Kriptovaluta ékkövek, ez a nyerő hármas

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacon jelenleg őrületes események zajlanak. A Bitcoin átvágtatott a régóta várt 50.000 dolláros álomhatáron, és ez újult energiával töltötte fel a befektetők optimizmusát.

Ezt a jelentős mérföldkövet a Bitcoin legutóbb 2021 decemberében érte el. Ám azóta elszaladt bő két év, és rengeteg minden változott.

Jelenleg kétségkívül a Bitcoin a rallyvezér, igaz, egyes altcoinok, például a Solana és a Kaspa háza táját is meg-megérinti a reflektorfény.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Közeledő árkorrekciójuk miatt a kereskedők újabban olyan acélosabb érmék felé fordulnak, mint a Bitcoin Minetrix és a SMOG. Céljuk nem kevesebb, minthogy kiaknázzák a BTC felezés előtti rallyt.

A dolgok kissé megváltoztak

A helyzet akár baljós is lehetne, hiszen amikor a Bitcoin legutóbb átlendült ezen a jelentős mérföldkövön, a piacra beköszöntött a kemény kriptotél. Ám most szerencsére a dolgok sokkal kecsegtetőbbnek látszanak.

A BTC nyújtózása az 50.000 dolláros mérföldkőhöz több faktor számlájára írható. Ide tartozik a lehetséges intézményi kereslet, a szomorú hagyományos kamatlábak és az áprilisra jósolt Bitcoin felezés is.

Forrás: alternative.me

A piacon eluralkodott a kriptovaluták intézményi elfogadását körülölelő optimista hangulat, és ez új érdeklődési hullámnak ágyazott meg a piacon. Mindez valószínűleg még nagyobb lehetőségeket ad a BTC árfolyamának.

Az iparág vezetői és a piaci elemzők úgy vélik, hogy a BTC 2024-ben frenetikus mértékben emelkedik majd, és egészen 100.000 dollárig is elérhet.

Sőt, könnyen lehet, hogy a világ legnagyobb kriptovalutájaként ismert kriptó 2025-ben még a 200 000 dolláros értékkel is elkezdhet szemezni.

A bikafutam egy másik katalizátora a BTC ETF-ek jóváhagyásán kívül a makrogazdasági feltételek elkeserítően alakuló kilátásai.

Ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan az meg van jósolva, akkor minden bizonnyal új befektetők érkeznek majd a kriptoszférába a következő hetek során.

Az eToro piaci elemzője, Josh Gilbert szerint a 2024-ben bekövetkező Bitcoin felezés fokozza majd az eszköz szűkösségét, és még nagyobbá válik a Bitcoin ETF-ekbe való beárammlás.

Még ennél is lényegesebb, hogy a történelem tanúsága alapján a Bitcoin felezése kiváló motivációs erővel bír a bikafutásokhoz.

Az elemzők azt várják, hogy a helyzet ezúttal is eszerint alakul. Tehát az elvárás az, hogy amikor a bányászati jutalmak a felére csökkennek, akkor a BTC árfolyama elkezd majd szárnyalni. 

Persze nem a Bitcoin lesz az egyetlen érme, amely learathatja a jövőbeni események, például a felezés babérjait.

A Solana és a Kaspa is megindultak felfelé az elmúlt napok során, bár kérdéses, hogy képesek lesznek-e a továbbiakban is ekkora lendületben maradni. 

A Solana és a Kaspa elkezdett felfutni 

A Solana és a Kaspa meglepően viselkedik az elmúlt napokban, hetekben. 

A Solana több, mint 10%-ot emelkedett a héten, és 50,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációval megvalósította a lenyűgöző 115 dolláros mérföldkövet.

kripto

Forrás: CoinMarketCap

Bár a SOL-ban még van muníció, azért az már most biztos, hogy a következő napok során kissé konszolidálódni fog.

Az érme cikkünk írásakor az 5. helyet foglalja el a kriptotáblázaton, és ennek megvan a maga ára a rövid távú befektetők és kereskedők számára.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a hosszú távú befektetők úgy döntöttek, hogy a token mellett maradnak, és kivárják, míg a SOL az év végére eléri a 200 dollárt.

Ha pedig a blokklánc projekt időt és energiát áldoz az ökoszisztéma fejlesztésére és kiterjesztésére, az biztosan tovább eteti majd az árfolyamot.

Megnőtt az érdeklődés a Solana eszközök iránt is, ami előreláthatólag még nagyobb lendületet ad majd neki.  

Ami azt illeti, az elmúlt hetekben a Kaspa teljesítménye is bámulatosra sikeredett.

Forrás: CoinMarketCap

A virális érme pár napja valóban brillírozik, de mivel a kereskedők a gyors nyereség learatása miatt egyéb érmék után néznek, minden bizonnyal veszíteni fog az értékéből.

Ám hiába bizakodóak a rajongói, a projekt jövő hetekre szóló elemzése keveset ígér.

Úgy tűnik, hogy a SMOG imád rallizni

A mém érmék piacán sütkérező SMOG még az airdrop eseménye előtt 100%-250%-os fellendülést élhet át. Igaz, így is messze szárnyal – indulása óta már több, mint 18%-ot emelkedett -, de a várva várt airdrop még jókora teret ad a bővülésnek.

A sárkányos Solana érmétől elvárható, hogy megelőzze a WIF és a BONK érméket a következő heves rallykban. A tőzsdei bevezetése után a SMOG piaci kapitalizációja már messze, jelenleg 44 millió dollár felett száll.

Amennyiben a SMOG oldalán vásárolsz érmét, úgy 10%-kal olcsóbban juthatsz hozzá.

Forrás: CoinMarketCap

Keresd fel a Smog oldalát

Alacsony kapitalizációjú ékkövek: Bitcoin Minetrix és eTukTuk 

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) sokkal könnyebbé teszi a Bitcoin-bányászathoz való hozzáférést, mint valaha! Ez a kriptó aztán garantáltan kihasználja a rallyt.

A BTCMTX natív token ICO-ja cikkünk írásakor épp 10 millió dolláros mérföldkövének átlépését ünnepli, sőt, már közel a 11 milliós érték is.

A staking műszerfal leszámol a bányászat akadályaival, és többé már nem csak a vagyonosak és a technológiához remekül értők férhetnek hozzá.

A csatlakozóknak csak annyi a teendőjük, hogy lekössék a BTCMTX érméiket, hiszen azokért BTC bányászati jutalmak szerezhetők. A kreditek jutalma nem átruházható ERC20 tokenek, és ezeket bányászati jutalmakért cserébe el lehet égetni.

Mivel ezek az érmék nem átruházhatók, egy megbízható passzív jövedelemre van módunk,  hackelésnek és lopásnak esélye sincs. Ugyan a műszerfal még nem éles, az ICO résztvevői a staking rendszer útján már sokat nyerhetnek.

Ha szeretnél többet is megtudni a Bitcoin Minetrixről, és részt vennél az előértékesítésben, keresd fel a projekt hivatalos honlapját.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix ICO-ját

A TUK, az eTukTuk natív érméje is trendi volt a héten. Az EV ökoszisztéma a fejlődő gazdaságokra szakosodott, és a közkedvelt háromkerekű taxikra fókuszál.

kripto

Az eTukTuk összemixeli a mesterséges intelligenciát, a blokkláncot és a modern EV-technológiákat, és egy fenntartható, valamint költséghatékony változatát kínálja a hagyományos eTukTuk-oknak.

A hatalmas népszerűségre minden esélye meg is van, hiszen áramvonalas kialakítása és MI integrációja lenyűgöző.

Ezen kívül a csökkentett üzemeltetési és karbantartási költségek, valamint a szerezhető bevétel nagysága is sokat nyom a latba.

Amennyiben alacsony tőkeértékű érmét keresel, az eTukTuk (TUK) egy kiváló kriptopénz lehet a számodra.

Nézd meg az eTukTuk (TUK) előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!