Tony Hawk gördeszka jár egy speciális NFT mellé

-

A világhírű gördeszkás, Tony Hawk tavaly decemberben az Autograph platformján keresztül adott ki egy NFT-kollekciót.
Most pedig egy különleges aukcióra készül Hawk, árverésre bocsát olyan tokeneket is egy új kollekcióból, amelyek mindegyikéhez egy egyedi, az aláírásával ellátott, valódi gördeszka is együtt jár.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A decemberben kiadott kollekció Last Trick néven fut, és Hawk most azt tervezi, hogy az új gyűjtemény apropóján egy különleges aukciót is szervez.
A Last Trick tokenjei az Autograph piacán keltek el, ezt az NFT-platformot Tom Brady, a többszörös Super Bowl-bajnok focista alapította.
Szombaton látott napvilágot, hogy a Last Trick jelenlegi tulajdonosai közül véletlenszerűen választottak ki egyet, aki az első, fizikai gördeszkával együtt érkező tokent kapja.


A Frontside Cab trükkhoz használt deszka így nem része az aukciónak, hacsak nem egyfajta marketingként. Az Autograph hivatalosan is megerősítette ezt a hírt.

„Gratulálunk Garry DeBoer Autograph-felhasználónak! Tony Hawk munkásságának egy darabja már hozzád tartozik. Még több dedikált deszka vár gazdára, ezekre jövő hét keddtől lehet licitálni.”

Ahogyan a bejelentésből ki is derül, az új kollekció öt tokenből áll, ebből az elsőt kapja DeBoer, a többire jövő héttől lehet rástartolni.
A különböző trükkökről elnevezett deszkák a Finger Flip, a Gymnast Plant, a Magic Dance, és a Varial 540 lesznek, ahogyan a rajongók ismerhetik ezeket.
Az Autograph aukcióját a Draftkings Marketplace fogja lebonyolítani, ők végzik az adminisztrációs feladatokat.
Mikor a licitálásnak vége, és az NFT-k elkeltek, az Autograph csapata fogja USPS, FedEx, vagy UPS útján a vevőknek eljuttatni az autogrammal ellátott deszkákat.

Hawk kollekciójának tokenjei a népszerűbbek közé tartoznak az Autograph platformján, hasonlóan más ismert sportolókéhoz, mint például Wayne Gretsky, vagy éppen az alapító Tom Brady.

Olvastad már? Az elmúlt napok legfontosabb történései kriptoföldén

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Tony Hawk Foundation

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!