A Gougen következő frissítésével elérhetővé válik a tokenek zárolása a Cardano hálózatán

-

A Cardano következő nagy frissítése elérhetővé teszi a tokenek zárolását a blokkláncon, amely felkészíti a hálózatot az okosszerződések és natív eszközök támogatására.
Azonban a legfontosabb dolog, hogy ezzel lehetővé válik egy szavazói mechanizmus, amely a Voltaire kormányzási protokolljának alapját adja majd.

Kis lépés a Cardanónak, de hatalmas ugrás a kormányzás felé

A Cardano következő protokollfrissítése kisebb technikai változásokkal érkezik, melyek drámaian megváltoztatják a hálózat működését.
A blokklánc mögött álló IOHK elmondta, hogy a következő frissítés a tokenek zárolásának funkciójával érkezik.
Az Allegra nevű változás jelentős frissítés lesz a Goguen számára. A tokenek zárolása ugyan egy kisebb technikai változást jelent, de jelentős hatása lehet a platformra, mivel előkészíti az okosszerződések megalkotásának lehetőségét a Cardano hálózatán.
Azonban a legnagyobb változás a kormányzást érinti, mivel a Voltaire egyik kormányzási alapja kerül lefektetésre, amely haladó szavazási mechanikákat is támogatni fog.
Az IOHK szerint a tokenek zárolása a színfalak mögött zajlik és, nem érinti az adatulajdonosokat, mivel a Daedalus és Yoroi tárcák automatikusan frissítésre kerülnek.

A tokenek zárolása lehetővé teszi az összetett okosszerződéseket a Cardano hálózatán

A tokenek zárolásával lehetővé válik azon adatok rögzítése, hogy mire használnak bizonyos tokeneket.
Tokenek zárolásával a felhasználók olyan előnyökre tehetnek majd szert, mint az összetett okosszerződések készítésének és szavazások indításának lehetősége.
Elsőként a Project Catalyst Fund2 fogja támogatni a Voltaire tokenzárolási mechanizmusát. Azok az adatulajdonosok, akik részt szeretnének venni ebben, zárolniuk kel vagyonuk egy részét, hogy szavazni tudjanak.
A zárolt tokenek a tulajdonosok szavazati jogait képviselik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók nem tudnak többlet-, kettős vagy ellentétes szavazatokat csinálni.
Az adatulajdonosok ugyan nem tudják, hogy mikor lép életbe a frissítés, de minden csomópontnak hitelesítenie kell majd a változást.
Az IOHK elmondta, hogy a csomópontoknak megegyezésre kell jutniuk az Ouroboros frissített verziója kapcsán.

„Az IOHK fejlesztőcsapata támogatni fogja a kamatközösségeket és figyelni fogja a hálózatot, hogy simán menjen az átállás.” – írta a cég egy blogbejegyzésben.

Olvastad már? Csatlakozz most akciósan és tanulj hatékonyan a Cryptofalka kereskedő csoportjában

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!