A PancakeSwap (CAKE) lendülete lelassult

-

A PancakeSwap [CAKE] a FOMC bejelentése után mintegy 9%-os nyereséget ért el.

Azonban az árfolyama ugyanebben az időszakban egy medvés mintázatot mutatott, ami a következő néhány órában/napban lehetséges esésre utalhat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A CAKE 4,305 dolláron kereskedett, míg a Bitcoin [BTC] a döntő fontosságú 23 500 dolláros árszint alatt volt.

Ha a BTC nem tudja visszaszerezni a 23 500 dolláros zónát, a medvék tovább folytathatják a CAKE leértékelését.

Pancakeswap

Forrás: ambcrypto.com

A CAKE árfolyammozgása az elmúlt napokban egy emelkedő ék mintázatot meszelt ki – egy tipikus medvés formációt.

Ez azt jelenti, hogy nagy volt a valószínűsége egy medvés kitörésnek vagy árfolyamfordulásnak.

Ebben az esetben a medvék az ék alá törhetnek, és a következő napokban 3,845 dollárnál állapodhatnak meg.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Egy ilyen esésnek azonban olyan kulcsfontosságú támaszszinteket kell áttörnie, mint a 4,236 dollár, a 26-periodikus EMA, a 4,144 dollár és a 3,950 dollár. Tehát a medvék óvatosak lehetnek a fenti szinteken.

Alternatívaként a bikák befolyást nyerhetnek, tekintettel a CAKE bikás struktúrájára, amint azt a Relatív Erősség Index (RSI) és az Egyensúlyi Mennyiség (OBV) jelzi.

A bikák az ék fölé való kitörést okozhatnak, és a 4,722 dollárt célozhatják meg. Egy ilyen emelkedés érvénytelenítené a fent leírt medvés előítéletet.

Pancakeswap

Forrás: defillama.com

A DefiLlama szerint a PancakeSwap az elmúlt néhány napban a teljes értékzárás (TVL) növekedését tapasztalta.

Január 31-én a TVL körülbelül 2,45B dollár volt, ahogy azt a Token Terminal adatai mutatják. A TVL azonban 2,57B dollárra emelkedett.

A TVL emelkedése növelheti a befektetők bizalmát a natív token, a CAKE iránt, ami hosszú távon fellendítheti a felfelé ívelő rallyt.

Ráadásul a CAKE január vége felé növekedést könyvelhetett el. Hasonló tendencia volt megfigyelhető február első napjaiban is.

A fentebb emelkedő bevételek és a TVL végső soron lendületet adhat a CAKE-nak, hogy megpróbáljon az ék fölé törni, érvénytelenítve a medvés előrejelzést.

PancakeSwap

Forrás: tokenterminal.com

Meggyőző bikás kitörésre azonban akkor kerülhet sor, ha a BTC visszanyeri a 23 500 dolláros szintet, és felette emelkedik.

Ezért a befektetőknek a BTC árfolyammozgását kell követniük, mielőtt lépéseket tennének.


Olvastad már? A Bitcoin várható lépései februárban

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitzlato felhasználók visszakapják bitcoinjaikat – de csak a felét

A Bitzlato tőzsde felhasználói visszaigényelhetik a tőzsdén tartott bitcoin-egyenlegüknek a felét. A tőzsde Franciaországban tartott szervereit januárban foglalták le a hatóságok, miután a nyugati kormányok...

Chainlink technikai elemzés 03.23.

Prémium Chainlink A Chainlink napos árfolyamgrafikonja árnövekedést mutat. A LINK/USD árfolyam a cikk írásakor 7,38 dolláron kereskedik. A pár még mindig 3,88 százalékos veszteségben van, ha az...

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!