Bloomberg: a következő nagy ellenállás a Bitcoin számára az 1 billió dolláros kapitalizáció

-

A 16000 dolláros árfolyam újbóli meghódítása alkalmából Mike McGlone, a Bloomberg elemzője úgy nyilatkozott, a BTC előtt tiszta az út, hogy megtöbbszörözze az értékét.
Mikor újra eléri az eddigi rekordját, a 20000 dollárt, az nem a vége lesz a történetnek, hanem akkor fog kezdődni a menetelés az 1 billió dolláros pici kapitalizáció felé.

Ezt a kifejezetten bikás véleményt a hét elején osztotta meg a Bloomberg vezet szakértője.

2021-ben is folytatódik az emelkedés

A hétvégén kisebb visszaesést tapasztalhattunk, mielőtt a hét elején erősen felkúszott 16400 dollárra az árfolyam. McGlone nem is hagyta ezt szó nélkül, Twitteren rögtön aktivizálta magát.
„A 20000 dollár az első megálló az 1 billiós kapitalizáció felé. A digitális arany, amely sokkal szűkösebb kínálattal rendelkezik, és gyakran ad plusz nullákat az árához, úgy tűnik nekikezdett az árfolyam-felfedezéshez, és ez valószínűleg 2021-ben is folytatódni fog.”

Növekszik a mainstream elfogadás


McGlone ismert arról, hogy kifejezetten pozitívan vélekedik a bitcoinról. Szeptemberben azt nyilatkozta, hogy az aktív tárcacímek alapján az árfolyamnak 15000 dolláron kellene állnia.
Ez rövid időn belül be is következett. De nem McGlone az egyetlen veterán kriptós, aki a BTC mostani teljesítményéből azt szűrte le, hogy itt nagy dolgok vannak készülődőben.
Peter Brandt szintén így gondolja, szerinte a 2013-ban és 2017-ben lezajlott emelkedés is ugyanígy kezdődött, a ciklus elején ezek az ármozgások játszódtak le.

„’15 és ’17 között kilenc nagyobb korrekció volt, átlagosan 37%-os visszahúzódással. Az egyes lokális csúcsok között pedig 14 hét telt el. Most 2020-ban szeptember eleje óta már két 10%-os visszahúzódáson túl vagyunk.”

Forrás: Peter Brandt / Twitter

Willy Woo hasonlóan látja a helyzetet, az elmondása alapján még nagy emelkedések vannak hátra, mire a jelenlegi bika-trend kifulladna. Elsősorban az RSI-index alapján véli így, amely makro időtávon nézve még éppen csak elkezdett felfelé kacsingatni.

Ha viszont eltekintünk a bevallottan kriptokedvelők véleményétől, akkor is találunk pozitív jóslatot. A Citibank elemzője úgy véli, jövő decemberre a bitcoin ára 318 ezer dollárig fog emelkedni.

Olvastad már? Delegálj magyarul – ismerd meg a hazai AdaStarNode Cardano-poolt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!