Bloomberg: a következő nagy ellenállás a Bitcoin számára az 1 billió dolláros kapitalizáció

-

A 16000 dolláros árfolyam újbóli meghódítása alkalmából Mike McGlone, a Bloomberg elemzője úgy nyilatkozott, a BTC előtt tiszta az út, hogy megtöbbszörözze az értékét.
Mikor újra eléri az eddigi rekordját, a 20000 dollárt, az nem a vége lesz a történetnek, hanem akkor fog kezdődni a menetelés az 1 billió dolláros pici kapitalizáció felé.

Ezt a kifejezetten bikás véleményt a hét elején osztotta meg a Bloomberg vezet szakértője.

2021-ben is folytatódik az emelkedés

A hétvégén kisebb visszaesést tapasztalhattunk, mielőtt a hét elején erősen felkúszott 16400 dollárra az árfolyam. McGlone nem is hagyta ezt szó nélkül, Twitteren rögtön aktivizálta magát.
„A 20000 dollár az első megálló az 1 billiós kapitalizáció felé. A digitális arany, amely sokkal szűkösebb kínálattal rendelkezik, és gyakran ad plusz nullákat az árához, úgy tűnik nekikezdett az árfolyam-felfedezéshez, és ez valószínűleg 2021-ben is folytatódni fog.”

Növekszik a mainstream elfogadás


McGlone ismert arról, hogy kifejezetten pozitívan vélekedik a bitcoinról. Szeptemberben azt nyilatkozta, hogy az aktív tárcacímek alapján az árfolyamnak 15000 dolláron kellene állnia.
Ez rövid időn belül be is következett. De nem McGlone az egyetlen veterán kriptós, aki a BTC mostani teljesítményéből azt szűrte le, hogy itt nagy dolgok vannak készülődőben.
Peter Brandt szintén így gondolja, szerinte a 2013-ban és 2017-ben lezajlott emelkedés is ugyanígy kezdődött, a ciklus elején ezek az ármozgások játszódtak le.

„’15 és ’17 között kilenc nagyobb korrekció volt, átlagosan 37%-os visszahúzódással. Az egyes lokális csúcsok között pedig 14 hét telt el. Most 2020-ban szeptember eleje óta már két 10%-os visszahúzódáson túl vagyunk.”

Forrás: Peter Brandt / Twitter

Willy Woo hasonlóan látja a helyzetet, az elmondása alapján még nagy emelkedések vannak hátra, mire a jelenlegi bika-trend kifulladna. Elsősorban az RSI-index alapján véli így, amely makro időtávon nézve még éppen csak elkezdett felfelé kacsingatni.

Ha viszont eltekintünk a bevallottan kriptokedvelők véleményétől, akkor is találunk pozitív jóslatot. A Citibank elemzője úgy véli, jövő decemberre a bitcoin ára 318 ezer dollárig fog emelkedni.

Olvastad már? Delegálj magyarul – ismerd meg a hazai AdaStarNode Cardano-poolt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!