Az 1 millió dolláros Bitcoin fogadás nyertese

-

A Bitcoin fogadás nyertese, a @jdcmedlock álnevű Twitter fiók, azt tervezi, hogy a nyeremény egy részét egy macskaház felépítésére fordítja a környék elszaporodott kobor macskái számára – írja a Quartz.

Balaji Srinivasan márciusban fogadást kötött arra, hogy a Bitcoin 90 napon belül eléri az 1 millió dollárt az amerikai hiperinfláció miatt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Mivel azonban a Federal Reserve intézkedéseket hozott az árak megszelídítésére, a hiperinfláció továbbra is távoli perspektíva, így @jdcmedlock lett a nyertes.

A fogadás széles körű figyelmet keltett, és olyan szakértők, mint a „Black Swan” szerzője, Nassim Nicholas Taleb nevetségessé tették Srinivasan jóslatát.

Mike Novogratz, a Galaxy Digital alapítója aggodalmát fejezte ki a Bitcoin 1 millió dolláros értékelés elérésének lehetséges következményei miatt, mivel ez káoszhoz és pusztuláshoz vezethet.

A fogadás kimenetele ellenére mind Srinivasan, mind @jdcmedlock jó helyre tette a nyereményt.

Srinivasan további 500.000 dollárt adományozott a Bitcoin core fejlesztőinek, míg Medlock 500.000 dollárt adományozott a GiveDirectly nevű, a szegénység ellen küzdő jótékonysági szervezetnek.

Az adók kifizetése és néhány adósság rendezése után Medlock a macskaház építésére és alacsony díjú indexalapokba való befektetésre fog koncentrálni.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A győztes ezeket az indexalapokat a Bitcoin sokkal jobb alternatívájának tekinti.

A fogadás vitákat indított el a Bitcoin jövőjéről és a merész jóslatokkal járó kockázatokról.

Egyes szakértők az óvatos befektetés fontosságát hangsúlyozzák, és azt, hogy a kriptoiparnak a legitimitást kell előtérbe helyeznie.

zeta

Olvastad már? Breaking: A FED egy újabb kamatemelés mellett dönt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!