Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

-

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi hűségprogramok elindításához vezetett.

A lényeg további illusztrálására bemutatjuk a Trueplay Explorer megoldást, ahol az összes Fairspin tranzakció megjelenik.

Ez azt jelenti, hogy a játékosok ellenőrizhetik befizetéseiket, kifizetéseiket és fogadásaikat.

Ezenkívül az aktuális Fairspin bevételt az Explorer közvetíti. Olvasd tovább a cikket a blokkláncról és a teljes átláthatóságról szóló további részletekért.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Kripto és blokklánc kaszinók

Sok kaszinó felajánlja felhasználóinak, hogy kriptovalutával játsszanak, de nem teremtenek biztonságos és átlátható játékfeltételeket.

A blokklánc meg tudja oldani a problémát. Így működik például a Fairspin-en. Partnerünk, a Trueplay integrálta a Truesign Module blokklánc-megoldást.

Ez lehetővé tette a következő funkciókat: az összes Fairspin művelet rögzítése a blokkláncon és a tranzakciók megjelenítése a blokklánc Explorerben.

Sőt, a Fairspinnél kriptovalutával játszhatsz, jackpotokat nyerhetsz kriptovalutában, és kriptovalutában fizethetsz be/vehetsz ki pénzt.

Hogyan működik a blokklánc

A blokklánc egy szétosztott adatbázis, amely információkat tartalmaz az összes rendszerfelhasználó tranzakciójáról.

A hagyományos nyilvántartásokkal ellentétben senki sem módosíthatja, szakíthatja meg vagy törölheti a blokkláncon található információkat.

A blokklánc blokkok folyamatos sorozataként is bemutatható. Mindegyik egy digitális kód, amely többek között egy korábbi blokkról tartalmaz információkat.

Egy személynek meg kell változtatnia az egész láncot, hogy megjavítsa az egyik blokkot, és átverje a rendszert.

Elméletileg ez lehetséges, de ehhez egy személynek a szerverek (számítógépek) több mint 51%-át kell irányítania.

Szinte lehetetlen összegyűjteni egy ilyen szerver erejét. És most nézzük meg alaposabban, hogyan működik a blokklánc a Fairspin-en, és mit ad ez a játékosoknak.

A blokklánc és a játékműveletek ellenőrzése

Hogyan történik az adatok átvitele egy normál kaszinóban? A szolgáltató adatokat küld a felhasználók fogadásairól és nyereményeiről a kaszinónak, a kaszinó pedig megmutatja azokat a játékosnak.

Ennek megfelelően fennáll annak az esélye, hogy a szerencsejáték-platform véletlenül vagy szándékosan módosítja az adatokat. Például, figyelmen kívül hagyja a nyeréseket.

A kaszinónkban más a mechanika. A Trueplay Module Truesign modulja be van építve a Fairspinbe, és nyomon követ mindent, ami a kaszinóban történik.

Így a játékosok összes tevékenysége a blokkláncon tárolódik és közzétételre kerül. A befizetésekről, kifizetésekről, fogadásokról, lejátszott játékokról van szó.

Minden felhasználó megtekintheti a felsorolt adatokat, valamint a Fairspin bankrollját a blokklánc Explorerében.

A TFS tokennel kapcsolatos műveletek és a ráta változásai ugyanott kerülnek közzétételre. A Trueplay Explorer felület

Blokklánc és játék

A játékok statisztikáit a szolgáltatóktól kapott adatok képezik: tétösszegek, nyereményösszegek, fogadások teljes száma.

A Trueplay ezeket az adatokat a blokkláncon is rögzíti. A statisztika ikont minden játékkártyán megtalálod.

Alapvető játékstatisztikák:

  • Kifizetési százalékarány (RTP);
  • Megtett fogadások;
  • Játszott játékok;
  • Legnagyobb nyeremény.

Lássunk egy példát arra, hogy a legnagyobb nyereményeket hogyan bélyegzik a blokkláncban:

  • szeptember végén az egyik játékosunk 63302,4 MBTC-t (1 226 076,59 USD) nyert,
    áprilisban szerencsés emberünk 250 500 dollárt nyert
  • 2022 februárjában egy játékos több mint 550 000 dollárt nyert.
  • Mivel az összes műveletet a Trueplay Explorer rögzíti, most minden időszakból ellenőrizheted a mega nyereményeket!

Blokklánc és a TFS token

Mint korábban említettük, a Fairspin saját TFS tokennel rendelkezik, amelyet az Ethereum blokkláncon hoztak létre. A tokeneket a TFS oldal használatával kezelheted.

Ennek a digitális állításnak köszönhetően két új program jelent meg a Fairspin-en:

A Play To Earn program – a játékosok rakebacket kapnak tokenben minden Fairspin fogadás után. A TFS azonnal jóváírásra kerül a játékos egyenlegén.

A Hold To Earn program – ha a TFS-t tartásba helyezed, megsokszorozhatod token egyenlegedet anélkül, hogy fennállna a kezdeti eszközök elvesztésének kockázata.

A jutalmad néhány tényezőtől függ: a tartás ideje, a kaszinó bevétele, az alapban veled együtt tartózkodók száma. Átlagosan azonban a jutalom elérheti az 500%-os APR-t.

Hogyan kommunikálhatsz a Trueplay Explorerrel

A Trueplay Bet Volume megjeleníti a Trueplay-hez kapcsolódó összes kaszinó adatait (USD-ben).

Egyelőre csak a Fairspint: A statisztikai mező tartalmazza a TFS árat, a napi fogadások számát, a napi GGR-t (Nettó játékbevétel), valamint a token piaci kapitalizációjának százalékos változását naponta.

Ezenkívül a legújabb játékműveleteket és tranzakciókat a Trueplay Explorer átalakítja.

Összegzés

Ha értékeled a tisztességes játékot és a biztonságot, akkor érdemes kipróbálnod a Fairspin blokklánc kaszinót.

Kaszinónkban nem csak kriptopénzzel játszhatsz, hanem kihasználhatod a blokklánc összes előnyét is: a rendelkezésre álló játékok/fogadások statisztikáit és lehetőséget a kaszinó tisztességességének ellenőrzésére.

Iratkozz fel leveleinkre, és csatlakozz a Fairspin közösségi hálózatokhoz, mert kár lenne lemaradni a fontos hírekről.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!