Március 1-én indul a Cardano Mary hard fork

-

Hamarosan érkezik a Cardano várva várt hard forkja – a Mary.

Charles Hoskinson szerint a Hard Fork Combinator (HFC) eseményre március 1-én kerül sor.

Valószínűleg a HFC február 24-én jóváhagyja az összes minőségbiztosítási és -fejlesztői ellenőrzést, majd a tényleges esemény az előző periódust kiváltó eseményt követő öt napon belül következik be – tette hozzá Hoskinson.

A felhasználóknak a Daedalus legújabb verziójának letöltésével kell frissíteniük csomópontjaikat, hogy hozzáférjenek az új hálózati frissítéshez.

„Csaknem egy hónapja tesztelünk a tesztneten – eddig minden jó. A váltók örülnek” – mondta az IOHK vezérigazgatója, hozzátéve, hogy minden a tervek szerint halad a megnyitásig.

A Daedalus Flight egyben a Cardano kriptopénztárcájának az első verziója, amely támogatja a natív, több eszközű felületet.
Az alapító szerint a Daedalus Flight frissítése március első hetében is megtörténik, és március közepe táján kerül telepítésre a Daedalus mainneten.

A Cardano több mint négy hónappal ezelőtt adta ki Goguen ütemtervét, amelynek nagy részét 2021. február végére tervezték befejezni.
Az IOHK által megosztott ütemterv szerint a natív tokenek február végére várhatók a mainneten. Ha bízhatunk a tervekben, úgy tűnik, hogy a Cardano jelentős csúszás nélkül indítja el a Goguen mainnetet.
Érdemes megjegyezni, hogy a Cardano natív valutája, az ada év eleje óta több mint 300%-kal erősödött, a cikk megjelenésekor értéke 0,9418 USD.

Olvastad már? A Cardano piaca 2 hét alatt duplázott

Forrás: ambcrypto.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!