A Ripple 15 millió dollárért adott el MoneyGram részvényeket

-

Talán nem annyira közeli most a kapcsolat, mint az elején, de tagadhatatlanul kifizetődő. A Ripple Labs most szép haszonnal adott túl a 2019-ben vásárolt MoneyGram részesedésének egy részén.
A tőzsdefelügyelethez beadott jelentés alapján több, mint 2,2 millió MoneyGram részvényt bocsátottak áruba, és ebből 15,3 millió dollárnyi bevételhez jutottak.

A MoneyGram jól teljesített az elmúlt hónapok során, a részvényeik árfolyama az október elejei 2,94 dollárról november végére 8,53-ig emelkedett.
Nem kis részben a Ripple eladása miatt ez természetesen már visszakorrigált, jelenleg 6,5 dollár körül mozog.
Annak ellenére, hogy tavaly egymást érték a partnerséghez kapcsolódó, az integráció teljesebbé válásáról szóló bejelentések a két cég részéről, most úgy tűnik, a kezdeti fellángolás egy visszafogottabb lett mostanra.
Mindenesetre a Ripple szóvivője megerősítette, hogy az együttműködés folytatódik.

„A Ripple büszke arra, hogy részt vehet a MoneyGram digitalizációjában, a növekedésben. A részvényeink eladása tisztán pénzügyi jellegű döntés volt, amelyet a profit vezérelt, ebből nem következik semmiféle reflekció a két csapat közötti viszonyra.”

A Ripple tavaly júniusban vásárolt részesedést a MoneyGram-ban, ezután kezdte a pénzküldéshez a Ripple xRapid technológiáját használni a fizetési szolgáltató, hogy felgyorsítsa az átutalásait.

Az xRapid az XRP tokeneket használja a megfelelő likviditás biztosításához.
A Ripple, amely jelenleg 48 milliárd tokent birtokol még, az elmúlt években tudatosan kezdte csökkenteni a szerepét az XRP piacán, persze lehet, hogy a mostani áremelkedések hatására ez a hozzáállás meg fog változni.

Olvastad már? Minden befektetési bankárnak értenie kellene a bitcoinhoz

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!