A Wedbush elemzője szerint nem fog eltűnni a bitcoinmánia

-

Dan Ives, a Wedbush Securities igazgatója úgy véli, hogy még csak most kezdődik a bitcoin elterjedésének története.

A Wedbush Securities egy Los Angeles-i székhelyű vagyonkezelő, amely úgy gondolja, a bitcoin a globális pénzügyi piacok meghatározó szereplőjévé válhat.

Dan Ives szerdán írta meg ügyfeleinek, hogy a bitcoin vállalati elterjedése sokkal nagyobb történet lehet, mint a jövőbeni árfolyam jóslatai.

„Úgy hisszük, hogy ez a történet sokkal nagyobb annál, minthogy befektetünk a bitcoinba és próbáljuk megjósolni az árfolyam jövőjét. A a kripto, a blokklánc és a bitcoin hatása a következő évtized során sokkal jelentősebb lehet a vállalati és technológiai szférára  nézve.”

Azt is elmondta, hogy a bitcoinmánia nem fog eltűnni.

„A PayPal, a Square, az Nvidia, a Tesla, az IBM, a Visa, a Mastercard és számos egyéb cég hisz a tranzakciókban, a bitcoinbefektetésben és a blokklánc-kezdeményezésekben, így ezek jelentős növekedést mutathatnak az elkövetkezendő évek során. A bitcoinmánia szerintünk nemcsak egy átmeneti dolog, hanem egy új digitális valuta világ kezdete.”

A Wedbush Securities már 2014 óta élen jár a bitcoin használatában. Egy 2015-ben megjelent Wedbush-cikk szerint a bitcoin jelentősen megzavarhatja a jelenlegi pénzügyi infrastruktúrát, amely értékének növekedéséhez vezethet.

A bitcoin tavaly indult be igazán, mikor több jelentős intézmény és vállalat is bevásárolt. Ez idén tovább folytatódott, miután a Tesla bejelentette, hogy 1,5 milliárd dollárnyi bitcoint vásároltak.
A bitcoin hírhedt az árfolyam-ingadozásairól, de a 2017-es csúcshoz képest a bitcoin 60 napos volatilitási mutatója jelentősen alacsonyabb, mint 2017 decemberében.
A bitcoin árfolyama szerdán újabb csúcsot ért el 52.648 dolláron.

Olvastad már? A Cardano piaca 2 hét alatt duplázott

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!