Az AC Milan elindítja NFT-kollekcióját – heti hírösszefoglaló

-

Az AC Milan szerint az NFT-gyűjtésből származó bevételből a klub jótékonysági szervezetének, a Fondazione Milannak a projektjeit finanszírozzák.
Az olasz profi labdarúgóklub, az AC Milan a BitMEX kriptotőzsdével együttműködve kiadja az első non-fungible token (NFT) projektjét. A bevételt a Fondazione Milan, a klub jótékonysági ága kapja.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A limitált kiadású kollekció 75.817 NFT-t tartalmaz majd, ami a klub hazai pályájának, a San Siro stadionnak a befogadóképességét reprezentálja.
A kollekcióban egy olyan mez 3D-s képe is helyet kapott, amelyet Jan Grarup dán háborús fotós talált Dél-Szudánban, aki tavaly decemberben az országban tartózkodott, hogy a kiterjedt áradásokat dokumentálja.
A BitMEX az AC Milan partnereként úgy járult hozzá a projekthez, hogy az első 10.000 előrendelőnek kereskedelmi kedvezményeket és „egyéb előnyöket” biztosít. A BitMEX az NFT-k „nagyszámú” megvásárlásával a Fondazione Milan számára is adományoz.
A bejelentés szerint a klub szerint a bevételek hozzájárulnak majd a világszerte zajló jótékonysági ügyei finanszírozásához, konkrétan megemlítve az ukrajnai válságot és egy dél-szudáni UNICEF-projektet.

A Magic Eden elfogadja a DeGods és az Aurory projektekből származó tokeneket

A Magic Eden, a DappRadar szerint a Solana NFT-k legnagyobb volumenű piactere, megerősítette, hogy a következő hetekben elfogadja a népszerű Solana NFT projektek, a „DeGods DUST” és az Aurory „AURY” tokenjeit.
A piactér először március végén lengette be a DUST token integrációját, március 31-én tweetelve, hogy „brb integrating $DUST”. Április 1-jén egy Magic Eden témájú bár rajzát tweetelték „$AURY” felirattal.


A „DeGods” a saját statisztikái szerint a legtöbbet kereskedett gyűjtemény 30 nap alatt a Magic Edenen, és a platformon a cikk írásakor 307.121 Solana (SOL), azaz 33,8 millió dollár volt a kereskedési volumene.
Az „Aurory” a DappRadar szerint összességében a harmadik helyen áll egy Solana NFT-projekt eladási volumenét tekintve, 79,5 millió dolláros rekordvolumenével.
A tokenek integrálása lehet a platform legújabb kísérlete arra, hogy megszilárdítsa magát a Solana natív NFT-piactereként, miután az OpenSea bejelentette, hogy integrálja a Solanát, így a két platform közvetlen versenybe került egymással.
A beszámolók szerint Tiffany Huang, a Magic Eden tartalom- és marketingvezetője kijelentette, hogy a platform más „blue chip” NFT gyűjtemények tokenjeit szeretné integrálni.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

A Solana NFT-eladások egyre nagyobb lendületet vesznek

A Solana NFT-k volumene jelentősen növekszik. Az elmúlt 24 órában a Solana blokkláncon az NFT-eladási volumen több mint 9,2 millió dollárt ért el – ami 51,5%-os növekedést jelent – a CryptoSlam elemző cég szerint.
Ez azután következik be, hogy a Solana NFT-k kereskedési volumenében csökkenés volt tapasztalható a március 30-i bejelentést követően, amikor az OpenSea bejelentette a Solana integrációját, hogy az OpenSea integrálja a blokkláncot. Április 6-án, az integráció élesítése előtti napon a kereskedési volumen 34,4%-kal csökkent.
Az Ethereum még mindig a vezető hálózatnak számít az NFT-k tekintetében, az elmúlt 24 órában 49,4 millió dolláros forgalommal.

Egyéb hírek

A Starbucks bejelentette, hogy beszáll az NFT-kbe, Howard Schultz vezérigazgató kijelentette, hogy „valamikor a naptári év vége előtt beszállunk az NFT-üzletbe”.
Az Autograph, a Tom Brady által közösen alapított NFT-platform többéves partnerséget kötött az ESPN-nel egy doku-sorozat és NFT gyűjtemény létrehozására „Man in the Arena: Tom Brady” címmel, amely részletesen bemutatja az NFL-legenda karrierjét.

Olvastad már? A múlthét eseményei kriptoföldéről

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!