Willy Woo szerint 2021-ben 300.000 dollárt fog érni a bitcoin

-

A BTC/USD-árfolyam valószínűleg csak a jövő éven fogja elérni a 300.000 dollárt egy „felerősített bullish visszacsatolási ciklusnak” köszönhetően – állítja egy népszerű elemző.

Nincs kizárva, hogy a bitcoin egy éven belül eléri a 300.000 dollárt – állítja Willy Woo, kriptokörökben ismert statisztikus.

A december 1-én közzétett Twitter-bejegyzéseiben Woo kijelentette, hogy „soha nem volt még ennyire bullish” a bitcoin 2021-es kilátásaival kapcsolatban.

Woo bullish események sorozatáról beszél

A potenciális árműveleteket illetően megerősítette, hogy szerinte jövő év decemberére már 6 számjegynél fogunk tartani.

„Az a Top modellem, amely szerint 200.000 dollárt fog érni egyetlen bitcoin 2021 végére, konzervatívnak tűnik, most már a 300.000 dollár sincs kizárva” – olvasható a bejegyzésben.

„A jelenlegi piac átlagosan 7456 dollárt fizetett coinjaiért. Mind egy zsenik vagytok.”

Woo a saját, Top Cap mérőszámát alkalmazta előrejelzésében. Annak ellenére, hogy weboldala, a Woobull „kísérletinek” nevezi azt, a Top Cap a múltban igencsak pontosan egyezett az ármaximumokkal.

Forrás: charts.woobull.com

Ehhez jön még a spot tőzsdéken tárolt BTC-t számának a csökkenése, amely szintén arra utal, hogy bullish ármozdulatokra érdemes számítani az elkövetkező 12 hónapban.

„Soha nem voltam még ennyire bullish a 2021-es illetően” – írta.

„Ez az újrafelhalmozási fázis egybeesik a spot piacok kiürülésével, amely most durván kétszer annyira elhúzódó és mély, mint a legutóbbi ciklusban volt.”

Végül pedig, a dollárban vett megtérülés a dollárban történt befektetések után ebben a ciklusban még a 2013-as és 2017-es bika piacokat is fölülmúlta.

„Minden arra utal, hogy növekszik a reflexivitás: egy kiterjedt 2021-es bullish visszacsatolási ciklus” – összegzett Woo.

Van bárki, aki bearishen tekint 2021-re?

Ahogy arról korábban többen beszámoltak, nem Woo az egyetlen, aki optimistán tekint a 2020 utáni Bitcoin-teljesítményre.

A fellegekbe törő árelőrejelzések egyre inkább elárasztották a médiát az elmúlt két hónapban, PlanB elemző 2021 decemberére kiszámított 100.000 dolláros jóslata pedig már egyáltalán nem tűnik elérhetetlennek.

A technikai elemzőkön kívül az olyan népszerű szereplők is, mint Mike Novogratz szintén megtették már tétjeiket.

Ő maga Maisie Williams színésznőnek múlt hónapban azt mondta, hogy a BTC/USD megcélozza 20.000 dollárt, majd 65.000 dollárra fog növekedni. Williams később befektetett a piacra.

A héten mindeközben egy elképesztőnek tűnő, 590.000 dollárt prognosztizáló jóslat is kijött a realizált profit / veszteség mérőszám alapján, amely visszatért klasszikus, „bikafutamos” pozíciójába.

Olvastad már? Csatlakozz most akciósan és tanulj hatékonyan a Cryptofalka kereskedő csoportjában

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!