A kriptovilág heti legfontosabb történései 02.05.

-

Egész héten a kriptovilág legfontosabb híreiről tájékoztatunk titeket, különálló cikkekben. Most ebben a bejegyzésében mégis az elmúlt pár nap fontosabb eseményeit ollóztuk össze számotokra egyetlen cikkben.

Elon Musk fizetési szolgáltatást integrálna a Twitter rendszerébe

twitter

Hét hónappal ezelőtt, még a Twitter megvásárlása előtt Musk úgy nyilatkozott, hogy ő szívesen bevezetne egy fizetési megoldást is a közösségi oldal felületére.

Tovább olvasom…

Ezt az 5 NFT-dropot nem érdemes kihagyni 2023 februárjában

nft

Az elmúlt kilenc évben a non-fungible tokenek (NFT) elfoglalták helyüket a kriptoközösségben.

Tovább olvasom…

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?blokklánc

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi hűségprogramok elindításához vezetett.

Tovább olvasom…

A milliomosok 82%-a szeretne kriptopénzbe fektetni

milliomos

A Devere Group legújabb felméréséből kiderül, hogy a milliomos ügyfeleik túlnyomó része a kriptopiaci lejtmenet ellenére is kifejezetten érdeklődik a bitcoin iránt.

Tovább olvasom…

Szédületes veszteségeket szenvedett 2021 óta a Tesla a bitcoin miatt

tesla

Az elektromos autógyár a Tesla 2021 óta megduplázta bitcoinveszteségét.

Tovább olvasom…

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

bitcoin

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Tovább olvasom…

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst, és, hogy miért ajánlja a befektetést ezekbe a követőinek.

Tovább olvasom…

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva.

Tovább olvasom…

A Bitcoin várható lépései februárban

bitcoin

A FOMC február 1-i ülése volt talán a legjobban várt esemény a befektetési piacon. Ebbe a kriptopénzpiac is beletartozik, ezért a várakozások nagyok voltak, különösen a Bitcoin befektetők és rajongók körében.

Tovább olvasom…

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!