DOGE és SHIB, mint fizetőeszköz

-

Az AMC Theatre vezérigazgatója, Adam Aron bejelentette, hogy az iOS és Android mobilalkalmazásaik a BitPay, egy bitcoin fizetési szolgáltatóval való integráción keresztül elfogadják a kriptofizetéseket.
Az amerikai kriptopárti mozilánc a közelmúltban frissítette a mobilalkalmazás szolgáltatásait, hogy elfogadja a Dogecoin (DOGE), Shibu Inu (SHIB) és más kriptovalutákat fizetőeszközként az Egyesült Államokban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az AMC Theatres először 2021. november 12-én kezdte el elfogadni a kriptofizetéseket, amely lehetővé tette a vásárlók számára, hogy online vásároljanak mozijegyeket BTC, ETH, BCH és LTC használatával.
2022. január 6-án Adam Aron, az AMC Theatres vezérigazgatója egy tweetben ígérte meg a felhasználóknak, hogy márciusra a DOGE és SHIB mémtokent is beveszik a rendszerbe. Bár némi késéssel, de Aron csapata teljesítette a vállalást.


A bejelentésben a mozitársaság nyilvánosságra hozta, hogy az AMC Theatres iOS és Android mobilalkalmazásai a BitPay, egy bitcoin fizetési szolgáltatóval való integráción keresztül elfogadhatják a kriptofizetéseket.
A többi újonnan támogatott kriptovaluta nevét azonban még nem hozták nyilvánosságra. A funkció használatához az Egyesült Államokban élő felhasználóknak azt tanácsolják, hogy töltsék le a mobilalkalmazás legújabb verzióját.
A Nium, egy szingapúri székhelyű, határokon átnyúló fizetésekkel foglalkozó cég a BitPay-jel partnerségben egy API-alapú megoldást adott ki, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy elkezdjék a kriptopénzben történő fizetések elfogadását – kezdve a BTC-vel és az ETH-val.

A BitPay-en keresztül történő kriptofizetések a következő munkanapon átkonvertálódnak és a kereskedők számlájára kerülnek amerikai dollárban vagy más fiat valutában.

Olvastad már? A bitcoin húsvétkor is tartja a 40.000 dollárt, de a kockázat fokozódik

Forrás:  cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!