A Wedbush elemzője szerint nem fog eltűnni a bitcoinmánia

-

Dan Ives, a Wedbush Securities igazgatója úgy véli, hogy még csak most kezdődik a bitcoin elterjedésének története.

A Wedbush Securities egy Los Angeles-i székhelyű vagyonkezelő, amely úgy gondolja, a bitcoin a globális pénzügyi piacok meghatározó szereplőjévé válhat.

Dan Ives szerdán írta meg ügyfeleinek, hogy a bitcoin vállalati elterjedése sokkal nagyobb történet lehet, mint a jövőbeni árfolyam jóslatai.

„Úgy hisszük, hogy ez a történet sokkal nagyobb annál, minthogy befektetünk a bitcoinba és próbáljuk megjósolni az árfolyam jövőjét. A a kripto, a blokklánc és a bitcoin hatása a következő évtized során sokkal jelentősebb lehet a vállalati és technológiai szférára  nézve.”

Azt is elmondta, hogy a bitcoinmánia nem fog eltűnni.

„A PayPal, a Square, az Nvidia, a Tesla, az IBM, a Visa, a Mastercard és számos egyéb cég hisz a tranzakciókban, a bitcoinbefektetésben és a blokklánc-kezdeményezésekben, így ezek jelentős növekedést mutathatnak az elkövetkezendő évek során. A bitcoinmánia szerintünk nemcsak egy átmeneti dolog, hanem egy új digitális valuta világ kezdete.”

A Wedbush Securities már 2014 óta élen jár a bitcoin használatában. Egy 2015-ben megjelent Wedbush-cikk szerint a bitcoin jelentősen megzavarhatja a jelenlegi pénzügyi infrastruktúrát, amely értékének növekedéséhez vezethet.

A bitcoin tavaly indult be igazán, mikor több jelentős intézmény és vállalat is bevásárolt. Ez idén tovább folytatódott, miután a Tesla bejelentette, hogy 1,5 milliárd dollárnyi bitcoint vásároltak.
A bitcoin hírhedt az árfolyam-ingadozásairól, de a 2017-es csúcshoz képest a bitcoin 60 napos volatilitási mutatója jelentősen alacsonyabb, mint 2017 decemberében.
A bitcoin árfolyama szerdán újabb csúcsot ért el 52.648 dolláron.

Olvastad már? A Cardano piaca 2 hét alatt duplázott

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!