Jöhet az új rekord az XRP árfolyamában?

-

Az XRP rajongói körében szárnyra kapott a pletyka, hogy Elon Musk saját tárcával rendelkezik, és ezzel kapcsolatba megindultak a spekulációk, hogy vajon idén is lesz-e új rekord az XRP árfolyamában?

A kriptoközösségben már hagyománya van a nagy egyenleggel rendelkező tárcák megfigyelésének, az XRP Liquidity csapata pedig talált egy olyan tárcát, amely a rendszerben úgy van megjelölve, mint „Musk”.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tárca tulajdonosa a jelek szerint kifejezetten érdeklődik a tudományok, főleg az asztronómia iránt, és olyan más tárcákkal tartja a kapcsolatot, amelyek például az Isaac Newton, Andreessen, vagy Turing néven ismertek.

Ezek a tárcák 2013 és 2014 között lettek létrehozva, 2017 augusztusában pedig mindegyikről egy teljesen új tárcába lett összevonva az összes token, szám szerint 20 millió.

Ez a lépés értelemszerűen felkeltette az érdeklődést a lehetséges tulajdonos iránt, és a közösségi médiában azonnal szárnyra kaptak a találgatások.

Az előző hat év során a tárcákban lévő tokenek nem nagyon mozdultak, egy esemény viszont sikeresen felkeltette az XRP Liquidity csapatának a figyelmét.

2017-ben, mindössze napokkal az XRP 3,31 dolláros árfolyamcsúcsának az elérése előtt ebből a tárcából 2,99 millió XRP tokent küldtek be a Bitstamp tőzsde tárcáiba.

A 2017-es bikapiacot úgy tartják nyilván, mint amelyik december 11-én startolt el, a tárcából pedig három tranzakciót küldtek be a tőzsdére pár nappal később.

21 nappal ezután az XRP beállította a jelenlegi is érvényes árfolyam-rekordját. A tárca egyenlege ekkor 17 millió tokenre csökkent, ezek viszont azóta sem mozdultak.

Az XRP Liquidity csapata úgy véli, a befektetőknek érdemes lehet figyelemmel kísérni ezeknek a tárcáknak az alakulását, és ha azt látjuk, hogy újabb XRP tranzakciót indítanak, akkor lehet, hogy újabb rekord-árfolyam felé közeledünk.

xrp
Forrás: coingecko.com

Az XRP jelenleg 56 cent körüli árfolyamon cserél gazdát, az elmúlt 24 órás periódusban egy szerény másfél százalékos erősödés után.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Dacára annak, hogy éppen felfelé tartó trendben van, több befektető nyilvánosan is kifejtette a véleményét, hogy az XRP viszonylag lassan növekszik a kriptopiac többi részéhez viszonyítva.

Olvastad már? Blokklánc a szerencsejáték-iparban: Az online kaszinók jövője a kriptovalutával

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!