Egész héten a kriptovilág legfontosabb híreiről tájékoztatunk titeket, különálló cikkekben. Most ebben a bejegyzésében mégis az elmúlt pár nap fontosabb eseményeit ollóztuk össze számotokra egyetlen cikkben.

Hamarosan indul a VizslaSwap – az első magyar decentralizált tőzsde

A Hungarian Vizsla Inu (HVI) csapata megint egy újdonsággal állt elő és hamarosan indítják az első magyar decentralizált tőzsdét: a VizslaSwap-ot. Nem először olvashattok nálunk a HVI-ről, ugyanis a magyar fejlesztőcsapat számos újdonsággal állt már elő az indulásuk óta.

Tovább olvasom…

Egy közgazdász szerint a Fed válasza az inflációra magasabbra tolja a kriptót

Az Allianz vezető gazdasági tanácsadója, Mohamed El-Erian szerint a Federal Reserve inflációra adott válasza a kriptovaluták, például a bitcoin árfolyamát „feljebb fogja repíteni”. Megjegyezte: „Ezt kapod, ha túl sokáig vársz azzal, hogy felismerd, mi az infláció, és lépéseket tegyél”.

Tovább olvasom…

Jack Dorsey szerint az Ethereum tele van egyedi hibapontokkal

Jack Dorsey szerint az Ethereum tele van egyedi hibapontokkalAz internetes vállalkozó és a Twitter korábbi vezérigazgatója, Jack Dorsey azt állítja, ha a fejlesztők az Ethereumra építenek, akkor „legalább egy, ha nem sok hibaponttal” kell megküzdeniük.

Tovább olvasom…

Oroszországban a bankok betiltanák a kriptotárcákat

Az orosz bankokat képviselő egyik egyesület beadvánnyal fordult a hivatalokhoz, hogy tiltsák be az állampolgárok számára a privát tárcák használatát.

Tovább olvasom…

12 új Bitcoin-ATM érkezik az osztrák MediaMarkt áruházakba

Az osztrákok „elegendő pénzeszközzel” rendelkeznek további Bitcoin ATM-ek számára – erre az ítéletre jutott a MediaMarkt, egy német elektronikai kiskereskedő a sikeres ausztriai Bitcoin ATM-teszt után.

Tovább olvasom…

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.