Az elmúlt napok legfontosabb történései kriptoföldén

-

Egész héten a kriptovilág legfontosabb híreiről tájékoztatunk titeket, különálló cikkekben. Most ebben a bejegyzésében mégis az elmúlt pár nap fontosabb eseményeit ollóztuk össze számotokra egyetlen cikkben.

Súlyos inflációra figyelmeztet Mexikó harmadik leggazdagabb embere

Mexikó harmadik leggazdagabb milliárdosa, Ricardo Salinas Pliego megosztotta tapasztalatait a hiperinfláció átéléséről. Figyelmeztetett, hogy az USA és számos más civilizált ország „pontosan ugyanarra az útra” lép, amelyen az ő országa is keresztülment az 1980-as években.

Tovább olvasom…

Nagyot ralizhat idén az ETH

Az ETH/BTC idén elérheti a 0,10-et, mivel a piac az Ethereum proof-of-stake váltását várja. Elsőre ez nehezen elképzelhető, hiszen az ether körülbelül 17%-ot esett az amerikai dollárral szemben az elmúlt két hétben.

Tovább olvasom..

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Cash App jobb választás a bitcoin-kedvelők számára, mint a PayPal

Az Ark Investment vezetője, Cathie Wood úgy véli, a Cash App jól döntött, mikor integrálta a Lightning Networköt a rendszerébe, mert így nagyobb bevételhez juthat majd.

Tovább olvasom…

Elon Musk azt javasolja, hogy a Twitter Blue-n dogecoinnal fizessenek

A Tesla és a Spacex vezérigazgatója, Elon Musk azt javasolta, hogy a dogecoin (DOGE) mémkriptopénz legyen fizetési opció a Twitter Blue előfizetési szolgáltatásához. Musk jelenleg a Twitter legnagyobb részvényese. Nemrég azt ígérte, hogy „jelentős javulást” hoz a közösségi háló működésébe. Elon Musk azt javasolja, hogy engedélyezzék a dogecoinban való fizetést.

Tovább olvasom…

„Súlyos lehetőségek zónájában” van a Bitcoin Will Clemente szerint

A legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz az elmúlt 24 órában fordulat jeleit mutatja, ami az elemzők szerint egy fellendülés kezdete lehet. Több népszerű kriptopénzelemző szerint zöldnek tűnik a jövő a Bitcoin (BTC) számára, mivel az egyhetes mélyrepülést követően 3,5%-os kilengéssel visszaszerezte a 40.000 dolláros szintet.

Tovább olvasom…

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!