Mém érme a nagy profitért: A Scotty the AI előértékesítése lazán átlépte a 400 ezret

-


Vendégbejegyzés


A mém érmékbe való befektetés mindig fordulatokkal teli. Itt nem ritka az sem, hogy 1000 dollár napok leforgása alatt millióra ugrik, de még az is megeshet, hogy ehelyett a tárcád kezd el kongani az ürességtől. 

Lássuk be, a mém érméket a kiszámíthatatlanság köde burkolja be.

De mi a helyzet akkor, ha egy mém érme ki tudja aknázni fajtája népszerűségét úgy, hogy stabil árfolyamot is képez mellé? 

Elhisszük, ha egy kicsit szkeptikus vagy, de a Scotty the AI egy remek receptet kotyvasztott ki, melyben a hasznosságát összefonja a  közösség erejével. Emiatt kétségkívül nagy szenzációnak ígérkezik idén.

Eddig 420,000 dollár pipa, és a gyűjtés nem áll meg: a tendencia világos, mint a nap

Az rendben van, hogy egy mém token az elmúlt nap során 100-szorosára ugrott, de attól még nem biztos, hogy jó beruházás.

A helyzet az, hogy gyakorlatilag bármikor foghatja magát, hogy a mélybe ugorjon.

Éppen ezért pótolhatatlan, hogy megismerjük az adott eszközt még a nagy akciói előtt akkor is, ha még nem vagyunk annyira tapasztalt befektetők.

A leghamvasabb mém kriptovaluta, amely megragadta a figyelmünket, az a Scotty the AI.

Ez az AI érme egy feltörekvő trend része, és rengeteg fejlett MI-funkciót foglal magába.

A SCOTTY egyre népszerűbbé válik a kripto közösségek berkein belül. Ezt mutatja az is, hogy az ICO-ja villámgyorsan menetel előre, ami remek lehetőség a kedvező áron való befektetésre.

Ha körbenézünk a mém érmék piacán, azt látjuk, hogy a kutyás érmék előkelő helyet foglalnak el benne.

Nagyságrendjüket mutatja az is, hogy a spekulatív befektetők milliós nagyságrendű befektetéseket áldoztak rájuk az elmúlt években.

Többnyire azonban csak kérészéletűek, és emiatt nem a megbízható beruházás látszatát keltik.

Így a befektetők megtanulták, hogy érméről érmére száguldjanak, azaz mindig keressék az újabb sikergyanús mém érméket.

A SCOTTY volna a probléma megoldója?

Tehát amint azt tárgyaltuk, a mém érmék piaca hemzseg a kutyás, és egyéb, főleg háziállatokkal teletűzdelt tokenektől, amik viszont könnyen káoszba fulladhatnak.

Néha elég csak pár pillanat, és ezek az egykor ünnepelt mém érmék a piac legsötétebb bugyraiba szállnak alá.

mém érme

Persze van pár kivétel, amelyek a leszálló trenddel keményen küzdve kitartottak. Hadd mutassuk be a Dogecoin, a Shiba Inu és a BONK érméket, amelyek a mém érmék sorrendjében az első három helyen sütkéreznek.

Ezekben a tokenekben mindenképp közös, hogy már az előértékesítésük is nagy siker volt, közösségi életük már akkor virágzott. 

Ennek az exkluzív listának  az élére kívánkozik a legfrissebb mém érme, a Scotty the AI vagy csak simán SCOTTY.

Ez a skót terrier éjfekete szőrzetével és bölcs szemeivel tűnik ki a kriptogalaxisban, és már most egyfajta Kriptoőrként emlegetik. Bár a SCOTTY kutyás témája rossz ómen lehet, a helyzet az, hogy nem csupán egy üres tokenről van szó, hiszen jól tudja, hasznosság nélkül hiába minden hókuszpókusz.  

Alapjai mélyen gyökereznek, és kialakítása előtt a szervezők alapos piackutatást is végeztek.

SCOTTY

A mém érméket hektikus természetük miatt általában túl, vagy alulértékelik. Ám a SCOTTY érme nem elégszik meg azzal, hogy jól mutat, a fejlődő ökoszisztémáját is erőteljesen népszerűsíti.

Birodalma tartalmaz egy kriptoközpontot, valamint egy token swap és egy staking modult is, ahol a SCOTTY natív érme az elsődleges fizetési és jutalmazási eszköz. Ezzel a nagy funkcionális szereppel a SCOTTY megtöri a többi érme mintáját, és így megelőzheti a nagy visszaeséseket.

Nézd meg a Scotty the AI előértékesítését

A SCOTTY hasznosságáról is essen néhány szó

A SCOTTY lényegesnek tartja a blokklánc biztonságát, ezért kifejleszti azokat a megoldásokat, amelyek ezt biztosítják.

Gyorsan és hatékonyan elemzi a tranzakciókat, képes észlelni a gyanús viselkedést, és nyomába ered a csaló tevékenységeknek.

Ezek a megoldások precízen navigálnak, és jól boldogulnak a bonyolult algoritmusokkal, kódokkal és adatstruktúrákkal.

A SCOTTY három pilléres ökoszisztémája az alábbi:

Scotty Chat: Ennek a dinamikus térnek a fókuszában a különböző kriptotémák állnak, és tartalmas beszélgetéseknek adhat otthont. Beszélhetsz Scotty-val a blokklánc szektor legfrissebb lehetőségeiről, a Web3 alkalmazások trendjeiről vagy épp értékes piaci elemzésekhez is hozzájuthatsz. Csak dobj fel neki egy érdekes témát!

Scotty Staking: Stratégiai megoldás arra, hogy mérsékeljük a mém érmékhez kötődő piaci volatilitást. A passzív lekötés hosszú távon a legkifizetődőbb, és ellensúlyozza is az árfolyam-ingadozásokat. Gyakorlatilag az érme kezdeti népszerűségének lecsengése után is biztosíthatja a tokenek iránti keresletet. A lekötési jutalmakat három év leforgása alatt osztják szét.

Scotty Swap: Ez lényegében egy MI által vezényelt kereskedési felület, melyet a gyorsaság és a maximális nyereség érdekében álmodtak meg.

A Scotty átfogó blokklánc- és MI-ökoszisztémája minden bizonnyal rengeteg új felhasználót vonz majd maga köré a következő hónapokban.

Mivel az organikus keresletet a hasznosság vezérli, ez pozitív hatással bír majd a mém érme árfolyamára.

Tekintsd meg a Scotty the AI előértékesítését

Még időben vagy, hogy SCOTTY-t vásárolj

A SCOTTY előértékesítése dübörög, ami optimistává varázsolja a befektetési kilátásokat.

Ha a hangulat ilyen jó marad körülötte, akkor a bevezetésekor akár 10X-30X-os emelkedési bravúrt is bemutathat.

A SCOTTY bámulatra méltó tokenomikájából hiányzik a csapatnak jutó érmeszázalék, ami azt jelzi, hogy az alkotók az ökoszisztéma aktív fejlesztését tartják szem előtt.

Ráadásul a projekt kiváltképp hiteles lesz a likviditási kulcsok égetése, a biztonsági audit, és az ICO alatti staking mechanizmusok miatt.

Vásárolj SCOTTY-t még ma

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!