A Samsung Blockchain Keystore névre hallgató kriptotárca hozzáadta a vezető kriptopénz támogatását a dél-koreai cégóriás weboldala szerint.

A hírről először a The Block számolt be. Úgy tűnik, hogy a cég kriptotárcája mostantól támogatja az Ethereum hálózatát, a bitcoint és a Kakao saját Klaytn blokkláncát.

A dél-koreai techóriás még nem közölt hivatalos bejelentést, amely azt jelentheti, hogy még több kriptopénzt szeretnének hozzáadni a tárcához.

A támogatást azonban csak kevés mobileszközön élvezhetjük. Jelenleg csak a Samsung vezető okostelefonjain, a Galaxy S10e, S10, S10+, S10 5G és az újonnan bejelentett Note 10 és Note 10+ telefonokon érhető el a kriptotárca.

A Blockchain Keystore jelenleg csak hét országban elérhető, ezek Kanada, Németország, Dél-Korea, Svájc, Spanyolország, az Egyesült Királyság és az Egyesült államok.

A Samsung weboldala szerint egyéb eszközökön nem lehet telepíteni az alkalmazást, még a Galaxy Store-on keresztül sem.

A weboldal szerint:

 „A Samsung Blockchain Keystore előre telepítve érkezik az eszközökön. Ha nem támogatott az eszközöd, akkor még a Galaxy Store-ból sem tudod leszedni.”

A Samsung azonban elmondta, hogy a jövőben olcsóbb telefonjaira is szeretné elérhetővé tenni a szolgáltatást. A Samsung először 2018 decemberében próbálta levédetni saját kriptotárcáját – azóta szépen lassan próbál betörni a kripto- és blokklánciparba.

Olvastad már? Újabb SEC-halasztás a bitcoin ETF-ek ügyében

Áprilisban 2,9 millió dollárt fektetett a hardvertárcákat gyártó Ledger startupba.

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂