Kriptoelőrejelzéseket tett közzé az Arcane

-

A kutatócég számos előrejelzést tett a kriptók 2022-es árával, szabályozásával, a bitcoin hashrátájával, sőt az XRP és az ADA sorsával kapcsolatban.
Az Arcane Research blokkláncadat-kutató cég 2021-es zárójelentésében visszatekintett az elmúlt évre, és megtette a 2022-es évre vonatkozó előrejelzéseit a kriptopiacokra vonatkozóan.
Az Arcane december 28-i The Weekly Update jelentése a Bitcoinra (BTC) és az Ethereumra (ETH) fókuszál, de kitér más főbb érmékre, a decentralizált pénzügyekre (DeFi), a mémérmékre, a nem helyettesíthető tokenekre (NFT), a származékos termékekre és másokra is.
Az Arcane előrejelzést adott arra vonatkozóan, hogy mi fog történni 2022-ben a jelentésben tárgyalt minden témában.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„A Bitcoin 2022-ben felül fogja múlni az S&P 500-at”.

A jelentés megjegyezte, hogy 2021-ig a Bitcoin felülmúlta az S&P 500 indexet. A Bitcoin idén 73%-kal, míg az S&P 500 28%-kal emelkedett, és Arcane úgy véli, hogy a Bitcoin jövőre is folytatni fogja ezt a teljesítményt.
Az irányadó S&P 500 index az amerikai tőzsdéken jegyzett 500 legnagyobb vállalatból áll.

„Az XRP és a Cardano ki fog esni a top 10-ből”

Arcane megjegyezte, hogy a Binance Coin (BNB) óriási nyereséget ért el idén, májusban mintegy 1600%-os csúcsot ért el, és 1344%-os emelkedéssel zárta az évet.
Ennek és az olyan altok, mint a Solana és a Terra piaci növekedésének, valamint az NFT-őrületnek köszönhetően az elemzők arra tippelnek, hogy a Ripple (XRP) és a Cardano (ADA) ki fog kerülni a top 10-es listáról.

Az alternatív rétegek továbbra is felülmúlják az ETH-t.

Míg az ETH idén 455%-kal 73%-kal felülmúlta a BTC-t, addig más layer-one blokkláncok felülmúlták az ETH-t. A layer-one önálló, alaprétegű blokkláncokra utal. A Terra Luna 14 823%-os emelkedéssel zárja a 2021-es évet, a Fantom 13 549%-os emelkedéssel.

A hagyományos szerencsejáték-vállalatok egyre inkább NFT-znek

Az idei évet a kriptóban nem kis részben az NFT-k hatalmas eladásai határozhatják meg, és az olyan blokkláncjátékok, mint a Splinterlands és az Alien Worlds körülbelül 526 000 napi aktív felhasználóval rendelkeznek a DappRadar szerint.
Az Arcane azt jósolja, hogy 2022-ben a hagyományos játékmárkák be fognak ágyazódni az NFT térbe, és tőkét kovácsolnak a fellendülő piacból.

Még több kriptovállalat fog tőzsdére menni, és többnek az értékelése 5 milliárd dollár fölött lesz

Idén április 14-én a Coinbase is tőzsdére lépett, és jelenleg 72 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik. A 2022-re tervezett öt legnagyobb kriptovállalat nyilvános tőzsdei bevezetését jelenleg 1 milliárd dollár fölött értékelik.

A Bitcoin ETF-ek 2022 végére több mint 1M BTC-t fognak tartani

Több Bitcoin határidős tőzsdén kereskedett alap (ETF) indult 2021-ben. Ezek jelenleg együttesen mintegy 846 309 BTC-t tartanak, és az Arcane szerint a növekedés csak folytatódni fog 2022-ben.

„A Hashrate még inkább el fog oszlani földrajzilag”

Amikor Kína betiltotta a Bitcoin-bányászatot, a globális Bitcoin hashrate meredeken zuhant, majd majdnem ugyanilyen hirtelen helyreállt. Most az Egyesült Államok vezeti a világ hashrate-jét, majd Kazahsztán és Oroszország következik.
Az Arcane úgy véli, hogy a bányászok még jobban el fognak szóródni az olyan régiókba, mint Latin-Amerika.

Olvastad már? Új magyar NFT indult CryptoMemories néven

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Mike Novogratz azt állítja, hogy a kripto lustálkodik

Mike Novogratz, a Galaxy Digital alapítója és vezérigazgatója a CNBC-nek adott június 1-jén adott interjújában őszintén értékelte a kriptovaluták jelenlegi helyzetét. "A kriptók " - jegyezte...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!