Cardano: az IOHK új infókat közölt a Goguen projektről

-

Az IOHK új formában teszi közzé a Goguen-forkkal kapcsolatos híreket. A Cardano mögött álló társaság a Twitteren kéthetente közölni fog egy videót a firssítéről, melyben Dimitris Poulopoulos, a Goguen projektmenedzsere és Volodymyr Hulchenko, a Cardano projektmenedzsere beszél a fejlesztéről.

Az új formátum célja, hogy a felhasználók és a Cardano közössége rálátást kapjon a különböző projektek haladására, melyek a Cardano alapjait adják.

Emellett a fejlesztők egy tervet is kiadnak arról, hogy a felhasználók mire számíthatnak az egyes frissítések során.

Haladás a Ledger, Plutus és Marlowe projektekkel

Hulchenko és Poulopoulos az első részben a Ledger, Plutus és Marlowe csapatokról beszélt. A Ledger projekt három nagyobb frissítést is kapott, már támogatja a tokenek zárolását a Cardano Ledger tárcán, és a tokenek is natív támogatást kaptak.
Ezzel a felhasználók több eszközzel is utalásokat kezdeményezhetnek. A csapat megváltoztatta a konszenzust, hogy támogassa korábban említett projekteket. Hulchenko azt mondta, hogy „nagyon jól haladnak a projekttel”.
Poulopoulos a Plutus csapatára tért ki. Már régóta nem lehetett hallani a projektről, de a projektkezelő szerint mindez ezért volt hogy „jó tapasztalatokkal” szolgáljanak a Plutus okosszerződés-fejlesztőinek.
A Plutus csapata – egy kisebb bővülés után – jelenleg két párhuzamos munkafolyamaton dolgozik. Következő céljuk, hogy frissítsék a Plutus Playgroundot, amely a Cardano egyfajta szimulált változata lesz, hogy „a felhasználók megismerjék a Playground felhasználói felületét.”
A fejlesztők hamarosan elkészítik a Plutus Core részének próbaverzióját. Ez lehetővé teszi, hogy sorszámozással biztosítsák a „legmagasabb szintű bekötözéseket.”
A Plutus csapata továbbra is azon dolgozik, hogy átvizsgálja ezeket az eszközöket. Nemrég kiadták a GHC- 8.10-es verzióját a haskell.nix-be integrálva. Az új verzióval lehetővé vált a Cardano csomópontok fejlesztése, köztük a Plutusé is.

Emellett a Marlowe pénzügyi szerződései révén jelentős haladást értek el a Cardano defiképességei terén.
Poulopoulos elmondta, miszerint pozitív visszajelzéseket kaptak a Marlowe Alpha program résztvevőitől.
Ugyanakkor a csapat új oktatási anyagokat osztott meg a Marlowe-ról, melyek a YouTube-on keresztül is megtekinthetők.  A csapat azon dolgozik, hogy a „lutus alkalmazás keretrendszernek megfelelően adjon ki frissítéseket.”

Olvastad már? 100 millió dollárt shortolt egy bitcoin bálna

Forrás: crypto-news-flash.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!