A Sponge újjászületése sokkal előnyösebb, mint gondoltuk

-


Vendégbejegyzés


A Sponge február 5-én megtette azt a lépést, amit már oly régóta tervezett: átnyargalt a Polygon hálózatra, és végleg leszámolt előző verziójával.

A friss változat megbolygatta a kriptopiacot, és a résztvevők már több mint 10,26 millió dollárt stakeltek és bridgeltek a Sponge hivatalos honlapján keresztül.

A számok folyamatos emelkedését te magad is követheted a projekt honlapján.

A Sponge jól kiszámolta, hogy mikor érkezzen meg bőröndöstől a Polygonra, hiszen várható az Ethereum blokklánc Dencun frissítése is.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emiatt példának okáért jelentősen leredukálódnak majd az Ethereum Layer 2 hálózatok díjai és sebesebbé válnak a tranzakciós idők is. Az persze nem véletlen, hogy a Polygon lánc is részesülhet ezekből az előnyökből. 

A Sponge új játékplatformja kiváltképp profitál majd az új felállásból, mert az Ethereumhoz képest elenyészőek a felszámolt díjak, és a tranzakciós sebesség is elég kedvező.

Sponge

Szóval a Sponge teljes gőzerővel készül az új kriptojáték bemutatására, és a közösség is nagyon várja, hogy végre egy jó kiadósat szórakozhasson.

A mém érme átállása több, mint mesés. Cikkünk írásakor azt látjuk, hogy már több, mint  8,58 milliárd SPONGE V2 tokent stakeltek a felhasználók.

Sőt mi több, a token lekötői 188%-os APY-val gazdagodhatnak az Ethereum láncon és 889%-osban a Polygonon.

Sponge

Itt van hát a remekbeszabott lehetőség azok számára, akik kedvezményes áron szeretnének hozzájutni a SPONGE V2-höz még azelőtt, mielőtt a szivacsos token berobban a központi tőzsdékre is.

A SPONGE V2 árfolyama nagy célt tűzött ki maga elé 

A Polygonra való átnavigálás eredményességét szavatolja, hogy a SPONGE V2 ára péntek kora délutánra elérte a 0,001261 dollárt.

No de nézzük meg a többi adatát is! Piaci kapitalizációja jelenleg 50,96 millió dollárra rúg, ha pedig a higítatlan verziót vesszük szemügyre, akkor 189,20 millió dollárt látunk.

A SPONGE/WMATIC pár likviditási mutatója is remek, értéke 577,35 ezer dollárt tesz ki.

Nézd csak, milyen szépen ugrál felfelé a SPONGEV2 árfolyam-grafikonja!

Sponge

Forrás: dextools

Nézd meg a Sponge oldalát

A Sponge P2E játékának esete a Layer 3-mal

A szerencsejátékok elég menőnek számítanak a kriptoberkekben, de rengeteg rossz vélemény kering a döcögős tranzakciókkal, és a nem túl elégséges felhasználói élménnyel kapcsolatban.

Nem csoda, hogy ezekben az esetekben felmerül, hogy hasznos-e egyáltalán a blokklánc.

A helyzet az, hogy a Sponge meglátott egy nagyon jó kiutat. Addig, míg az Ethereum csak 1-25 tps-re tranzakcióra képes másodpercenként, addig a Polygon akár 7000-re is, és a Dencun frissítés meg is szaporíthatja ezt az értéket.

Így már semmi sem állhat a bevezetendő P2E játéka elé.

Sponge

Amint látható, a Sponge minden tőle telhetőt megtesz a kellemetlen használhatósági problémák megoldására.

A részletek még váratnak magukra, de már most kezd kialakulni egy jó kis hype az érme körül.

A projekt jelenleg ütemtervének 2. szakaszát teljesíti, és a tervek szerint Sponge játéka a 3. szakaszban fog debütálni.

Nézd meg a Sponge oldalát

A Sponge követi a modern technológiai újításokat

A Sponge tanult elődei kárából – akik lassan de biztosan eltűntek a süllyesztőben-, és velük ellentétben komolyan vesz azt, hogy ütemterve maximálisan kövesse a technológiai változásokat.

A Sponge megújulásra való képességét azzal is bizonyítja, hogy átcuccolt a Polygonra, és  a jövőben is kész minden egyes kínálkozó lehetőséget megragadni.  

Mi már nagyon várjuk a Sponge Play-to-Earn játékát, mely a hírek szerint a fejlesztési szakaszban van. 

A SPONGE V2 tokenomikája is egészen lenyűgöző, nézd csak: 

Sponge

A projekt minden erejét latba veti, hogy uralja majd a játékvilágot a P2E játékának bevezetésével. Aki szeretne részesülni a sikereiben, és a magas jutalmakban, még megteheti, hogy jól bevásárol a Sponge V2 érméből.

Nézd meg a Sponge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!