Jobb kereskedés, jobb élet – ezzel a szlogennel hódít a Bitget kriptotőzsde

-


Vendégbejegyzés


A „jobb kereskedés, jobb élet” szlogenjéhez méltóan a Bitget az legjobb kriptotőzsdék egyike. A felhasználók számának drasztikus növekedésével ez a kriptotőzsde napról napra egyre népszerűbb.
A Bitget legnagyobb előnye az általa kínált szolgáltatások hatalmas választéka. Ezen szolgáltatások közé tartozik a Copy trading, a Future trading, az Unified contract és még sok más.
Ebben az áttekintésben a Bitget alapvető funkcióit fogjuk áttekinteni, hogy jobban megismerhesd, hogyan is működik pontosan ez a kriptotőzsde.

Mi az a Bitget?


A Bitget lényegében egy 2018-ban indított és Szingapúrban bejegyzett kriptotőzsde. Bár a felhasználóknak származtatott és azonnali kereskedést is kínál, a fő hangsúly a származtatott kereskedésen van.
A származtatott eszköz valamilyen más eszköz (például részvény vagy kötvény) árfolyamértékén alapuló instrumentumként szolgál.
A Bitget az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában és Szingapúrban szerzett engedélyeket, ami azt jelenti, hogy az ezen országokból származó felhasználók jogszerűen kereskedhetnek a platformján.

Mi az a Bitget Copy Trading?


A másolásos kereskedés az egyik legnépszerűbb funkciót képviseli a Bitget tőzsdén.
A másolásos kereskedés koncepciója meglehetősen egyszerű, lehetővé teszi a kiválasztott profi kereskedő számára, hogy kidolgozzon egy stratégiát, amelyet bárki közvetlenül lemásolhat, és pontosan ugyanazokat az ügyleteket kötheti, mint a profi kereskedő, valós időben.
Ennek előnye, hogy nem kell folyamatosan a piaci aktivitást figyelned és üzleteket kötnöd, ezt a kiválasztott kereskedő teszi meg helyetted.

Mit kell tenned, mielőtt elkezdenéd a másolásos kereskedést?

A másolásos kereskedés oldalának felfedezése és áttekintése az első lépés, amit az új kereskedőknek meg kell tenniük, mielőtt elkezdenék a funkció használatát
Ez a fajta kereskedés csak akkor lehet előnyös, ha olyan profi kereskedőt választasz a munka elvégzésére, akinek a kereskedései a tudáson és nem a szerencsén alapulnak.
Jobb képet kaphatsz egy adott kereskedőről, ha átnézed a profilját és áttekinted a kereskedési előzményeit.

Hogyan kezdd el a Bitget Copy Tradinget?


Íme azok a lépések, amelyet követned kell ahhoz, hogy elkezdhesd a Bitget másolásos kereskedést:

 • Nyisd meg a Bitget hivatalos honlapját.
 • A felső navigációban kattints a Copy Trading gombra.
 • Válaszd ki a rangsorolt elemet a listából.
 • Válassz egy professzionális kereskedőt a preferenciáid alapján. Ne felejtsd el először áttekinteni a kereskedő oldalát és kereskedési előzményeit.
 • A kereskedő kiválasztása után erősítsd meg a kereskedés másolását, és lépj tovább a beállításokhoz.
 • Válaszd ki a szerződést, a követési módot, és lépj tovább az egységes beállításhoz vagy a megfelelő beállításhoz (szerződés alapján). Ezt követően a többi beállítást tetszés szerint módosíthatod.
 • Erősítsd meg a kereskedési információk másolását a következő gombra kattintva.
A követők előnyei
 • Mivel a Bitget egy biztonságos és megbízható platform hírnevével rendelkezik, gondosan felügyeli az összes kereskedőt és tranzakciójukat.
 • A Bitget az adatok teljes átláthatóságát is biztosítja, és több száz profi kereskedő áll a felhasználók rendelkezésére, akiket azok kiválaszthatnak.
 • Ha egyszerre néhány különböző kereskedőt követsz, könnyebbé válik a kockázatok minimalizálása és a nyereség maximalizálása.
 • A követők bármikor módosíthatják a tőkeelosztást a nyereség kivonásával és a veszteségek megszüntetésével.
Kereskedők előnyei
 • A Bitget platformhoz tartozó kereskedők minden sikeres kereskedés után 10%-os részesedést kapnak a követőik nyereségéből.
 • Lehetőséget kapnak arra is, hogy maximalizálják a nyereségüket és öregbítsék hírnevüket a kriptoközösségben.
Mi az a Quanto Swap szerződés?


A Quanto Swap Contract egy egyedülálló funkció, amelyet kizárólag a Bitget biztosít. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos különböző kriptoeszközt használjanak, amelyeket biztosítékként tartanak, majd margin kereskedelmet folytassanak különböző kereskedési párokkal. A Quanto legfőbb előnye, hogy megtarthatja a coin-to-coin váltási díjat, miközben lehetővé teszi, hogy összegyűjtse a margin-coin megnövekedett árfolyamán keresztül szerzett nyereséget.
Tegyük fel, hogy van némi ETH-d és BTC-d. Ezeket fedezetként használva EOS/USD, BTC/USD és ETH/USD árfolyamokon is kereskedhetsz. A nyereséget és a veszteséget ezután kiszámítjuk, téged pedig BTC-ben és ETH-ban is jutalmazzuk.

Hogyan kell használni a Quanto Swap szerződést?
 • A kezdéshez regisztrálj a Bitgeten vagy jelentkezz be a fiókodba.
 • Ha a Quanto Swap Contract számlád egyenlege nulla, akkor az „Átutalás” gomb segítségével átutalhatod a kívánt összeget.
 • Ezután lépj az „Egyesített szerződés” szakaszra, és lépj tovább a Quanto Swap Contract kereskedési oldalra.
 • Válaszd ki a kívánt kereskedési párt, a margin módot, a megbízástípust és a tőkeáttételt.
 • Írd be a mennyiséget és a megbízási árat, majd ezt követően válaszd ki a megbízás irányát.
 • Tartsd szemmel a PnL-t a „Position” fülön.
 • Végül a pozíció lezárásához egy limitárat kell elhelyezned. Használhatod helyette a Flash close opciót is, hogy a pozíciót az ár megadása nélkül zárd le.
Támogatott kriptopénzek (17)

A támogatott kriptopénzek listája a Bitgeten a következőket tartalmazza: Bitcoin Cash, Cardano Coin, ChainLink Coin, EOS Token, Ethereum Classic, Ethereum, Filecoin, KNCL Token, Litecoin, Polkadot Coin, Ripple, SushiSwap Token, Tether, Tezos, TRON Coin, Uniswap Token, yearn.finance Token és Yield Guild Games Token.

Bitget kereskedési díjak

A Bitget használatakor nagyon fontos, hogy megkülönböztesd a spot vásárlást és eladást a szerződéses kereskedéstől. Az azonnali vétel és eladás használata esetén a pontos felár 0,20%. Ez mind a vevőre, mind az eladóra vonatkozik. Ez az arány 0,14%-ra csökkenthető, ha a tőzsde helyi tokenjét, a BFT-t (Bitget DeFi Token) használod a kereskedési díjak kifizetésére.

Bitget kiutalási díjak

A Bitgeten a kifizetési díj százalékos alapú, és az összeg 0,05%-át teszi ki. Ez körülbelül 0,0006 BTC-t jelent BTC-kivonásonként.
A globális iparággal összehasonlítva a Bitget díja egy kicsit magasabb, mivel a jelenlegi átlag körülbelül 0,00057 BTC/ BTC-kivonás körül van a legfrissebb jelentések és tanulmányok szerint.

Befizetési módszerek

Amellett, hogy a Bitget kriptovaluták befizetését is lehetővé teszi, a platformra fiat valutákat is beutalhatunk.
Ezt azonban csak banki átutalással lehetséges (bankkártyával vagy hitelkártyával nem). Tekintettel arra a tényre, hogy a fiat valuta befizetések engedélyezettek a platformon, a Bitget „belépő szintű tőzsdének” minősül.
Ez azt jelenti, hogy olyan tőzsdének tekinthető, amely üdvözli a kezdő kriptobefektetőket, akik csak most lépnek be a kripto élénkítő világába, és kezdik meg kereskedési útjukat.

Származékos kereskedés

Alapvetően a származtatott ügyletek olyan szerződéseket szolgálnak, amelyek értéküket egy alapeszközből származtatják.
Az eszközök lehetnek részvények, valuták, árfolyamok, áruk és még sok minden más. A származtatott kereskedés ezen pénzügyi szerződések vételéből és eladásából áll a tőzsdén, a nyereség pedig a jövőbeli ármozgások előrejelzésével érhető el.

Tőkeáttételes kereskedés

A Bitget egyik funkciója a tőkeáttételes kereskedés. A platform azonban csak perpetualsokat (határidős ügyletek, amelyeknek nincs lejárati dátumuk) kínál. A legmagasabb tőkeáttételi szint a 100x (az adott összeg százszorosa).
Az új kriptokereskedőknek azonban nagyon óvatosnak kell lenniük, amikor a tőkeáttételes kereskedéshez nyúlnak.
Bár ez a fajta kereskedés hatalmas hozamokat eredményezhet, ugyanakkor hatalmas veszteségeket is okozhat, különösen a tapasztalatlan kereskedők esetében.

A Bitget Perpetual Contracts jellemzői

Az örökös szerződések a Bitget egyik elsődleges termékét képviselik. Emiatt a platform sok gondot fordított a funkció fejlesztésére.
A befektetők választhatnak, hogy hosszú távú elkötelezettséget vásárolnak, vagy shortolnak egy szerződést (ezzel kriptonyereséget szereznek).
Az örökös szerződések szinte ugyanúgy működnek, mint a margin alapú azonnali piacok. A Bitget Perpetual szerződések fő jellemzője a Funding Cost mechanizmus, amely biztosítja a mögöttes árindex követését.

Hogyan kezdjünk el kereskedni a Bitgeten?
 • Látogass el a Bitget hivatalos weboldalára vagy alkalmazásába, és regisztrálj a „Regisztráció” gombra kattintva.
 • Írd be az e-mail címedet és egy biztonságos jelszót.
 • Ezután fogadd el a Bitget platform általános szerződési feltételeit, majd fejezd be a „Regisztráció most” gombra kattintva.
 • Ellenőrizd az e-mail-fiókodat, és erősítsd meg a regisztrációdat.
 • Miután a kóddal ellenőrizted a fiókodat, bejelentkezhetsz a Bitget platformra, és azonnal megkezdheted a kereskedést.
Hogyan lehet pénzt utalni a Bitgetnél?

Alapvetően be- és kiutalás között választhatsz,

Pénzeszközök beutalása
 • Ha pénzeszközök befizetése érdekel, akkor kattints a weboldal jobb sarkában az „Eszközök” gombra.
 • Válaszd ki a befizetni kívánt pénznemet, és erősítsd meg a jobb oldalon található „Befizetés” gombra kattintva.
 • Kattints a plusz ikonra, és másold ki a címet. Illeszd be ezt a címet a megfelelő platformon a kifizetési cím mezőjébe. Emellett egy QR-kód is megjelenik, ha azt gyorsabb megoldásnak találnád.
Pénzeszközök kiutalása
 • Menj a Bitget „Vagyon” szakaszába, és nyomd meg a „Kiutalás” gombot.
 • Add meg a pénztárca címének adatait és a kiutalni kívánt összeget.
 • Nyomd meg a „Küldés” gombot.
 • Ha belső pénzátutalásra van szüksége, akkor add meg telefonszámot vagy e-mail címet, majd az összeget.
 • Nyomd meg a „Küldés” gombot. A belső átutalásnak másodperceken belül meg kell érkeznie, minden további díj nélkül.
Mobilalkalmazások

Bár a kriptokereskedők többsége a nagyobb képernyő miatt inkább az asztali számítógépeket használja, vannak olyanok, akik a mobilkereskedést részesítik előnyben.
Szerencsére ezen kereskedők számára a Bitget kereskedési platform mobilalkalmazásokon is elérhető.
A mobilalkalmazás nagyon hasonlít a webes alkalmazáshoz, és szinte az összes olyan funkciót kínálja a felhasználóknak, amelyet a platform biztosít. A mobilalkalmazás iOS és Android felhasználók számára is elérhető.

Legális-e a Bitget?

A rövid válasz erre a kérdésre a következő lenne: Igen.
A Bitget legális. A domain név közel két évtizeddel ezelőtt jött létre, és a weboldal teljesen érvényes HTTPS-kapcsolatot használ, ami azt jelenti, hogy a felhasználók és az oldal közötti összes információ és forgalom titkosított.
A jelentős forgalom miatt a Bitget az egyik legnépszerűbb kriptotőzsde, ami még több okot ad a megnyugvásra.
A Google Safe Browsing nem sorolja a Bitgetet gyanúsnak, és több ezer elégedett kereskedő és követő csak pozitív visszajelzéseket ad erről a platformról.

A Bitget előnyei és hátrányai

Előnyök

 • 24 órás ügyfélszolgálat.
 • Kis tranzakciós díjak.
 • A profi kereskedők a követőik nyereségének 10%-át kapják egy sikeres kereskedés után.
 • Megszerzett engedélyek Szingapúrban, Ausztráliában, az USA-ban és Kanadában.
 • Egységes szerződés funkció.

Hátrányok

 • A kereskedés kockázata magas lehet, még akkor is, ha profi és tapasztalt kereskedőt választasz (a siker nem mindig garantált).
 • A piaci és kereskedői kutatás hiánya általában rossz kereskedési eredményekhez vezet.

Weboldal: https://partner.bitget.com/bg/CGBEJ9
Telegram: https://t.me/bitgetEN
Twitter: https://twitter.com/bitgetglobal
Discord: https://discord.gg/ee9zKmXadD

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!