Ezt az 5 NFT-dropot nem érdemes kihagyni 2023 februárjában

-

Az elmúlt kilenc évben a non-fungible tokenek (NFT) elfoglalták helyüket a kriptoközösségben.

Bár egykor viccnek indult, mostanra robbanásszerűen megnőtt a befektetők száma, akik folyamatosan keresik, melyik NFT-be érdemes befektetni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Azonban a közelgő NFT-dropok megtalálása nem könnyű feladat.

Top 5 közelgő NFT-drop, amire figyelni kell 2023 februárjában.

Ebben a cikkben áttekintjük azt az 5 NFT-dropot, amire érdemes lesz figyelni a közeljövőben, és azt is elmondjuk, hogy miért.

Chrysalism: DNA – 2023. 02. 02.

A Chrysalism egy generatív művészeti projekt, amely 36 számítási rendszer és algoritmus alapján hoz létre NFT-ket.

Február 2-án Babythirtysix és Dr. Kira Eilers 6765 generatív NFT-t dropol, amelyek a „digitális világ DNS-én”, egy egyedi digitális kódon alapulnak.

Dobe Dudes – 2023. 02. 06.

A következő a top 5 közelgő NFT drop listáján a Dobe Dudes. Ez egy fejlődő NFT-projekt, amely egy új, innovatív nyereményjáték rendszert, dekorációs eszközöket, például NFT-kombinátorokat, háttérkép-, gif- és bannerkészítőket készít.

Over the Border – 2023. 02. 06.

Yoyojin, egy művész, aki egyedi animált karaktereket rajzol, egy csodálatos NFT droppal jelentkezik, amely a szeretet, a béke és az egyenlőség köré összpontosító témákat vizsgálja.

A drop partiktól és a művészek spotlightjaitól kezdve az egyéni és csoportos kiállításokig fog tartalmazni NFT-ket.

Studio Dragon: DearRo NFT Collection – 2023. 02. 08.

A 2022-ben bemutatott DeaRo a Loving Dragon című K-dráma alapmotívuma. Ez egy 500 NFT-ből álló gyűjtemény az eredeti „DearRo” karakterrel, 2 globális dráma IP-vel és 6 főszereplő jelmezkártyával.

Február 8-án van a legelső lehetőség az „Original Dearro NFT” kártya megszerzésére.

Another Life by Violetta Zironi – 2023. 02. 14.

Violetta Zironi egy népszerű web3 zenei előadó. Első NFT-gyűjteménye, a Moonshot sikere után Violetta most elindítja második és legnagyobb PFP/Music NFT gyűjteményét, a Another Life-ot.

A gyűjtemény 5 eredeti dalból áll, melyeket élőben rögzítettek az 1950-es évekből származó magnószalaggal és exkluzív blockchainnel.

Ez az egyik legjobb közelgő NFT-drop, amit nem érdemes kihagyni.

Megjegyzés: a cikk tájékoztató jellegű, nem minősül befektetési tanácsadásnak.


Olvastad már? Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

Forrás: coingape.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Chainlink technikai elemzés 03.23.

Prémium Chainlink A Chainlink napos árfolyamgrafikonja árnövekedést mutat. A LINK/USD árfolyam a cikk írásakor 7,38 dolláron kereskedik. A pár még mindig 3,88 százalékos veszteségben van, ha az...

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!