A holland család, aki 2017-ben mindent eladott bitcoinért, tovább vásárol

-

A bitcoin család néven ismertté vált Taihuttuék 2017-ben lettek híresek, amikor minden ingóságukat és ingatlanjukat bitcoinra cserélték.
Három évvel később a CNBC felkutatta a nomád családot és megtudták, hogy továbbra is felvásárolnak minden egyes bitcoin árzuhanást.

2017 óta mindent eladtak bitcoinért

A bitcoinzsákok tartogatása népszerű kifejezés a kriptoközösség köreiben, de kevesen művelik ezt olyan szinten, mint egy holland család, aki 2017-ben mindent eladott bitcoinért.
Didi Taihuttu három évvel ezelőtt értékesítette családja vagyonát, köztük egy sikeres vállalkozást és egy 2500 négyzetméteres házat bitcoinért cserébe.

„Beléptünk a bitcoinba, mivel meg akartuk változtatni az életünket.” mondta a 42 éves családapa.

2017 óta a család nomád életvitelt folytat, már 40 országot bejártak, és közben nem ragadtak le sehol.
Ez sokaknak nagyon extrém lehet, de Taihuttunak nincs problémája azzal, hogy hosszú távon bitcoint birtokoljon.
A CNBC-nek elmondta, hogy 2017 elején vásárolt be igazán, nagyjából 900 dolláros árfolyamon.

Hosszú távra tervez

Pár hónappal vásárlása után a bitcoin árfolyama összeomlott 20.000 dolláros csúcsáról, de ez sem jelentett akadályt Taihuttuék számára.
A kriptolufi 2017 végén pukkadt ki, 2018 elején pedig egészen 3000 dollárig zuhant az árfolyam.
Taihuttu mégis úgy döntött, hogy kitart befektetése mellett:

„Amikor zuhanni kezdett a bitcoin, még többet vásároltunk.”

Taihuttu kriptoveteránként nagyon bízik a piac sikerében. Amikor arról kérdezték, hogy a mostani emelkedés is egy lufi lehet azt mondta, hogy most nem fog úgy zuhanni a kereslet mint 2017-ben.

Úgy hiszi, hogy a piacok a készlethiány felé tartanak, így jelentős a különbség a két bika piac között.

„Amikor a PayPal megkezdi a bitcoineladásokat 350 millió felhasználója számára, nekik is be kell vásárolniuk. Hatalmas készlethiány fog kialakulni, mivel nem lesz elég új bitcoin, hogy fedezze a nagy cégek igényét.”

Taihuttu szerint legalább 100.000 dollárig emelkedhet az árfolyam, de az sem kizárt, hogy 2022-re a 200.000 dollárt is elérheti.

Olvastad már? Nem könnyű kielégíteni az intézmények Bitcoin éhségét

Forrás: cryptoslate.com
Kiemelt kép: cnbc.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!