Március 1-én indul a Cardano Mary hard fork

-

Hamarosan érkezik a Cardano várva várt hard forkja – a Mary.

Charles Hoskinson szerint a Hard Fork Combinator (HFC) eseményre március 1-én kerül sor.

Valószínűleg a HFC február 24-én jóváhagyja az összes minőségbiztosítási és -fejlesztői ellenőrzést, majd a tényleges esemény az előző periódust kiváltó eseményt követő öt napon belül következik be – tette hozzá Hoskinson.

A felhasználóknak a Daedalus legújabb verziójának letöltésével kell frissíteniük csomópontjaikat, hogy hozzáférjenek az új hálózati frissítéshez.

„Csaknem egy hónapja tesztelünk a tesztneten – eddig minden jó. A váltók örülnek” – mondta az IOHK vezérigazgatója, hozzátéve, hogy minden a tervek szerint halad a megnyitásig.

A Daedalus Flight egyben a Cardano kriptopénztárcájának az első verziója, amely támogatja a natív, több eszközű felületet.
Az alapító szerint a Daedalus Flight frissítése március első hetében is megtörténik, és március közepe táján kerül telepítésre a Daedalus mainneten.

A Cardano több mint négy hónappal ezelőtt adta ki Goguen ütemtervét, amelynek nagy részét 2021. február végére tervezték befejezni.
Az IOHK által megosztott ütemterv szerint a natív tokenek február végére várhatók a mainneten. Ha bízhatunk a tervekben, úgy tűnik, hogy a Cardano jelentős csúszás nélkül indítja el a Goguen mainnetet.
Érdemes megjegyezni, hogy a Cardano natív valutája, az ada év eleje óta több mint 300%-kal erősödött, a cikk megjelenésekor értéke 0,9418 USD.

Olvastad már? A Cardano piaca 2 hét alatt duplázott

Forrás: ambcrypto.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!