Új magyar NFT indult CryptoMemories néven

-

Pár napja indult, és máris több mint 200 Discord-követővel rendelkezik az a magyar kriptopénzprojekt, amely az NFT-k világába szeretne betörni.
Aki az elmúlt hónapokban nyomon követte a kriptopénzek világát és az azzal kapcsolatos híreket, az minden bizonnyal az NFT kifejezéssel is találkozott. Nálunk is számtalan cikket olvashattatok a témában, ezeket ide kattintva találjátok.
A CryptoMemories elképzelése alapvetően abban rejlik, hogy emléket állít a bitcoin árfolyamcsúcsainak – valamennyiszer új rekordot ér el az árfolyam, kiadnak egy hozzá kapcsolódó NFT-t.

„Ha birtokolsz egy NFT-t a projektből, azzal a kriptovaluta történelem egy darabját is birtoklod. A kezdeti NFT kollekcióban a jelenlegi (2020-2021) bika piacnak állítanak emléket, ezzel párhuzamosan pedig csak új Bitcoin csúcsoknál hoznak létre újabb NFT-ket. A 2020 előtti árakhoz később érkezik majd egy “retró kollekció”.– számolt be róla a CryptoFalka, amelynek társalapítója, Honti Roland szintén részt vesz a projekt fejlesztésében és szervezésében.

A CryptoMemories célja ezenfelül, hogy összegyűjtse az NFT-művészet iránt érdeklődőket, hogy együtt élhessék meg a piac megszületését és felemelkedését.
Különböző ritkasági szinteket határoztak meg. Ezek a Common 190 darabbal, a Rare 25 darabbal , az Epic 20 darabbal, és a rendkívül ritka Legendary, amiből 5 darab áll  rendelkezésére.

Az NFT-ritkaságok és árszintek Forrás: CryptoMemories

Ez a fajta munkájuk valóban dicséretre méltó. A projekt Discord-szervere alig két hete nyílt meg a nyilvánosság előtt, azóta pedig már több mint 200 tagot számlálnak.
A CryptoFalka beszámolója szerint az NFT-ket úgy alkotják meg, hogy azokat a közösségi médiában is bárki, vágás nélkül beállíthassa magának profilképként. Az alkotásokkal kapcsolatban fontos tényező még, hogy minden egyes kibocsátott darabot egyedileg, kézzel terveznek meg.
Forrás: CryptoMemories

A leírtak alapján a CryptoMemories dizájnere a játékfejlesztés és a filmipar világából csatlakozott a csapathoz.
A költséghatékonyság érdekében a projekt a Solana blokkláncán fut majd – ez az a kriptohálózat, amelyről legutóbbi bemutatónkban is olvashattatok.
A CryptoFalkán olvasható cikk szerint az NFT-k tulajdonosaként az alábbi előnyökhöz juthatsz majd hozzá:

  • Jó, hosszú távú befektetési lehetőség a virágzó NFT piacon,
  • NFT-tulajdonosként részt vehetsz a közösség szavazásain és befolyásolhatod a projekt döntéseit,
  • Hozzáférést kapsz egy NFT-tulajdonosoknak fenntartott privát csatornához (kizáróan gyűjtőknek),
  • Részt vehetsz kizáróan az NFT-tulajdonosok számára szervezett nyereményjátékokban,
  • Felkerülhetsz a honlapuk ranglistájára,
  • Hamarosan beállíthatod az NFT-det a közösségimédia-profilképednek, hogy mindenki tudja, hogy te birtoklod az adott, értékes NFT-t,
  • Kapsz egy szuper részletes alkotói darabot az alkotásról, amit nagyfelbontásban akár ki is nyomtathatsz,
  • Segítesz fenntartani a projektet és ezzel segíteni a CryptoMemories NFT közösségét.

Ha további információra vagy kíváncsi, vagy szeretnéd nyomon követni a magyar fejlesztésű CryptoMemories életútját, akkor ezen a linken keresztül csatlakozahatsz a Discord-szerverükhöz.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!