„Súlyos lehetőségek zónájában” van a Bitcoin Will Clemente szerint

-

A legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz az elmúlt 24 órában fordulat jeleit mutatja, ami az elemzők szerint egy fellendülés kezdete lehet.
Több népszerű kriptopénzelemző szerint zöldnek tűnik a jövő a Bitcoin (BTC) számára, mivel az egyhetes mélyrepülést követően 3,5%-os kilengéssel visszaszerezte a 40.000 dolláros szintet.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


TechDev népszerű technikai elemző a Twitteren 381.000 követőjének adott ki egy előrejelzést, miszerint a piaci tőkeérték alapján legnagyobb kriptopénz általános iránya a belátható jövőben felfelé mutat.
Április 14-i grafikonja a Dow Jones ipari átlagának a 80-as és 90-es évekbeli óriási emelkedését hasonlította össze a Bitcoin elmúlt hat évének árfolyamával.
A múltbeli teljesítmény nem garancia a jövőbeni hozamokra, de van néhány hasonlóság a történelmi árfolyamakcióval, amelyek ha megismétlődnek, azt sugallják, hogy a Bitcoin árfolyama innen tovább fog emelkedni.
Az elemző szerint „Az idők változnak. […] A makro aggregált emberi viselkedés általában nem. #BTC”


Will Clemente, a Blockware Solutions bitcoinbányász cég vezető elemzője (Lead Insights Analysts) rámutatott, hogy a BTC egy „súlyos lehetőség zónájában” van a cége és a Glassnode blokkláncelemző cég által összeállított adatok alapján.
Április 14-én tweetelte, hogy „ez egyben a leghosszabb idő, amit a Bitcoin valaha is a zónában töltött”.


A 36.000 követővel rendelkező népszerű Bitcoin-elemző, Dave the Wave tweetelte azt a szilárd meggyőződését, hogy a Bitcoin készen áll egy drámai mozgásra a Gaussian és a Guppy metrikák alapján. Azonban nem biztos benne, hogy merre fog menni. Mindössze annyit tudott mondani róla, hogy „hamarosan robbanásveszélyes lesz…”.

De a Bitcoin hosszú távú célja a jövő év közepére 135.000 dollár, amit egy április 13-i tweetjében „One for the bulls”-nak nevezett.


A Real Vision alapítója és kriptobefektetője, Raoul Pal április 13-án a Layah Heilpern Show-ban jelent meg a YouTube-on, ahol a makrogazdasági hatásokról és a kriptopénzekről beszélt.
Elmondta, hogy mindazok ellenére, amit a kriptopiac az elmúlt két évben elszenvedett, beleértve a covid-19 okozta járványt, a növekvő inflációt és az ukrajnai háborút, a kriptó még mindig nem ért el új mélypontot.
Hozzátette, hogy „általában ez azt jelzi, hogy a piac megtalálta a mélypontját”.
Pal nagyon támogatja a Terra (LUNA) nagyarányú BTC-vásárlásait is, amelyeket az algoritmikus TerraUSD (UST) stabilcoinjának biztosítékaként használ.
Azt mondta: „Ez egy nagyszerű lehetőség: »Ez a kezdete annak, hogy az emberek a Bitcoint fedezeti rétegként használják«” – folytatta:

„Minden bizonnyal látni fogjuk, hogy az állami vagyonalapok Bitcoin-tulajdonosok lesznek, mert ez egy hosszú távú megtakarítási eszköz”.

A Terra alapítója, Do Kwon küldetése, hogy az UST-t mintegy 3 milliárd dollár értékű BTC-vel biztosítsa, a Luna Foundation Guard pedig április 13-án 2500 BTC-t vásárolt mintegy 100 millió dollár értékben.
Ezzel a jelenlegi állománya mindössze 800 coinnal marad el Elon Musk Teslája mögött, amely 42.200 BTC-vel rendelkezik.
Az optimizmus ellenére a befektetők emlékezhetnek arra is, hogy a Santiment elemzői április 7-én azt nyilatkozták, hogy a Bitcoinnak 50.000 dolláron vagy afölött kell megállapodnia az április 11-i középhalál környékén, hogy „nagyobb hitelt adjon annak a tézisnek, amely azt mondja: ez a ciklus más, mint a többi”.

Április 11. eljött és elment, és az 50.000 dollár még mindig messze van.
A Cointelegraph adatai szerint azonban a BTC nemrég visszaszerezte a 40.000 dolláros határt egy április 13-án 13:00 és 14:00 UTC között körülbelül egy órán át tartó pumpolás során, és jelenleg 40.450 dolláron kereskednek vele.

Olvastad már? Súlyos inflációra figyelmeztet Mexikó harmadik leggazdagabb embere

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!