Aptos technikai elemzés 05.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos

Az Aptos árelemzését nézzük meg ma is és az látható, hogy a coin nem tört ki a konszolidációból.

A lefelé törést a vevők oldaláról elutasították, és tegnap a coin újra felbukkant 10,02 dollárra, miután 9,45 dollár felé ingadozott.

A trendforduló megakadályozta a lejjebb szakadást, azonban a coin árfolyama ma kissé csökkent 9,92 dollárra, és a nap folyamán még egy kis deficit figyelhető meg.

A coin továbbra is a jelenlegi ár közelében fog kereskedni, mivel az óránkénti volatilitás is tovább csökken.

Az Aptos napos árfolyam elemzése megerősíti, hogy a coin folytatja a konszolidációs időszakot.

A támogatás még mindig a helyén van a nyilvánvaló medvés nyomás ellenére, így az APT továbbra is árfolyamhatáron belül marad.

A coin 1,71 százalékot veszített az elmúlt héten, ami az ebben az időszakban tapasztalt medvés dominanciának köszönhető.

Tegnap, amikor a coin ára ismét emelkedni kezdett, némi bikás törekvés volt látható. Ma azonban új medvés ellenállás jelentkezett.

Az árfolyam kissé korrigált 9,92 dollárra, és ha ma folytatódik az eladási nyomás, akkor van esély arra, hogy még tovább csökkenjen.

A coin azonban az elmúlt 24 órában 2,07 százalékos értéknövekedésről számol be.

Az árfolyam jelenleg a mozgóátlaga (MA) alatt kereskedik, amely 10,14 dollár, miközben az MA továbbra is az SMA 50 alatt trendel, ami medvés piacra utal.

A Bollinger szalagok mutatójának felső és alsó értékei a következők: 12,69 dollár jelzi a legmagasabb ellenállást, és 8,82 dollár jelenti a támaszt.

A mai korrekciót követően a Relatív Erősség Index (RSI) értéke most 39-es, és a görbéje is enyhén lefelé mutat, ami piaci eladási aktivitásra utal.

Az árfolyam 9,92 dollárra esett, bár a lemaradás nem nagy, mivel az érme konszolidációban van.

Arra számítok, hogy a coin még néhány kereskedési napon keresztül konszolidálódik.

aptos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!