A Solana egy hét alatt 10%-ot esett

-

A Solana (SOL) az elmúlt 24 órában 100 dollár alá csúszott, mielőtt a befektetők vásárlásai a CoinMarketCap szerint a cikk írásakor 101 dollárra emelkedtek.

Az ötödik legnagyobb eszköz 10% -kal csökkent a múlt heti 113 dolláros csúcshoz képest, mivel a negatív piaci hangulat továbbra is fennállt, a Santiment adatainak vizsgálata szerint.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ilyen visszaesések azonban jó lehetőséget jelentenek a hosszú távon kifizetődőnek ítélt eszközök felhalmozására.

solana
Forrás: Santiment

Mit jeleztek a SOL technikai indikátorai?

Ali Martinez neves technikai elemző a SOL TD szekvenciális indikátorának elemzése során vételi jelzést észlelt, ami arra utal, hogy tartós emelkedés jöhet.

Míg a tapasztalt emberek előrejelzései értéket képviselnek a befektetés során, ne feledd, hogy a további lépések előtt tájékozódj Te is.

Ezért alaposan megvizsgáltunk néhány más kulcsfontosságú technikai mutatót, hogy értelmet adjunk a fent említett bikás előrejelzésnek.

A Relative Strength Index (RSI) a sajtónál a semleges 50-es szint alá süllyedt. Általában a 40-50-es zóna a bikapiacok során támaszként működik.

Egy lehetséges pattanás erről a zónáról erősítené a bikás narratívát, míg egy 40 alá süllyedés a medvék dominanciáját jelentené.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) a jelzővonal alatt volt, ami visszahúzódást jelez egy emelkedő trendben. Egy bikás kereszteződés megteremtheti a terepet egy hosszabb rallyhoz.

Forrás: Tradingview

Ezenkívül a SOL árfolyama megközelítette a Bollinger Band (BB) indikátor alsó sávját. A SOL az alsó sávról való visszapattanás vissza tudná küldeni a SOL-t egy emelkedő trendbe.

Általánosságban elmondható, hogy ezek a mutatók alátámasztották Ali Martinez állításait.

A bálnák csökkentik a hosszú kitettséget, de…

A legutóbbi árkorrekció változást okozott a bálnák befektetőinek a SOL iránti hangulatában.

A Hyblock Capital által leolvasott adatok szerint a Binance-en long pozícióban lévő bálnák teljes száma 69%-ról 66%-ra csökkent az elmúlt négy napban.

solana
Forrás: Hyblock Capital

Ugyanakkor hasonló csökkenés volt megfigyelhető a hónap korábbi szakaszában, ami arra enged következtetni, hogy a hozzáállás megváltozhat, amint a SOL elkezdi emelkedő pályáját.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A cikkírás időpontjában meglepő módon a piac „mohó” volt, ami arra utal, hogy a befektetők még mindig megpróbálták megragadni a SOL érméket minden adandó alkalommal.

Olvastad már? A Sponge újjászületése sokkal előnyösebb, mint gondoltuk

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!