Volt egy kis sürgés-forgás a Bonk körül, de ma már nyugodtan alhat

-

A Solana alapú Bonk (BONK) mém érme ára a hétfői csúszás után úgy néz ki, ismét kezd magához térni, és az elmúlt 24 órában majdnem 6%-os emelkedést mutat.

A BONK (BONK) jelenlegi árfolyama több, mint 61%-kal kullog lentebb, mint egykori dicsőséges történelmi csúcsa. Az ok prózai: a lakossági befektetők érdeklődése nagy mértékben lanyhult.

Miközben a BONK hadakozik a figyelemért, bizonyos kereskedők elkezdtek bizalmat szavazni a Polygonon nemrég indított Sponge V2 (SPONGEV2) érmének. A helyzet magaslatait nézve elképzelhető, hogy ez lesz az a mém érme, amely idén elviszi a pálmát a többi elől.

BONK: mélységek és magasságok 

Nézzünk rá egy kicsit a Bonk elmúlt pár napjának alakulására! Rallija február 7-én, szerdán kezdődött, mely során az érme  január 17. óta első alkalommal érintette meg a 0,0000141 dollárt.

Ám úgy néz ki, hogy ez a rally egy kicsit most megtorpant, hiszen hétfőn a BONK értéke visszazuhant 0,000123 dollárra. Kedd reggel a helyzet már egy kicsit szebben fest:

bonk

Forrás: CoinMarketCap

A befektetők számára némileg vigasztaló, hogy a BONK 24 órás kereskedési volumene tegnap óta már majdnem 17%-kal növekedett, ez a szám tegnapelőtt még 44%-kal csökkenést takart.

Valami tehát történt az érme háza táján, hiszen a jókora visszaesés jelzése egyértelmű volt: a bizalomvesztett befektetők ki szerettek volna szállni a pozícióikból. 

Ám mielőtt mindenki megijedne, eláruljuk, hogy a BONK háza táján egyáltalán nem ritka madár az ilyesmi, hiszen ennek a mém érmének semmilyen valódi haszna sincs.

Szóval ugyan igaz, hogy a token hétfőn kissé megijesztette az elemzőket, még könnyen előfordulhat, hogy a mai emelkedés egy fékevesztett ralliba csap át. 

A BONK helyzete a mém érmék tengerében még stabil  

Tény, hogy a BONK árfolyamának helyzete még nem vigasztalta meg a kedves tulajdonosokat, de nem ez volt az egyetlen token, amely egy kicsit megzuhant. 

Hétfőre gyakorlatilag egy csomó mém érme elszédült, például a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és még a Pepe (PEPE) is. 

Ez azért elgondolkodtató, mert azt sejteti, hogy bizony a mém érmék szektora egy komolyabb problémával találhatta magát szembe.

A kedd reggeli grafikonok szerencsére már egy szebb képet festenek, és a top mém érmék is elkönyvelhetnek maguknak pár százalékos frissítő árfolyam-növekedést.

bonk

Forrás: CoinMarketCap

Ha pedig ez még nem lenne elég, a csúszás hétfőn az olyan legjobb altcoinokra is átragadt, mint az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL).

Ez abszolút azt jelenti, hogy romlófélben volt a piaci hangulat, és egyes befektetők teljes egészében kivonták az eszközeiket a kriptotérségből. 

Az események fő okára ugyan nem derült fény, de majdnem biztos, hogy a profitrealizálás is szerepet játszott benne.

Az idő nagy úr, és egyenlőre úgy tűnik, hogy ez a kitérő csak pillanatnyi megingás volt csupán, hiszen kedd reggelre már egyre távolabbinak tűnt egy hosszabb lejtmenet esélye.

Sponge V2-t nem érintette meg a vihar szele 

Míg a BONK és mém érme társai kisebb-nagyobb hullámvölgyeket vészelnek át, addig szinte megnyugtató ránézni a Polygon-alapú Sponge V2-re, hiszen úgy tűnik, mindez neki meg sem kottyan. 

A közkedvelt Sponge (SPONGE) mém érme utódja, a Sponge V2 (SPONGE V2)  elődje sikerét kívánja meglovagolni azzal, hogy kibővítette annak funkcióit, és még egy új láncra is átköltözött.

A Sponge V2 hasznossága vitathatatlan, hiszen olyan új funkciókat vezet be, mint a play-to-earn (P2E) játék és a staking. Célja egyértelmű, le szeretné körözni a V1 változat méretét.

A Sponge V1 tulajdonosainak módjuk van arra, hogy lekössék az érméiket, a jutalom pedig nem más, mint SPONGEV2. Az érme hozama cikkünk írásakor mintegy évi 197%.

Ugyan a Sponge V2 csapata egyenlőre a névtelenségbe burkolózik, már most jókora online közösséget épített fel, az X-en például már több, mint 32 000 követője van.

Ráadásul az a pletyka járja, hogy Justin Sun kriptoszakértő is befektetett a projektbe, aki előtte már az eredeti SPONGE tokennek is bizalmat szavazott.

Forrás: DexTools

Ha az árfolyamot nézzük, mióta átkerült a Polygonra, a SPONGEV2 érme viszonylag büszke lehet magára.

A DEXTools.io szerint a tokennek már több mint 50 000 token-tulajdonosa van, és a SPONGEV2 teljes piaci kapitalizációja is meghaladja a 43 millió dollárt.

Ami a kereskedőket illeti, hatalmas növekedést várnak a SPONGEV2-től. Jacob Bury YouTuber például azt is kijelentette, hogy ez a „legjobb mém érme, amit most érdemes megvenni”.

Ezt könnyen el is hisszük, mivel a a SPONGEV2 a közeljövőben újabb tőzsdei bevezetéseket tervez, tehát érdemes figyelemmel tartania a spekulatív befektetőknek.

Látogass el a Sponge V2 oldalára

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!