Vajon a Bitcoin eléri a 100.000 dollárt?

-

Robert Kiyosaki utalása felkavarja az intrikákat: A Bitcoin árfolyama 2024 júniusára jelentős emelkedésre készül?

A Bitcoinról alkotott optimista nézeteiről ismert, nagyra becsült író és befektető, Robert Kiyosaki ismét feltűnt pénzügyi körökben legújabb előrejelzésével.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A közösségi médián keresztül nemrégiben közzétett nyilatkozatában Kiyosaki magabiztosan állította, hogy a BTC 2024 júniusára elérheti a 100.000 dolláros mérföldkövet.

Kiyosaki, aki széles körben ismert a „Rich Dad Poor Dad” (Gazdag apa, szegény apa) című korszakalkotó művéről, folyamatosan a Bitcoin-t, mint a globális pénzügyi környezet átalakító erejét támogatja.

Legutóbbi előrejelzése korábbi állításaira épül, amelyekben kifejezte szilárd meggyőződését, hogy a BTC ára az év végére 120.000 dollárra emelkedhet, és 2025-re elérheti a lenyűgöző 500.000 dolláros értékelést.

A szerző rendíthetetlen bizalma a Bitcoinban abból a meggyőződéséből fakad, hogy a kriptopénz az infláció és a gazdasági instabilitás elleni fedezetként működik.

Kiyosaki folyamatosan hangsúlyozza a pénzügyi felkészültség és a portfóliódiverzifikáció jelentőségét, és az olyan eszközök, mint az arany, az ezüst és a Bitcoin megfontolását szorgalmazza.

A történelem legnagyobb összeomlása közeleg, állítja Kiyosaki

Noha az író jóslatai eltérő reakciókat váltottak ki a szakértők körében, a pénzügyi érzékre és a diverzifikáció szükségességére helyezett hangsúlya sok befektetővel összecseng, akik a mai összetett gazdasági környezetben navigálnak.

A „Rich Dad’s Prophecy” című művében Kiyosaki figyelmeztető megállapításokat tett a lehetséges pénzügyi felfordulásokkal kapcsolatban, ezzel is megerősítve a proaktív és tájékozott pénzügyi menedzsment fontosságát.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Miközben a Bitcoin továbbra is uralja a címlapokat, és mind az intézményi, mind a lakossági befektetők érdeklődését felkeltette, Kiyosaki merész előrejelzése hozzájárul a kriptopénzpiac pályájáról folyó vitához.

Miközben előrejelzésének megvalósulása továbbra is bizonytalan, Kiyosaki a Bitcoin melletti kiállása és a pénzügyi felkészültségre való felhívása a stabilitást és növekedést kereső egyének körében a piaci volatilitás közepette nagy visszhangot váltott ki.


Olvastad már? Jön a Bitcoin rali?

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!