Ice Cube is Dogecoin-rajongó

-

Ice Cube azt mondta, hogy összehaverkodott a „DogeArmy”-val, miután Bill Lee 625 000 dollár értékben vásárolt a rapperek BIG3 kosárlabda ligájához kapcsolódó NFT-ket, Dogecoinnal fizetve.
Az ikonikus rapper, Ice Cube – más néven O’Shea Jackson Sr – felugrott a Dogecoin szekérre egy „hihetetlen és történelmi” DOGE tranzakció támogatásával. Cube belépése a Dogecoin vad világába az általa alapított BIG3 kosárlabdaligához kapcsolódik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A szervezetben túlnyomórészt korábbi NBA-sztárok játszanak három a három elleni formátumban, szemben a szokásos öt az öt elleni kosárlabda-mérkőzésekkel.
A múlt hónapban a BIG3 egy új tulajdonosi modellt indított a liga számára, amely abból áll, hogy tokenizált részesedéseket értékesítenek mind a 12 csapatban. Összesen 1000 NFT-t osztanak ki minden csapatnak, ebből 25 „Fire” NFT 25 000 dollárt ér egyenként, 975 „Gold” NFT pedig 5000 dollárt.
Májusban, 4-én a MyDoge tárca társalapítója, Bill Lee tweetelt Ice Cube-nak, „Ha bírod a DOGE-t, én és a DogeArmy is veszünk egyet”, utalva Ice Cube egy korábbi posztjára, amelyben bejelentette, hogy Snoop Dogg két csapatot vásárol.
Ice Cube erre azt válaszolta, hogy „gyerünk Bill, tudod, hogy én is benne vagyok a DogeArmy-ban”.


Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!
Bár nem világos, hogy Ice Cube valójában mennyire van közeli kapcsolatban a DogeArmy-val, a BIG3 még aznap azonnal kiadott egy sajtóközleményt, amelyben bejelentette, hogy Lee a DOGE-n keresztül megvásárolta mind a 25 Fire NFT-t az „Aliens” csapat számára.
Az Ice Cube által leírt „hihetetlen és történelmi” tranzakció értéke 625 000 dollár, azaz nagyjából 4,86 millió DOGE volt, a BIG3 pedig a DOGE „történetének legnagyobb kereskedelmi tranzakciójának” is nevezte.
A Fire NFT-k a tulajdonosi előnyök felső kategóriáját képviselik, mint például a játékvezetés, a szavazati jogok és a szellemi tulajdon/licencjogok a csapatok logóira, neveire és árucikkeire. Figyelemre méltó, hogy ha a tulajdonos/csapatvezető eladná a Fire NFT-it, akkor az eladásból 40%-os részesedést is kapna.


A bejelentés részeként Lee kissé leszólta a majmokat és baglyokat ábrázoló NFT-projekteket, utalva arra, hogy ő csak a hasznos NFT-projekteket nézi.
Ezt persze annak ellenére mondta, hogy néhány majom- és bagoly-projekt appot már épített a hodlerek számára, és ez amúgy is elég nagyképű retorika egy olyan embertől, aki elsősorban egy viccből létrehozott memecoin pénztárcáinak fejlesztésén dolgozik.

„Míg mások majmokat és baglyokat ábrázoló NFT-ket vásárolnak, én úgy gondolom, hogy a hasznossággal rendelkező NFT-k jelentik a következő határt. Egy kosárlabdacsapat tulajdonosának lenni egy álom, és a BIG3 megváltoztatja az NFT-játékot azzal, hogy tulajdonosi jogokat kínál, mint például licencelés/IP, csapatszavazás/menedzsment és merchandising.”

Olvastad már? Hogyan vásároljunk kriptovalutát? A WEXO-nál csak egy app és egy bankkártya kell hozzá


Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!