A Cardano alapítója szerint az XRP közösség nem vágyik a békére

-

Charles Hoskinson, a Cardano alapítója élesen bírálta az XRP közösséget, amiért az szerinte „könyörtelenül elsöprő kampányt” folytat a félreértések és hazugságok miatt.

Charles Hoskinson, a Cardano alapítója egy nemrégiben tartott AMA ülésen élesen bírálta az XRP közösséget, amiért az szerinte „könyörtelenül elsöprő kampányt” folytat, amely tévhiteken és valótlanságokon alapul.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„Nincs ott békére való törekvés” – jelentette ki Hoskinson. „Nem akarnak békét, mert talán egy pillanatra sem akarják elismerni, hogy elbeszélünk egymás mellett” – tette hozzá.

A szóban forgó, régóta húzódó összeesküvés azt állítja, hogy az Ethereum támogatói indokolatlanul befolyásolhatták a SEC döntését, hogy jogi lépéseket tegyen az XRP ellen.

Nincs bizonyíték

Az AMA során Hoskinson többször is felszólította az XRP közösségét, hogy térjen át a racionális diskurzus és a bizonyítékokon alapuló viták irányába.

„Nincsenek bizonyítékaitok, XRP-közösség. Zéró bizonyíték arra, hogy valaki megvesztegette az amerikai kormányt, hogy üldözzenek titeket. Erre nincs bizonyítékotok. Ez egy összeesküvés. Ha van bizonyítékotok, mutassátok meg. Évek teltek el. Senki sem bizonyította eddig” – állította.

Emellett felszólította a Ripple vezetőit, Brad Garlinghouse-t és David Schwartzot, hogy nyilvánosan ismerjék el, hogy a vádak alaptalanok.

„Szeretném, ha Brad és David Schwartz kiállna, és fizikailag is kimondaná, hogy az egész támadás a mi oldalunk ellen hazugságon alapul” – jelentette ki Hoskinson, ezzel egyenesen a vita lényegét feszegetve.

A #ETHGate félreértés

Nos, Hoskinson tisztázta álláspontját a #ETHGate vitával kapcsolatban. Hangsúlyozta, hogy megjegyzéseit az XRP-közösség durván félreértelmezte.

„Egyszer sem mondtam, hogy a #ETHGate nem történt meg. Azt mondtam, hogy nem számít” – magyarázta, azzal érvelve, hogy a kérdésre való összpontosítás lényegtelen és terméketlen az XRP-nek az amerikai tőzsdefelügyelettel (SEC) szembeni pereskedése szempontjából.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Boncolgatta azokat az összeesküvés-elméleteket, amelyek szerint a SEC tiltott befolyás miatt ment az XRP után, és az ilyen állításokat alaptalannak bélyegezte, mivel nincsenek bizonyítékai.

„Teljesen lehetséges, hogy valaki közvetlenül vagy közvetve, ki tudja, megvesztegette a SEC-t, hogy szabad utat adjon az Ethereumnak… Azt állítani, hogy azért mentek az XRP után is, mert valaki megvesztegette őket, összeesküvés, és erre nincs bizonyíték” – ismételte meg.

Olvastad már? Vajon a Bitcoin eléri a 100.000 dollárt?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!