Vendégbejegyzés


Nem a megszokott elgondolások mentén épül fel a legújabb magyar kriptovaluta, amely nem csak egy egyszerű fizetőeszköz: céljuk, hogy egy olyan online közösségi hálót építsenek ki, amelyben annak felhasználói a döntéshozók, és egy nagyvállalat sem cenzúrázhatja az ott közzétett tartalmakat.

Bárki vásárolhat már abból az új magyar kriptovalutából, amely a mögöttes koncepciója miatt számít igazán különlegesnek – árulta el Bándli Renátó, a Millionstarter alapítója.

Nemcsak kriptopénzt, hanem egy innovatív közösségi felületet is kínálnak: ezt a Facebookhoz hasonló behemótokkal ellentétben a felhasználók üzemeltetik, ellenáll a cenzúrának, és lehetővé fogja tenni a teljesen szabad véleménynyilvánítást.

Az új kriptopénzt a magyarok számára kínálják elsőként megvásárlásra, ráadásul a legjobb áron – a hazai felhasználók november 18-ig vehetnek belőle a privát értékesítésen keresztül.

Mint sajtónyilatkozatukból kiderült, a valuta igencsak gyorsan fogy, és a külföldi érdeklődés is nagy ütemben növekszik.

„A magyar piacon már jelenlévő kriptovaluták zömével ellentétben a miénk mögött már egy működő háttér áll. Mi a tokeneladások nagy részét az applikáció és a weboldal fejlesztésébe forgatjuk vissza. Ilyen háttértartalommal eddig egyetlen magyar kriptopénz sem rendelkezett” – mondja Bándli, aki abban bízik, hogy az új közösségi háló a külföldiek körében is elterjedtté válhat.

Egy közösség, amit az átlagemberek irányítanak

„A token maga a Social Q nevű appunk meghajtóereje: ez egy decentralizált, prémium közösségi / kapcsolatépítő hálózat, amelyet az MST token tulajdonosok működtetnek. Itt egy vállalatnak sem lesz beleszólása az oldal irányításába, nem lesznek kizárt profilok vagy letiltott tartalmak. Ti és mi közösen fogjuk vezérelni az oldalt” – hangsúlyozza az alapító.

Amellett, hogy közösségi hálót kínál, a Social Q koncepcióját a Date és Meet funkciók teszik teljesen egyedülállóvá. Ez előbbi egy társkereső felületet jelent, ami a fejlesztők tervei szerint a Tinder és az ahhoz hasonló alkalmazások alternatívájaként szolgálna.

„Az egyedileg erre a célra fejlesztett mesterségesintelligencia-rendszerünk nem ad majd teret a kamu felhasználóknak, akik más képével próbálnak ismerkedni” – ígéri Bándli.

Reményeik szerint ezek a felületek – illetve a reklámbevételek és a társkereső fizetős funkciói is – segítenek majd abban, hogy az MST token értéke növekedhessen.

Maga a közösségi felület ennek ellenére mindenki számára ingyenesen használható – mondja Bándli, hozzátéve: „a tokenhez éves visszavásárlási program is tartozik majd. Akik tartják, idővel bónuszokban részesülnek. A valuta ráadásul az alkalmazásban ingyenesen küldhető, díjat csak akkor számolnak fel, ha a felhasználók más pénznemre váltják be azt.”

A siker alapanyagai már megvannak, hiszen az új kriptovaluta nemcsak Magyarországon, de külföldön is egyre népszerűbbnek számít. Alkalmazásuk már januárban elérhetővé válik iPhone-ra és Androidra, illetve a weboldalukon is megjelenik majd.

Bándli ezért arra figyelmezteti a közösséget, hogy aki nem szeretne lemaradni, annak érdemes az elkövetkező hetekben bevásárolni a tokenből.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.