Robbanás előtt áll az új magyar kripto startup

-


Vendégbejegyzés


Az online közösségi élet és a társkeresés világa egyre növekvő piacot jelent, ami világviszonylatban is kiugróan jövedelmező. 2020-ban például az online ismerkedésre épülő rendszerek forgalma 3,08 milliárd dollár volt, mely a Newswire becslései szerint 2028-ra elérheti a 11 milliárd dollárt is.
Vajon milliárdos befektetőnek kell lenni ahhoz, hogy ebből a nyereségből részesedhessünk? Jó hírünk van mindazoknak, akik játszanak a gondolattal.

Kriptós körökben egyre gyakrabban emlegetik

A tavalyi év során röppent fel a hír egy innovatív és progresszív startupról, mely egy egyedülálló közösségi felületet fejleszt.
A Social Q nevű közösségi hálózat sokkal több, mint aminek elsőnek látszik. Tulajdonképpen egy decentralizált blokklánc projekt, mely egy felhasználóbarát platformban egyesít több áttörő applikációt.
Maga a Social Q egy közösségi tér, mely egy speciálisan kifejlesztett algoritmus segítségével kiszűri a valótlan felhasználókat és csalókat.
Kiemelten óvja az adatokat is, és a felhasználók rugalmasan, a saját érdeklődésükhöz tudják alakítani, miközben képeiket, videóikat oszthatják meg rajta, vagy vlogot, csoportot vagy akár fórumot is működtethetnek.
A fő célcsoport a pénzügyi világ, a luxuscikkek és a kripto iránt érdeklődők mellett mindazok, akik minőségi platformot keresnek, ahol a szólásszabadság nem csak egy jól hangzó ígéret.

Nem áll itt meg azonban az összetett platform, további funkciókkal betonozza be felhasználói figyelmét.
A korábban már említett társkeresést reformálja meg a Tinder elvén működő Date, amely azonban garantálja, hogy a hollywoodi filmeknek is remek alapot adó csalók ne tudják itt szedni áldozataikat. Verifikálnia kell magát ugyanis annak, aki itt szeretné megtalálni a társát, az algoritmusok pedig esélyt sem adnak a visszaéléseknek.
Ezen a területen egyébként már jelentős tapasztalattal rendelkezik az alapító, Bándli Renátó, aki máig sikerrel működteti a milliomosok.hu oldalát.
A harmadik pillér pedig egy készülékbiztosítási funkció, mely a világon egyedülálló módon kriptovalutával is fizethető.
Hogyan születik mindenből a jövő üzleti lehetősége? Aki a befektetés mellett dönt és MST tokent vásárol az egy biztos alapokon és több lábon álló projektbe fektet be, hiszen a cégcsoport több vállalkozásból áll. A korai befektetők ráadásul a legnagyobb profitot tudják realizálni. De nézzük meg a számokat is!

Mikor érdemes beszállni?

A tavalyi évben mindössze negyed év alatt sikerült 180 millió forintnyi tőkét bevonnia a Millionstarternek, melyek 1250 befektető között oszlottak el, 80%-ban a hazai piacról. A fennmaradó 20%-on pedig 70 ország befektetői osztoztak.
Az alapító, Bándli Renátó pedig ezeket az eredményeket felhasználva a felület további fejlesztésébe fogott.

“Az elmúlt két hónap a stratégiáról, az újratervezésről szólt, melynek eredménye számtalan újabb fejlesztés lett. Készen áll a staking rendszer, amely kriptovalutánk 6, 12, 18 hónapra való lekötését teszi lehetővé a kriptovaluta tárcánkban, melyért természetesen jutalom jár. A vesting rendszer szintén egy olyan új fejlesztés, melytől jogosan csilloghat a korai beszállók szeme. A blokklánc alapú fizetésnek köszönhetően ráadásul azonnal hozzájut a vestingnek megfelelő token mennyiséghez. Az iparágban évek tapasztalatával rendelkező szakemberek is csatlakoztak a csapathoz, akik tevékenységükkel segítik a tervek gyorsabb és eredményesebb megvalósulását.”

Aki még gondolkodik a beszálláson, annak a felhasználóbarátabbá vált weboldal is segít az eligazodásban, a gyorsabb KYC regisztráció, vagyis az ügyfél adatok egyeztetése jelenthet bizonyosságot: a kripto befektetést elkezdeni könnyű.

A vásárlás menete is igen egyszerű.

A millionstarter.com weboldalán történő regisztráció után már 50 dollártól – ami forintban is fizethető – könnyedén egy hatalmas potenciállal rendelkező projekt részesévé válhat, aki az innovatív befektetéseket keresi. Az oldal használatához a bárkinek rendelkezésre álló ügyfélszolgálat is támogatást nyújt.
Örömteli meglepetés lehet az is, hogy a megvásárolt tokenekre kamatot is kaphat a megújult rendszer felhasználója, így amikor kereskedni kezd velük, nagyobb számú token áll majd rendelkezésére, mint amit megvásárolt.
Renátó és a Millionstarter pedig továbbra sem áll meg, új saját fejlesztők és külsős fejlesztői csapatok bevonásával már 1,5 hónapon belül piacra akarják dobni a béta verziót. Olyan extrák is megjelennek már a bétában, mint a Phantom Chat vagy a Wallet, de itt még nem állnak meg az új funkciók.
Az egyik legfontosabb újítást, az affiliate programot a végére hagytuk. Akik látnak fantáziát a progresszív startupban, és szeretnének ebből jelentős hasznot is realizálni, azok a regisztráció után meghívhatják ismerőseiket, amit a cég természetesen jutalmaz is.
Minden meghívott új regisztrált vásárlása után a meghívó fél profilján jóváíródik a vásárlás 20%-a. Amikor pedig összegyűlt a 100 USD, e-mailben kikérheti ezt, az összeg pedig néhány napon belül a számláján landol.
Egy dolog biztos: nem érdemes sokáig várni a belépéssel, hiszen már csak május végéig lehet 0,06 dollárért tokent vásárolni, a következő lépés pedig a béta piacra dobásával a nagybefektetők bevonása lesz.

Olvastad már? Társkeresővel garantálja a növekedést az új magyar kriptovalutanincs

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!