Robbanás előtt áll az új magyar kripto startup

-


Vendégbejegyzés


Az online közösségi élet és a társkeresés világa egyre növekvő piacot jelent, ami világviszonylatban is kiugróan jövedelmező. 2020-ban például az online ismerkedésre épülő rendszerek forgalma 3,08 milliárd dollár volt, mely a Newswire becslései szerint 2028-ra elérheti a 11 milliárd dollárt is.
Vajon milliárdos befektetőnek kell lenni ahhoz, hogy ebből a nyereségből részesedhessünk? Jó hírünk van mindazoknak, akik játszanak a gondolattal.

Kriptós körökben egyre gyakrabban emlegetik

A tavalyi év során röppent fel a hír egy innovatív és progresszív startupról, mely egy egyedülálló közösségi felületet fejleszt.
A Social Q nevű közösségi hálózat sokkal több, mint aminek elsőnek látszik. Tulajdonképpen egy decentralizált blokklánc projekt, mely egy felhasználóbarát platformban egyesít több áttörő applikációt.
Maga a Social Q egy közösségi tér, mely egy speciálisan kifejlesztett algoritmus segítségével kiszűri a valótlan felhasználókat és csalókat.
Kiemelten óvja az adatokat is, és a felhasználók rugalmasan, a saját érdeklődésükhöz tudják alakítani, miközben képeiket, videóikat oszthatják meg rajta, vagy vlogot, csoportot vagy akár fórumot is működtethetnek.
A fő célcsoport a pénzügyi világ, a luxuscikkek és a kripto iránt érdeklődők mellett mindazok, akik minőségi platformot keresnek, ahol a szólásszabadság nem csak egy jól hangzó ígéret.

Nem áll itt meg azonban az összetett platform, további funkciókkal betonozza be felhasználói figyelmét.
A korábban már említett társkeresést reformálja meg a Tinder elvén működő Date, amely azonban garantálja, hogy a hollywoodi filmeknek is remek alapot adó csalók ne tudják itt szedni áldozataikat. Verifikálnia kell magát ugyanis annak, aki itt szeretné megtalálni a társát, az algoritmusok pedig esélyt sem adnak a visszaéléseknek.
Ezen a területen egyébként már jelentős tapasztalattal rendelkezik az alapító, Bándli Renátó, aki máig sikerrel működteti a milliomosok.hu oldalát.
A harmadik pillér pedig egy készülékbiztosítási funkció, mely a világon egyedülálló módon kriptovalutával is fizethető.
Hogyan születik mindenből a jövő üzleti lehetősége? Aki a befektetés mellett dönt és MST tokent vásárol az egy biztos alapokon és több lábon álló projektbe fektet be, hiszen a cégcsoport több vállalkozásból áll. A korai befektetők ráadásul a legnagyobb profitot tudják realizálni. De nézzük meg a számokat is!

Mikor érdemes beszállni?

A tavalyi évben mindössze negyed év alatt sikerült 180 millió forintnyi tőkét bevonnia a Millionstarternek, melyek 1250 befektető között oszlottak el, 80%-ban a hazai piacról. A fennmaradó 20%-on pedig 70 ország befektetői osztoztak.
Az alapító, Bándli Renátó pedig ezeket az eredményeket felhasználva a felület további fejlesztésébe fogott.

“Az elmúlt két hónap a stratégiáról, az újratervezésről szólt, melynek eredménye számtalan újabb fejlesztés lett. Készen áll a staking rendszer, amely kriptovalutánk 6, 12, 18 hónapra való lekötését teszi lehetővé a kriptovaluta tárcánkban, melyért természetesen jutalom jár. A vesting rendszer szintén egy olyan új fejlesztés, melytől jogosan csilloghat a korai beszállók szeme. A blokklánc alapú fizetésnek köszönhetően ráadásul azonnal hozzájut a vestingnek megfelelő token mennyiséghez. Az iparágban évek tapasztalatával rendelkező szakemberek is csatlakoztak a csapathoz, akik tevékenységükkel segítik a tervek gyorsabb és eredményesebb megvalósulását.”

Aki még gondolkodik a beszálláson, annak a felhasználóbarátabbá vált weboldal is segít az eligazodásban, a gyorsabb KYC regisztráció, vagyis az ügyfél adatok egyeztetése jelenthet bizonyosságot: a kripto befektetést elkezdeni könnyű.

A vásárlás menete is igen egyszerű.

A millionstarter.com weboldalán történő regisztráció után már 50 dollártól – ami forintban is fizethető – könnyedén egy hatalmas potenciállal rendelkező projekt részesévé válhat, aki az innovatív befektetéseket keresi. Az oldal használatához a bárkinek rendelkezésre álló ügyfélszolgálat is támogatást nyújt.
Örömteli meglepetés lehet az is, hogy a megvásárolt tokenekre kamatot is kaphat a megújult rendszer felhasználója, így amikor kereskedni kezd velük, nagyobb számú token áll majd rendelkezésére, mint amit megvásárolt.
Renátó és a Millionstarter pedig továbbra sem áll meg, új saját fejlesztők és külsős fejlesztői csapatok bevonásával már 1,5 hónapon belül piacra akarják dobni a béta verziót. Olyan extrák is megjelennek már a bétában, mint a Phantom Chat vagy a Wallet, de itt még nem állnak meg az új funkciók.
Az egyik legfontosabb újítást, az affiliate programot a végére hagytuk. Akik látnak fantáziát a progresszív startupban, és szeretnének ebből jelentős hasznot is realizálni, azok a regisztráció után meghívhatják ismerőseiket, amit a cég természetesen jutalmaz is.
Minden meghívott új regisztrált vásárlása után a meghívó fél profilján jóváíródik a vásárlás 20%-a. Amikor pedig összegyűlt a 100 USD, e-mailben kikérheti ezt, az összeg pedig néhány napon belül a számláján landol.
Egy dolog biztos: nem érdemes sokáig várni a belépéssel, hiszen már csak május végéig lehet 0,06 dollárért tokent vásárolni, a következő lépés pedig a béta piacra dobásával a nagybefektetők bevonása lesz.

Olvastad már? Társkeresővel garantálja a növekedést az új magyar kriptovalutanincs

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Börtönt kapott az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedője

Joshua David Nicholas az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedőjeként aktív résztvevője volt egy közel 100 millió dolláros piramisjátéknak. Ennek következtében most elítélték, és 51 hónap letöltendő...

Az Ukrán Nemzeti Bank bevezetné a digitális hrivnyát

Az NBU bemutatta a bankszakma és a magánszektor, köztük a helyi kriptoipar résztvevőinek a saját fejlesztésű digitális valuta, az e-hrivnya tervezetét. A törvényhozók visszajelzéseket várnak...

Hamisan „tört” ki a Bitcoin

Prémium Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta. Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször...

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!