Elon Musk azt javasolja, hogy a Twitter Blue-n dogecoinnal fizessenek

-

A Tesla és a Spacex vezérigazgatója, Elon Musk azt javasolta, hogy a dogecoin (DOGE) mémkriptopénz legyen fizetési opció a Twitter Blue előfizetési szolgáltatásához.
Musk jelenleg a Twitter legnagyobb részvényese. Nemrég azt ígérte, hogy „jelentős javulást” hoz a közösségi háló működésébe. Elon Musk azt javasolja, hogy engedélyezzék a dogecoinban való fizetést.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Elon Musk, a Tesla és a Spacex vezérigazgatója aktívan bevonja a Twitter felhasználóit a közösségimédia-platform lehetséges fejlesztéseivel kapcsolatban, amióta 9,2%-os részesedést szerzett a vállalatban, és megígérte, hogy „jelentős fejlesztéseket” hoz a platformon.
Az egyik ötlet, amelyet a Twitteren megvitatott, a hitelesített jelöléssel kapcsolatos. Musk azt javasolta, hogy mindenki, aki feliratkozik a Twitter Blue előfizetési szolgáltatásra, és havonta 3 dollárt fizet, kapjon egy hitelesített jelölést.
Egy felhasználónak válaszolva, aki azt kérte, hogy Argentínában legyen alacsonyabb a díj, mivel ott egy egész család 3 dollárért eszik, a Tesla-főnök egyetértett azzal, hogy „arányosnak kell lennie a megfizethetőséggel & a helyi pénznemmel”. Emellett azt is javasolta, hogy az egyik fizetési lehetőség lehetne, hogy „doge-ban fizessünk”.
A Twitter Blue egy havi előfizetéses szolgáltatás, amely tavaly júniusban indult. Jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon érhető el.

„Az aktív Twitter Blue előfizetés hozzáférést biztosít az olyan prémium funkciókhoz, mint az Undo Tweet” – magyarázta a Twitter.

A Blue előfizetőknek 20 másodperc áll rendelkezésükre, hogy szerkesszék a tweetjeiket, mielőtt elküldik őket.

A hitelesített jelöléssel ellátott Twitter Blue árával kapcsolatban a Spacex főnöke pontosított:

„Az ár valószínűleg kb. 2 dollár/hó, de 12 hónapra előre kell fizetni & a fiók 60 napig nem kap ellenőrzőjelet (figyeljünk a CC visszaterhelésekre) & felfüggesztve, visszatérítés nélkül, ha csalásra/spamelésre használják.” Megjegyezte, hogy ha a felhasználó lemondja az előfizetést, a jelölésnek „el kell tűnnie, vagy a csalók csak néhány hónapra történő regisztrációval játszanak a rendszerrel”.

Musk azt is elmondta, hogy a hitelesített jelölésnek „meg kell különböznie [a] »közszereplő« vagy »hivatalos fiók« jelöléstől”.
A Tesla vezérigazgatójának javaslata a DOGE-fizetésekkel kapcsolatban feldobta a dogecoin árfolyamát. A tweetje során a DOGE-dzsal 0,144240 dolláron kereskedtek. A cikk írásakor ez 8,45%-kal 0,156430 dollárra emelkedett.
A dogecoin támogatói nagyon örülnek annak, hogy Musk ismét támogatná a coinjukat, a lépést ultra bullishnak tartják. A Tesla vezetőjét a kriptoközösségben néha Dogefather néven emlegetik.
Musk korábban elárulta, hogy személyesen rendelkezik bitcoinnal (BTC), etherrel (ETH) és dogecoinnal (DOGE), megjegyezve, hogy nem fogja eladni egyik coinját sem. A hónap elején megosztott egy dogecoin videót, kijelentve, hogy az „mindent megmagyaráz”.

A bitcoint inkább értéktárolónak, a dogecoint pedig a legjobb kriptónak tartja a tranzakciókhoz.
Korábban azt mondta, hogy a dogecoin az emberek kriptója. Elektromosautó-gyártó cége, a Tesla jelenleg elfogadja a mém kriptopénzt néhány árucikkért.

Olvastad már? A PayPal társalapítója szerint a bitcoin a százszorosára emelkedhet még

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!