Így, vagy úgy, de robbanhat a Bitcoin

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin (BTC) múlt héten eljutott egy nagy bullish pillanatig, 52.800 dollárig, de aztán makacs ellenállással találta szembe magát. Van okunk az aggodalomra?  

Akárhogyan is, a Bitcoin mellett érdemes olyan altcoinokban is gondolkodnunk, melyek jelentős erőt hordoznak magukban.

Ilyen például a Bitcoin Minetrix (BTCMTX), mely ICO-ja elképesztő magasságokban tündököl, hiszen nemrég elegánsan átlépte a 11 millió dollárt.

A Bitcoin ára hullámzik, és ennek több oka is van  

A nemrégi Bitcoin-ralit a spot ETF-ek iránti óriási kereslet váltotta ki. Azóta ugyan kissé megnyugodtak a kedélyek az ETF-beáramlás körül, de a rémisztően magas finanszírozási ráták hétvégén egy eladási hullámot indukáltak, ami a Bitcoin árfolyamát 51 ezer dollár alá nyomta. 

Azóta ugyan az árfolyam kezd javulni, és cikkünk írásakor, hétfőn délután már bőven 52 dollár felett jár, talán mégsem nyugodhatunk még meg.

Egyes szakértők a hétvégén megkongatták a vészharangot, és a vegyes technikai mutatókra mutogatva azt állították, hogy további csökkenés várható.

Miközben igyekeztek negatív hangulatot kelteni, a csökkenő lendületet bizonyítandó a 21 napos EMA-ra, és a túladott régióban tanyázó RSI-re hivatkoztak.

A több, mint 676 ezer követővel rendelkező Crypto Rover ma, hétfőn felhívta rá a figyelmünket, hogy egyre több likviditás áramlik be, és a BTC árfolyama elindult felfelé.

Valóban, jelenleg egy gyönyörű emelkedő háromszög figyelhető meg a grafikonokon.

Sokak szerint a hétvégi visszalépésnek nem volna szabad, hogy szomorú visszhangja legyen, hiszen valójában csak annyi történt, hogy a tőzsde hétvégére bezárta a kapuit, és leállt a Bitcoin spot ETF-beáramlás.

Mister Crypto elemző is utalt erre X-posztjában: külön aláhúzta, hogy a fenti okok következtében az elmúlt napok vásárlási nyomása enyhülni fog, és a volatilitás sokkal alacsonyabb lesz. 

Crypto Patel szerint a hétvégi árcsökkenésben jócskán benne lehetett a Bitcoin magas finanszírozási rátája is.

Ám valójában a magas finanszírozási ráta a piac bizalmát fémjelzi, hiszen a longok legyőzik a shortokat. Az is igaz, hogy kétségkívül növeli is a likvidációs kockázatot.

Az elemző úgy gondolja, hogy a következő Bitcoin bikapiac óriási lesz, és mindenkit arra biztat, hogy tartsa a BTC-jét.

Felvázolja, hogy az elmúlt 38 napban 1,77 milliárd dollárnyi értékű BTC került a forgalomban lévő készletbe, de arra is, hogy a Bitcoin Spot ETF-ek 14 milliárd dollár dollár értékű BTC-t vásároltak. Azaz, a kereslet sokkal nagyobb, mint az új kínálat.

Ali Charts szerint az elmúlt tíz nap leforgása alatt a Bitcoin bányászok a BTC árfolyamának 45.000 dollárról 52.000 dollár fölé emelkedését kiaknázva úgy 6 329 BTC-től váltak meg, hozzávetőlegesen 307 millió dollár értékben!

A Bitcoin körül tehát mindig van némi izgalom, de akár nyerő, akár vesztes napokat él, érdemes figyelnünk egy új felhőbányászati protokollra, az egyre gyorsuló Bitcoin Minetrix-re.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

A Stake-to-Mine Bitcoin Minetrix 11 millió dollár felett repül, és örömében 61% APY-t kínál

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) varázslatosan könnyűvé teszi a felhasználók számára a Bitcoin bányászatot. A stake-to-mine folyamat közben a hangsúly pedig mindvégig a biztonságon van. 

A mechanizmus lényege az alábbi: a csatlakozók BTCMTX tokeneket kötnek le, amiért Bitcoin bányászati krediteket kapnak és így Bitcoinhoz jutnak.

Ez az újszerű, és hasznos megoldás igencsak felkeltette a befektetők, és az elemzők figyelmét is.

bitcoin

A 11 millió dolláros ICO-t meghaladó Bitcoin Minetrix-et olyan neves kriptoinfluencerek támogatják, mint Jacob Bury, aki úgy gondolja, hogy elindítása után akár meg is tízszereződhet az érme ára. 

Más sajtóorgánumok is felfigyeltek a BTCMTX-re, köztük van a Bitcoin Magazine, a Cointelegraph, a BeInCrypto és a Business Insider is, akik részletesen bemutatták a natív token előértékesítését.

A projekt egyértelműen vonzza a tömegeket, és ebben a tényben nagy árfolyam-potenciál rejlik.

Ám a fényes jövőt már a Bitcoin jutalmak is megpedzegetik. Jól tudjuk, hogy közeleg az áprilisra jósolt Bitcoin felezés.

Ennek során a BTC egyre szűkösebbé válik, mely kiemelt fontossággal látja majd el a Bitcoin Minetrix lekötéséért járó jutalmat.

Ugyan a felhőbányászat még nem zajlik, az előértékesítésben részt vevők máris stakelhetik a tokenjeiket.

Cikkünk írásakor az APY 61%-os (figyelem, ez  a pool növekedésével tovább csökken majd), és az aktuális jutalom blokkonként 158.5 ETH.

bitcoin

A Bitcoin Minetrix előértékesítési ára jelenleg  0,0135 dollár, de hamarosan emelkedni fog.

Szavazz te is a gondtalan BTC-bányászatra, és vásárolj BTCMTX érmét ETH-val, USDT-vel, és bankkártyával. 

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!