Egész héten a kriptovilág legfontosabb híreiről tájékoztatunk titeket, különálló cikkekben. Most ebben a bejegyzésében mégis az elmúlt pár nap fontosabb eseményeit ollóztuk össze számotokra egyetlen cikkben.

Buffett megint ekézte a bitcoint, amiért az „nem termel semmit”

„Ha azt mondanád nekem, hogy a világ összes Bitcoinja a tiéd, és 25 dollárért felajánlanád nekem, nem fogadnám el, mert mit kezdenék vele?” – mondta Warren Buffett.

Tovább olvasom…

A Dogecoin oldhatná meg a Twitter spam-problémáját

Az ismert milliárdosok elképzelése alapján a vicctokennel meg lehetne oldani a Twitter azon problémáját, hogy egyszerűen túl sok a spambot.

Tovább olvasom…

Egy elemzés szerint a 30 ezres mélypontot egy 100 ezres csúcs előzi majd meg

A Bitcoin medvéknek teljesülhet a kívánságuk, de lehet, hogy előbb el kell viselniük az új történelmi csúcs fájdalmát. A Bitcoin (BTC) nem biztos, hogy 30.000 dollár alá zuhan, hanem inkább 100.000 dollárra ugrik, mielőtt kisöpri a mélypontokat.

Tovább olvasom…

Jobb kereskedés, jobb élet – ezzel a szlogennel hódít a Bitget kriptotőzsde

A „jobb kereskedés, jobb élet” szlogenjéhez méltóan a Bitget az legjobb kriptotőzsdék egyike. A felhasználók számának drasztikus növekedésével ez a kriptotőzsde napról napra egyre népszerűbb.

Tovább olvasom…

A bitcoinban most az oldalazás a legrosszabb

Ami a részvények és a kriptók kapitulációjánál jobban felbosszanthatja a befektetőket, az a „hosszú ideig” tartó oldalazó kereskedés. A Bitcoin (BTC) május 5-én 40.000 dollár alatt konszolidálódott, miután az amerikai gazdaságpolitikai izgalom egyhetes csúcsra szökött.

Tovább olvasom…

Hogyan vásároljunk kriptovalutát? A WEXO-nál csak egy app és egy bankkártya kell hozzá

A szlovák CRYPTON DIGITAL, SE társaság tovább fejleszti a világszerte népszerű WEXO kriptovaluta platformját. Ezentúl gyorsabban és egyszerűbben, bankkártyával is megvehetjük rajta a népszerű kriptovalutákat.

Tovább olvasom…

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.