Kalifornia számít a „leginkább kriptokész” amerikai államnak

-

A kriptokészségi index összeállításához olyan mérőszámokat használtak, mint a Google-keresések, a Bitcoin-automaták telepítése és a kriptofókuszú törvények száma.
A Crypto Head új iparági kutatása szerint Kalifornia lett az Egyesült Államok legfelkészültebb joghatósága, köszönhetően a kriptopénz-automaták elterjedésének és az állam lakosságának növekvő érdeklődésének a digitális eszközök iránt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 10-ből 5,72-es pontszámmal Kalifornia megelőzte New Jersey-t (5,44), Texast (5,28), Floridát (5,03) és New Yorkot (4,29) a kriptokészségi indexben.
Az állam pontszáma 2,54 ponttal magasabb volt az országos átlagnál is.
Az eredményeket olyan mérőszámok alapján számították ki, mint a kriptovalutával kapcsolatos Google-keresések száma, a Bitcoin (BTC) és más kriptopénz-automaták jelenléte, valamint az egyes államokban elfogadott, blokklánccal kapcsolatos törvényjavaslatok száma.
Kalifornia végzett az első helyen a 100.000 főre jutó, kriptoval kapcsolatos Google-keresések és a kripto-ATM-ek száma tekintetében.
Ezek a pozitív tényezők ellensúlyozzák a kriptofókuszú jogszabályok hiányát az államban.
Összehasonlításképpen, New York nyolc kriptofókuszú törvényjavaslatot fogadott el, de a kripto-ATM-ek számát tekintve a 33. helyen állt.
New Jerseyben a legmagasabb a kripto-ATM-ek száma 1 négyzetkilométerre vetítve, és a 100.000 lakosra jutó Google-keresések tekintetében a harmadik legmagasabb pontszámot érte el.

Texas és Florida szintén jól teljesített az ATM-ek és az összes keresés tekintetében.
A szabályozási bizonytalanság és a fenyegető infrastrukturális törvénytervezet ellenére, amely hatással lehet a blokkláncgazdaság kulcsfontosságú szegmenseire, az Egyesült Államok továbbra is világelső a kriptopénzek bevezetésében.
2020-ban az Egyesült Államokban a BTC-kereskedelem volumene meghaladta Európa, Nigéria és Kína kereskedelmi volumenét együttvéve.
Ugyanebben az évben az amerikaiak 4,1 milliárd dollárnyi realizált nyereséget könyveltek el kriptokereskedéseikből, ami messze meghaladja bármely más országét.
Az USA a Bitcoin ATM-ek tekintetében is világelső, az iparági források szerint az összes telepítés 86,4%-a ebben az országban történt.

Olvastad már? Nagy partnerségek vannak kilátóban a Cardano kapcsán

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Az OpenSea NFT eladásai – Ezért van áprilisban egy újabb mélypont

Az OpenSea vezető non-fungible token (NFT) piactér áprilisban rekordot döntött az NFT havi értékesítési volumenének csökkenésével zárja az áprilist. Az Rchen8 által készített Dune Analytics dashboard...

A Forbes az XRP és a Cardano (ADA) „kripto-zombiknak” nevezi

A Forbes számos felső kategóriás eszközt „zombiként" jelölt meg, ami felzúdulást okoz a közösségben. A Forbes egy friss kutatási cikkében „kripto-zombiként" jelölt meg több csúcskategóriás kriptovalutát,...

A legjobb 5 kripto az előrejelzések szerint berobban ebben a bikafutamban

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca a 2024-es bikafutás lendületének növekedésével pezseg a várakozástól, ami felhívja a figyelmet a kivételes ígéretet mutató érmék egy kiválasztott csoportjára. Jelen elemzés öt...

Új uniós MiCA kriptorendelet: Mi változott és miért?

A pénzmosással és a tiltott tevékenységekkel kapcsolatos növekvő aggodalmakra válaszul az Európai Parlament április 24-én új szabályokat hagyott jóvá a kriptopénzekkel kapcsolatos problémák leküzdésére. A szabályok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!