Hogyan vásároljunk kriptovalutát? A WEXO-nál csak egy app és egy bankkártya kell hozzá

-


Vendégbejegyzés


A szlovák CRYPTON DIGITAL, SE társaság tovább fejleszti a világszerte népszerű WEXO kriptovaluta platformját. Ezentúl gyorsabban és egyszerűbben, bankkártyával is megvehetjük rajta a népszerű kriptovalutákat.
Belépni a kriptovaluták világába ma könnyebb, mint valaha.
A szlovák fejlesztésű WEXO kriptoplatformnak köszönhetően, amelyet ma már a világ 170 országában használnak, csak egy okostelefonra, egy ingyenes appra és egy bankkártyára van szükségünk, amellyel most kényelmesen megvehetjük az olyan népszerű kriptovalutákat is, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Cardano vagy a Litecoin.
A WEXO platform és az azonos nevű kriptovaluta app ingyenes, és az egyszerű felhasználói felület mellett nagy előnye, hogy teljes egészében magyar nyelven is elérhető.
A kriptovaluták fogadása, küldése, vásárlása és cseréje így ma ugyanolyan intuitív, mint például az internet banking használata.

„Ez egy újabb lépés a WEXO platform és applikáció tervezett útján, melynek végén egy olyan szolgáltatás áll, amelynek segítségével a kriptotulajdonosok ugyanolyan akadálytalanul használhatják a kriptovalutákat, ahogy azt a közönséges pénz esetében tesszük. A WEXO ráadásul azt a célt tűzte ki, hogy összeköti a kriptovaluták és fiat pénzek világát úgy, hogy azok egy helyen álljanak a felhasználó rendelkezésére” – magyarázza Mariš Peter, a WEXO társalapítója és CSO-ja.


A WEXO partnereivel együtt egy olyan megújult alkalmazáson is dolgozik, amely az európai IBAN formátumú bankszámla használatának lehetőségét is magában fogja foglalni. 

„Partnereinkkel közösen minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy belátható időn belül elérjük ezt a mérföldkövet – ismerteti Mariš Peter az előkészületben lévő újdonságokat.

A felhasználók mindezek mellett új dizájnra és számos új funkcióra, továbbá a 30 legnépszerűbb kriptovaluta támogatására is számíthatnak, amelyek sorát fokozatosan bővítjük a közösség szavazatai alapján.
szlovák fejlesztőcsapat által kifejlesztett Cardano blokkláncon elsőként regisztrált WEXO Token birtokosai számára az alkotók különféle kedvezményekkel készülnek alacsonyabb szolgáltatásdíjak és bizonyos funkciók jobb hozzáférése formájában.
A WEXO platform már világszerte megtalálta rajongóit, regisztrált felhasználóinak száma jelenleg meghaladja a 185 ezret.
A közösség mintegy 30%-át kitevő szlovák és cseh felhasználók mellett a WEXO már rengeteg követőt szerzett Magyarországon, Törökországban, Romániában, Indiában és Brazíliában is.
 Mostantól bárki gyorsan, biztonságosan és egyszerűen veheti igénybe a kriptovaluták minden előnyét.
Ehhez elég meglátogatni a wexopay.com weboldalt, vagy letölteni az ingyenes WEXO mobiltárcát, amely Android és iOS platformokra is elérhető.
A szolgáltatásra történő regisztráció beleértve az automatizált személyazonosság-ellenőrzést legfeljebb néhány percet vesz igénybe, és az alkalmazás többi részéhez hasonlóan magyar nyelven is elérhető.
A WEXO platform projekt egyes szolgáltatásainak termékrészét a cseh UPDN ONE partnercég fedi le, a WEXO platformot pedig a szlovák CRYPTON DIGITAL, SE társaság fejleszti.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!