Lekéstél a legjobb AI érmékről? Van még pár jó ötletünk

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacot feszült várakozás jellemzi, főleg az áprilisra datálható Bitcoin-feleződés, valamint az egyre divatosabbá váló mesterséges intelligencia alapú tokenek miatt.

Ami azt illeti, az MI-alapú érmék nem ritka madarak a kriptopiacon, hiszen 2023 tavaszán a ChatGPT és a MidJourney megjelenésének őrült időszakában sorra jelentek meg az AI-kriptók.

Tyler Reynolds kriptoelemző szerint nem kérdés, hogy ebben a ciklusban az AI alapú kriptovaluták számítanak majd a lehető legnagyobb durranásnak.

Cikkünk egy összefoglaló bepillantást kíván adni a piacon perpillanat elérhető, legjobb AI érmék tekintetében.

Az AI és a blokklánc iránti ováció olyan érméket repített a magasba, mint például a Fetch.AI (FET), és a SingularityNet (AGIX). Nézzük, mely AI tokenek a legcsábítóbbak mostanában, és egyúttal vizsgáljuk meg gondosan  az árfolyamukat is! 

Túl késő volna AI érméket vásárolni? Dehogyis!

Amikor a legjobb mesterséges intelligencia projektek után kutatunk, a rangsorolás közben olyan tényezőket kell figyelembe vennünk, mint például a  piaci helyzet, a tokenomika, a piaci kapitalizáció, a méret, és az alaptulajdonságok.

Mi most elvégeztük ezt helyetted, és megmutatjuk a négy legjobb MI kriptovalutát. 

4 – The Graph (GRT) 

A vezető indexelési és lekérdezési projekt a The Graph Protocol, valamint natív tokenje, a GRT token a blokklánc „Google”-jeként van nyilvántartva.

Gyakorlatilag ez a gerince a kripto iparágnak, és fontos infrastruktúrát biztosít a kriptovaluták számára.

A GRT írásunkkor 0.24 dolláros piaci árfolyamon kapható (ez 7 napra levetítve +40%-os változás), és az elmúlt héten nagyon szépen elkezdett feljönni. 

Nézd csak, hogy ez a növekedés milyen szépen kirajzolódó pan-and-handle mintát eredményez a grafikonon. Ráadásul a túlfűtött RSI is megér néhány pillantást.

3 – Fetch.ai (FET)

A Fetch.ai egy blokklánc-alapú ökoszisztémaként szolgál az AI-fejlesztők számára, natív tokenje pedg a FET.

A FET cikkünk írásakor 0,90 dolláros piaci árfolyamon kereskedik (ez egy hetes történetét tekintve +36%-os változás), tehát az érme az elmúlt héten jelentős emelkedésen ment keresztül.

Ha jól megfigyeljük, láthatjuk, hogy az árfolyamok az emelkedő 20DMA felett is támaszukra találtak.

Mivel az árfolyamgrafikon egy bullish jellegű zászló mintát ábrázol, kevés az esélye, hogy a FET rövidtávon folytatja emelkedését, igaz az RSI is visszahúzódott kissé.

A hangulatot erősíti, hogy a MACD 0,0330-nál bullish stílusra vált, és ez azt sejtetheti, hogy a Fetch.ai elkezdett felfelé kapaszkodni. 

2 – Injective (INJ)

A piac élbolyába sorolható Injective egy felettébb izgalmas DEX, amely az MI-technológiát alkalmazza. Célja, hogy a kereskedők kifinomult kereskedési algoritmusokat végezhessenek rajta okos szerződések segítségével.

Az érme most jelenleg 36,66 dolláros piaci árfolyamon kereskedik (ez 5,36%-os 7 napos változás). Nagyon úgy tűnik, hogy az INJ a kitörés szélén áll.

Az elmúlt 3 napban a token technikailag rengeteget erősödött, és visszaszerezte a a 20DMA támaszt. Az INJ árfolyama tehát stabil alapokon nyugszik.

Az e szint feletti áttörés az INJ árát az egekbe repítheti (mivel az RSI semleges jelzése felfelé irányuló lendületet jelez, és a MACD is bullish hangulatban ünnepel).

1 – Scotty AI (SCOTTY)

A frissen alakult Scotty the AI (SCOTTY) valódi jelzőfénnyel jár a kriptovaluták előtt, és mivel egyesíti a blokkláncot a mesterséges intelligenciával, megnyitja a kaput a digitális befektetések új irányai felé.

Az AI kriptopiac elemzésekor világos, mint a nap, hogy míg a megszokott AI tokenek csak  közepes hozamokat ígérnek, addig a Scotty the AI sokkal fényesebben ragyog.

Azoknak tehát, akik diverzifikálni szeretnék a portfóliójukat, érdemes figyelembe venniük a SCOTTY-t, hiszen nem csak a kriptouniverzum megújítását tűzte ki célul, de ezalatt egy  egyedülálló ajánlatot is kínál felhasználói számára.

A „kripto-univerzum őrzőjeként” becézett Scotty the AI bájos háttértörténettel rendelkezik, de ezen túlemelkedve fantasztikus gyakorlati alkalmazási módokat is kínál. 

Az alap MI-funkciói közé tartozik a Scotty Swap és a ScottyChat, a projekt maga pedig előnyeivel, és programjaival mindvégig a kriptoközösség valós igényeit szeretné szolgálni.

A mesterséges intelligencia által irányított Scotty Swap a biztonságos és hatékony tokencsere terepe, és kifejezetten optimalizálja is a tranzakciókat a maximális nyereség érdekében.

A ScottyChat egyedi betekintést ad a kriptopiac berkeibe, így egy olyan eszközzé válik, mely az új, és a tapasztalt befektetők számára is rendkívül hasznosnak számít.

A SCOTTY létjogosultságát híven mutatja, hogy előértékesítése nagy lendülettel robog előre, jelenleg több, mint 520 000 dolláros eredményt ért el. Most még bárkinek van lehetősége arra, hogy bekapcsolódjon ebbe a nagyreményű, folyamatosan fejlődő projektbe.

Nem is beszélve a lekötési jutalmakról, ami bizonyítja a projekt elkötelezettségét a közösség felé.

A Scotty csapata által megkomponált ütemterv olyan fejlesztésekkel kecsegtet, mint például az ökoszisztéma bővítése, a tőzsdei bevezetések, a tokengenerálás, valamint a stratégiai partnerségek.

Ezek célja egytől-egyig az, hogy a Scotty the AI a kriptopiac élvonalába kerülhessen.

Nézd meg a Scotty the AI előértékesítését

Csatlakozz a kripto-alapú mesterséges intelligencia jövőjéhez a Scotty the AI-val

A kriptopiac annyira összetett és oly gazdag lehetőségekben, hogy nehéz eligazodunk rajta, mégis, a nagy kavalkádban a Scotty the AI egy igen meggyőző befektetési lehetőségnek tűnik.

Hatalmas potenciál rejlik benne, hiszen egyesíti a mesterséges intelligenciát és a blokklánc technológiát, és még egy gazdag jövőképpel bíró ütemtervet is fel tud mutatni a sikeres ICO-ja mellett.

Azok számára ajánljuk, akik többre vágynak a hagyományos befektetésektől, és szeretnék feszegetni a kripto-univerzum innovációs határait.

Lovagold meg ezeket az új hullámokat, kapcsolódj be a projektbe, és a portfóliódat diverzifikálva biztosíts vele hatalmas nyereséget a magad számára.

További izgalmas hírekért keresd fel a Scotty the AI Telegram és az X oldalát, így mindent megtudhatsz a projekt legújabb fejleményeiről.

Vásárolj SCOTTY-t itt

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!