A kriptovilág heti legfontosabb történései 11.06

-

Egész héten a kriptovilág legfontosabb híreiről tájékoztatunk titeket, különálló cikkekben. Most ebben a bejegyzésében mégis az elmúlt pár nap fontosabb eseményeit ollóztuk össze számotokra egyetlen cikkben.

Vitalik Buterin szerint jó dolog, hogy lassan fejlődik az Ethereum

ethereum

Az Ethereum alapítója a kriptoipar szabályozásáról beszélt nemrégiben, és megjegyezte, hogy a kriptós ökoszisztémák belső működésébe beleavatkozó szabályokat nem kellene erőltetni.

A kriptoiparnak először fel kell nőnie, és szinkronba kerülnie a törvényhozók elvárásaival, mielőtt teljesen szabad kezet kapnának a különböző projektek.

Tovább olvasom…

Bajban a Bitcoin bányász cégek

bitcoin

A Core Scientific, a legnagyobb számítási teljesítményű Bitcoin ( BTC ) bányász, bejelentette, hogy kész csődeljárás alá vonni hitelezőivel, és leállította az adósságfizetést.

A Protos jelentése szerint a Core Scientificnek 80 millió dollár (69 millió GBP) kölcsöne van a BlockFi kriptobanktól.

Tovább olvasom…

Elindult a Gamestop NFT piactere

Gamestop

A hét hónappal ezelőtt bejelentett piactér az Immutable X blokkláncon érhető el, így az amerikai játékipari és elektronikai óriás immár hivatalosan is belépett az NFT szektorba.

A különböző NFT-k mellett a piactéren olyan web3-as játékok is listázva vannak, mint a Gods Unchained, vagy a DC képregény-univerzumán alapuló Hro.

Tovább olvasom…

Kezd magához térni a Binance defi-ökoszisztémája

kriptovilág

A BNB Chain 2021 harmadik negyedéve óta 93%-os esést tapasztalt a Binance defi-aktivitásban. Most viszont úgy tűnik, kezd javulni a helyzet.

A közel egy éves gyengélkedés után, amelyet a medvepiac hozott, a jelentések szerint a BNB számottevő növekedést mutat a kereskedési volumenben a defi szektorban.

Tovább olvasom…

12 független szervezet már vállalta a Ripple jogi támogatását

ripple

Egyre több a bizonyíték, ahogy a „bíróság barátai” felsorakoznak a Ripple Labs támogatására.

Ripple fintechcég egyre több támogatóra tesz szert a kripto- és pénzügyi iparágtól az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) ellen folyó csatájában.

Tovább olvasom…

A bitcoin 21 000 dolláros szinteket tört

bitcoinAz Egyesült Államok Federal Reserve kamatemelése okozta volatilitás után a Bitcoin bepótolta az elveszett időt, és napokkal később medvéket háttérbe tudta szorítani.

Bár az óránkénti időkeretek eddig alacsonyabb csúcsot értek el a november 1-jei és 2.-i kiugráshoz képest, a lépés a veszteségek pótlását szolgálta, ami a Federal Reserve kamatemelési döntésének hátterében állt.

Tovább olvasom…

Köszönjük, hogy végig kisértétek ezen a héten is a kriptovilág történéseit.
Várunk Benneteket következő héten is!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!