kriptovaluta, mint a bitcoin és mellette egy olyan ipari valuta, mint az Ethereum.


Tudor Jones ennél többet nem mondott, de egyesek szerint már ez is azt jelentheti, hogy a befektető hamarosan Ethereumba fektethet.

Olvastad már? Csatlakozz most akciósan és tanulj hatékonyan a Cryptofalka kereskedő csoportjában

Forrás: cryptoslate.com
Kiemelt kép: Hatice Karaman

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!