A Cash App jobb választás a bitcoin-kedvelők számára, mint a PayPal

-

Az Ark Investment vezetője, Cathie Wood úgy véli, a Cash App jól döntött, mikor integrálta a Lightning Networköt a rendszerébe, mert így nagyobb bevételhez juthat majd.
Ezért meg is szabadultak a PayPal részvényektől. Az ő fizetési szolgáltatásuk, a Venmo sem teljesít túl jól, több felhasználóval is kevesebb a forgalma.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Wood ezeket a gondolatokat a nemrégiben zárult Bitcoin 2022 konferencián osztotta meg a hallgatósággal.
A Lightning Network egy második rétegű megoldás a Bitcoin hálózatán, amely azonnali átutalásokat tesz lehetővé, ingyenesen, vagy nagyon alacsony, cent-töredékeket jelentő díjért cserébe.
Ez közvetlen konkurencia a technológiai cégek fizetési szolgáltatásai számára, mint amilyen a PayPal Venmo-ja, vagy éppen a Cash App a Block csapatától.


Wood egy CNBC-interjúban is elmondta, a befektetési alapjuk minden PayPal részvényt elad, és a Cash App-ra fókuszál, hiszen ott sokkal jobban odafigyelnek a digitalizáció követésére.

„Arra akarunk fogadni, aki szerintünk a nyertes lesz. A portfóliónk újrasúlyozásánál pedig úgy döntöttünk, ez a Block lesz, nem pedig a PayPal.”

Wood szerint az is nagy előny a Cash App mellett, hogy sokkal organikusabb a növekedése, így fenntarthatóbb, szemben a Venmo felülről vezérelt megközelítésével.

Azt is elmondta, a tapasztalataik alapján egyelőre a lakossági vásárlók dominálnak, az intézmények még nem léptek rá teljesen arra az útra, amelyre amúgy mindenképpen rá fognak.

A Venmo nemrégiben érte el a 70 milliós felhasználószámot, és a 850 millió dolláros nyereséget. Ezzel szemben a Cash App 44 millió felhasználóval 2,03 milliárdos profitot hozott össze 2021-ben.
A profit-termelésben látható különbség elég jelentős tényező, ha valaki üzleti szempontból kívánja értékelni, hogy melyik lehet a jobb választás, és az Ark Investment esetében ez minden bizonnyal közrejátszott.
Wood régóta ismert bitcoin-rajongónak számít, aki mindig újból és újból megerősíti azt a nézetét, hogy a BTC árfolyama 2030-ra könnyedén elérheti az 1 millió dollárt is.

A Cash App egyik vezetője, Miles Suter szintén a héten jelentette be, hogy az amerikai felhasználóknak hamarosan új funkciót tesznek elérhetővé.
Ennek segítségével automatikusan bitcoinra lehet konvertáltatni a letétek egy részét.

Olvastad már? Gyermekrajzokból NFT – interjú a Baby Vizsla Inu üzleti vezetőjével

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!