Hamarosan indul a VizslaSwap – az első magyar decentralizált tőzsde

-

A Hungarian Vizsla Inu (HVI) csapata megint egy újdonsággal állt elő és hamarosan indítják az első magyar decentralizált tőzsdét: a VizslaSwap-ot.
Nem először olvashattok nálunk a HVI-ről, ugyanis a magyar fejlesztőcsapat számos újdonsággal állt már elő az indulásuk óta.

“A VizslaSwap elindítása egy újabb mérföldkő a Hungarian Vizsla Inu életében, amely közelebb visz minket a célunkhoz, hogy egy világszinten is meghatározó altcoinná váljunk. A HVI token körül ezzel is folytatjuk egy önálló ökoszisztéma kiépítését saját NFT piactérrel, jelentős partnertokenekkel és most DeFi megoldással is, ami mind növeli a keresletet az Vizsla token iránt.”-mondta el Sándor Fábián a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója

A VizslaSwap-on számos lehetőség lesz a kripto jutalmakra. LP tokenek lekötésével a decentralizált tőzsdék között már megszokott módon elérhetővé válik az úgynevezett likviditási bányászat.
Ez azt jelenti, hogy likviditást biztosítunk és ez által bányászunk. Nem hiába a bányászat szó, hiszen blokkjutalmakra tehetünk szert általában kimagasló jutalmakért vagy saját vagy más tokenben.

Emellett már megszokott staking pool funkcióval is rendelkezni fog, ahol önálló tokeneket, mint a HVI le lehet kötni és hasonló módon vagy saját vagy egy másik tokent kapunk érte jutalomként.
De un. Bounty Hunt funkció is indul, amivel a látogató az összegyűlt tranzakciós díjakra vadászhat és hívjatja le saját maga részére az összegyűlt összeget.
Ezt egy izgalmas játéknak is felfoghatjuk, ugyanis minél tovább várnak a látogatók a lehívással, annál nagyobb összeg gyűlik össze, de ha túl sokáig várnak, lehet másvalaki elviszi azt.
A Csapat elmondása alapján ezzel a napi látagotószámot kívánják növelni.
A farmolási funkciók elérhetőek lesznek a HVI Partnerei számára, ahol HVI-vel vagy a partner tokenekek lekötésével olyan tokenek válnak elérhetővé, mint a Neckermann, a CryptoChip, vagy a BabyVizsla.
A srácok a biztonságot sem bízzák a véletlenre, hiszen a VizslaSwap platform alapjául a világ 3. legnagyobb decentralizált tőzsdéjét vették, a PancakeSwap-ot.
Sok sikert kívánunk az új fejlesztéshez és reméljük sikerül a HVI célja és egy újabb Magyar Világsikerrel fogunk gazdagodni.

 
Web: https://vizslainu.com/
Telegram: https://t.me/hungarianvizslainucoin
Facebook: https://www.facebook.com/vizslainu/

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződésének közeledtével, amely várhatóan 2024 áprilisában bekövetkező jelentős esemény, a kriptopiac reflektorfénybe került, és a befektetők élénken figyelik a lehetséges elmozdulásokat, amelyek történelmileg...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 02.22.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon Foundation szerződése szerdán az utolsó 273 millió MATIC tokent is kiosztotta, ezzel véget ért a vesting időszak. Ez a fejlődés azt jelenti, hogy...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.22.

Prémium Ripple (XRP) Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletet (SEC) bírálták a Ripple és egy kriptotőzsde ellen indított per miatt, a LEJILEX a Crypto Freedom Alliance of Texas...

Kivezetik az USDC tokent a Tron hálózatál

A Circle, az USDC stablecoin kibocsátója bejelentette, hogy a továbbiakban nem támogatják a Tron hálózatát. A token-létrehozást azonnal leállították, a jelenlegi készlet pedig 2025 februárjáig...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!