Hogyan fogja a Bitcoin átlépni az 1 millió dollárt?

-

Balaji Srinivasan, a Coinbase volt CTO-ja folytatta a digitalizációval kapcsolatos állítását, és a ChatGPT példáját említette.

Balaji Srinivasan, a Coinbase korábbi CTO-jának mega tétje, miszerint a Bitcoin ára a következő 90 napban eléri az 1 millió dollárt, több piaci szakértő figyelmét is felkeltette.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Srinivasan azonban nem fogja vissza magát, hogy bebizonyítsa,hogy a 1 BTC= 1 millió dolláros forgatókönyv a globális bankválság közepette is lehetséges.

A Bitcoin biztonságos menedékké válik?

Balaji Srinivasan szerint a bankcsődök hiperinflációhoz fognak vezetni, és ez azért van, mert a szó szerinti arany helyett, a digitális arany átnevezése a láthatáron.

Srinivasan tovább folytatta a digitalizációval kapcsolatos állítását, és megemlítette a ChatGPT által az elmúlt hetekben mutatott példát.

A ChatGPT hirtelen fellendülése hetek alatt mintegy 100 millió embert regisztrált. Ugyanakkor világszerte mintegy 400 millió ember tart kriptót, és nemrég 42 milliárd dollárt vittek ki a Szilícium-völgyi bankból egyetlen nap alatt – tette hozzá.

A Coinbase korábbi CTO-ja kiemelte, hogy egyszer majd az emberek megtudják, hogy a Federal Reserve System vezette bankoknál számtalan alkalommal volt bankroham.

Ezáltal az emberek egy idő után el fogják veszíteni a bizalmukat a rendszerben, és végül át fognak állni, hogy olyan biztonságos menedéket találjanak, amelyet a Bitcoin képvisel.

Hozzátette továbbá, hogy amennyiben a Fed nem hajlandó szigorítani a monetáris politikát a spirálisan növekvő infláció leküzdése érdekében. Ennek a következménye az lesz, hogy a bankok összeomlásától való félelem tovább erösődik.

zeta

Olvastad már? Peter Schiff szerint az állami túlszabályozás a jelenlegi pénzügyi nehézségek oka

Forrás: coingape.com

Kiemelt kép: QuoteInspector.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!