Csatlakozz most akciósan és tanulj hatékonyan a Cryptofalka kereskedő csoportjában

-

A Kriptoworld olvasói lehetőséget kaptak arra, hogy most féláron próbálják ki a Cryptofalka kereskedő csoportját!
A következő kuponkód segítségével tudtok -50% kedvezményben részesülni ha 1 hónap privát tagságra fizettek elő: Q1QWY15DFE. Link a regisztrációhoz.

A Cryptofalka kriptovaluta kereskedő csoportjáról

A Cryptofalka 2018-ban robbant be a magyar kriptovaluta és blokklánc közösségbe árfolyam elemzéseikkel, valamint a laikusok számára is érthető oktatási anyagjaikkal.
A falka kereskedőinek a célja, hogy megpróbálják átadni a Bitcoin és kriptovaluta kereskedéshez szükséges tapasztalatot és tudást.
Erre pedig a kereskedő csoportjuk kiváló lehetőséget biztosít, melyet nekem is volt már szerencsém kipróbálni. Ez alapján megpróbáltam összefoglalni, hogy mire tudtok számítani a falkások által.
A privát csoport fő célja a tagok fejlesztése és egy hatékony kereskedő közösség kialakítása. Nem az a klasszikus signal csoport, ahol gyakorlatilag azt se tudja az ember, hogy mit csinál csak, mint egy “betanított munkás” adja-veszi a kriptovalutákat. 
A falka csoportjában én azt láttam, hogy nem a signalokon, hanem sokkal inkább a kereskedés mögötti tudás, tapasztalat átadásán van a hangsúly.
Pontosan azért, hogy akár a laikus befektetők is képesek legyenek hatékonyan rövid vagy hosszú távú kereskedéseket lebonyolítani.
Ami ez mellett még feltűnt, hogy igazán rugalmas és segítőkész a közösség, vagyis ha elakadsz valahol a tőzsde és a kriptovaluták útvesztőlyében, ők biztosan fognak neked segíteni ebben.

Mit tartalmaz a Falka kereskedő csoportja?

A Cryptofalka kereskedő csoportja havi díjas alapon működik, a hónap 10. napjától a következő hónap 10. napjáig tart az előfizetők tagsága.
A Q1QWY15DFE kuponkód segítségével féláron, nagyjából egy kétfős mozi áráért tudsz 1 hónapra betekintést kapni milyen is a Bitcoin és kriptovaluta kereskedők világa.
Amit mindenképpen fontos kiemelni, hogy a havi hozzáférés mellett extra kedvezményekben is részesülsz ha előfizetsz!
A Slackes privát tagság mellett hozzáférést kaptok egy Google Drive fiókhoz, melyben rengeteg hasznos anyag és könyv van összegyűjtve. Ez mellett a Cryptofalka tagság mellé szintén jár egy oktatási csomag is!
Az 1 hónapos tagság mellé egy úgynevezett bronz oktatási csomag jár, ami tartalmazza a legfontosabb alapokat a kereskedés elkezdéséhez. 
A Cryptofalka bronz oktatási csomagjának témái:

  • Tőzsdei gyertyák
  • Támaszok és ellenállások
  • Trendek, trendvonalak
  • Tradingview software ismertető
  • Kereskedési volume és mozgó átlagok

Ami szerintem szuper, hogy mindegyik oktatási témához tartozik egy videó és egy pdf anyag is. Ez az oktatási csomag pedig a tagságod lejárta után is elérhető lesz számodra a Cryptofalka honlapján.
A Bitcoin és altcoin elemzések mellett rendszeresen tartanak a Falka szakértői oktatásokat és videós bejelentkezéseket is. 

Próbáld ki most féláron

A Kriptoworld és a Cryptofalka jó kapcsolatának köszönhetően a mi olvasóink exkluzíven, 50% kedvezménnyel próbálhatják most ki a Falkások szolgáltatását.
Ha kedvet kaptál a kereskedéshez és szeretnél fejlődni, akkor érdemes lehet most kipróbálnod a kriptovaluta kereskedő csoportjukat. 
Regisztráció: https://cryptofalka.hu/tagsag/1-honap-privat-tagsag/
Kuponkód: Q1QWY15DFE

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!