Ma sem jöttek hangulatba a piacok

-

További negatív hírek érkeztek mind a kripto, mind a részvények számára május 6-án, mivel a kereskedők egyelőre semmi jelét nem látják a megkönnyebbülés ralijának.
A Bitcoin (BTC) tovább esett a május 6-i Wall Street-i nyitáskor egy figyelmeztetés közepette, miszerint az amerikai részvények eladása „nem ért véget”.

BTC/USD 1 órás gyertyás chart (Bitstamp). Forrás: TradingView

Novogratz: „Nem fogunk puha leszállást kapni”

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint a BTC/USD a Bitstampon 35 268 dollárra esett, amivel csak a háromnapos veszteségek 11,9%-ra emelkedtek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az amerikai részvények, amelyek egy véres május 5-én vannak túl, nem kerültek újra hangulatba mivel az S&P 500 és a Nasdaq 100 további 1% és 0,85%-ot esett.
„A Nasdaq eladásának még nincs vége” – mondta Mike Novogratz, a Galaxy Digital kriptopénz kereskedőbank vezérigazgatója a CNBC-nek.
A Federal Reserve „puha leszállásra” vonatkozó terveit kommentálva, amikor az infláció célértékre való visszavezetéséről van szó, Novogratz arra figyelmeztetett, hogy ilyen forgatókönyv nem fog bekövetkezni.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A Bitcoinon eközben összehasonlítások merültek fel a mostani és a tavaly ugyanekkor történt spot árfolyam-akciók között.
„Úgy tűnik, hogy a BTC a ~38 000 dolláros szintet új ellenállássá változtatta” – mondta a népszerű kereskedő és elemző, a Rekt Capital a Twitter követőinek.

„Ami most azt jelenti… $BTC megerősítette a visszatérést a $28K-$38K tartományba, amely 2021 első és második negyedévében a konszolidációnak adott otthont”.

Egy további tweetben a BTC/USD egy hosszú távú támasz tartományhoz közelít, amely a két heti grafikonbeli támasz közül a másodikként funkcionált egy mostanra elveszett magasabb mélypont mellett.

Figyelmeztetés az altcoinok piaci kapitalizációja miatt

Az altcoinok eközben vegyesen mozogtak, ahogy a Bitcoin lefelé tartott, de az összkép borúsnak tűnt.
Az ether (ETH) lemásolta a 11%-12%-os háromnapos veszteséget a BTC/USD árfolyamán, míg a többi nagy altcoin kissé meg tudta fékezni a csapást.

ETH/USD 1 órás gyertyás grafikon (Bitstamp). Forrás: TradingView

A teljes kriptopénz piaci tőke, a Bitcoin kivételével, ennek ellenére május 6-án megközelítette a fő támaszt.


A Bitcoin árcéljai eközben továbbra is a 30 000 dollárra és az alá koncentráltak ezen a héten.

Olvastad már? Hogyan vásároljunk kriptovalutát? A WEXO-nál csak egy app és egy bankkártya kell hozzá

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződésének közeledtével, amely várhatóan 2024 áprilisában bekövetkező jelentős esemény, a kriptopiac reflektorfénybe került, és a befektetők élénken figyelik a lehetséges elmozdulásokat, amelyek történelmileg...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 02.22.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon Foundation szerződése szerdán az utolsó 273 millió MATIC tokent is kiosztotta, ezzel véget ért a vesting időszak. Ez a fejlődés azt jelenti, hogy...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.22.

Prémium Ripple (XRP) Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletet (SEC) bírálták a Ripple és egy kriptotőzsde ellen indított per miatt, a LEJILEX a Crypto Freedom Alliance of Texas...

Kivezetik az USDC tokent a Tron hálózatál

A Circle, az USDC stablecoin kibocsátója bejelentette, hogy a továbbiakban nem támogatják a Tron hálózatát. A token-létrehozást azonnal leállították, a jelenlegi készlet pedig 2025 februárjáig...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!